Benalmadena
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Benalmadena

Se alle oplevelser i Benalmadena

Det synes rejsende om Benalmadena

Når man ikke bliver afhentet på hotellet, og man står ved et bus stoppested i en storby, og bussen ikke kommer før lige på klokkeslæt, og det er mørkt 07:55 kommer man i tvivl om den overhovedet kommer. Når den så kommer, er ens navn ikke på listen, Først ved tjek af liste, dukker ens fornavn op. Så jo, det blev en god tur, men som sagt med en usikker start.

Fra Malaga: Guidet dagstur til Gibraltar Anmeldt af Anonym, 13/12/2019

Fantastisk oplevelse at besøge de 2 meget spændende byer. Naturen er forunderlig. Eneste negative oplevelse: Vi stod på bussen i Fuengirola og samlede medrejsende op på vej til Málaga 1 1/2 time og på vej retur var vi igen 1 1/2 time om at sætte medrejsende af. 3 timer ialt.

Havde bestilt med eng guide, der blev talt mere fransk end engelsk igennem dagen. Måske en god ide at sige først på om morgenen, først ud om aftenen. Således at man vendte afstigningen, mere rimeligt. Det tager ca 1 1/2 time i hver ende at hente gæster rundt omkring

En helt fantastisk tur med planmæssig afgang fra opsamlingssted. Supersød og informativ guide...også for to teenangere....og meget velorganiseret. Husk varm trøje, hvis turen er fra kl 9.30 i efteråret. Koldt indtil kl 11. Turen kan varmt anbefales.

Skøn bjergvandretur hvor alle deltager kunne flytte benene. Flot kløft og udfordrende sti på kanten af de lodrette bjerge. Dog for få tissepladser undervejs, så klem bare sammen.