Benalmadena

Vælg datoer

Seværdigheder i Benalmadena

Andre seværdigheder i Benalmadena

Vil du se alle oplevelser i Benalmadena? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Benalmadena

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.496 anmeldelser

God mulighed for at få set noget når man selv er chauffør. Rart bare at sætte sig ind i bussen. God tur god guide Husk at checke op på hvor opsamlingsstederne er ved afgang. Vi tog til Malaga men fandt ud af at vi kunne have blevet hentet i den nu vi boede i og være blevet sat af ud for vores hotel. Så vi kunne have sparet et par timer i transport.

Vi var afsted med børn på 11 og 14 år, ingen problemer for dem at følge med. Man kan ta’ turen i sit eget tempo. Mega flot udsigt og imponerende byggeri også historien bag. Gik turen i lidt skyet vejr, perfekt vejr men husk godt med drikkelse og lidt spise til en lille pause undervejs.

Fantastisk oplevelse at besøge de 2 meget spændende byer. Naturen er forunderlig. Eneste negative oplevelse: Vi stod på bussen i Fuengirola og samlede medrejsende op på vej til Málaga 1 1/2 time og på vej retur var vi igen 1 1/2 time om at sætte medrejsende af. 3 timer ialt.

An good experience. Next time, make sure, that all are in the right groups. And by that i mean, an more direct approach with the separation of groups. Or else, we could have been listening to a french guy speaking, when we should have a english one.

Super oplevelse - virkelig et besøg værd

Naturens vilde kræfter har overlevet millioner af år i dette imponerende område. Det SKAL opleves