Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Benalmadena

Vores mest anbefalede ting at gøre i Benalmadena

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

1. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

2. Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés, eller et andet sted langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar, hvor du rejser komfortabelt med aircondition og sæder, der kan lægges ned. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at lave og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du er gået gennem tolden, kører din bus inde i Gibraltar, inden du stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har booket den fulde naturreservat rock tour mulighed, kan du nyde en panoramatur i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Du vil også være i stand til at se barbariske makakaber ved Apes Den. Efter panoramaturen kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Benalmadena: Bådtur med delfinobservation

3. Benalmadena: Bådtur med delfinobservation

Udforsk vandet ved Benalmádena-kysten, og hold udkig efter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan dykke ned i vandet til en forfriskende svømmetur* eller slappe af på dækket, mens du nyder den fantastiske udsigt. Du afgår fra Puerto Deportivo i Benalmádena og sejler ud på det åbne hav på jagt efter delfiner i deres naturlige habitat. Under din tur har du masser af plads til at solbade på dækket, eller du kan blive indendørs i skyggen. Hvis du har lyst, kan du også købe en drink i baren eller observere havets fauna gennem undervandsvinduerne. Når kaptajnen har fundet det idylliske sted til en svømmetur, kan du hoppe i vandet og tage en forfriskende svømmetur (hvis de maritime forhold tillader det og efter kaptajnens skøn).

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

4. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Efter at have forladt Costa del Sol og Malaga fortsætter vi ad en naturskøn rute med lokal vegetation som appelsintræer, oliventræer og korkeg og den hvide landsby Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en af de smukkeste og mest originale hvide landsbyer i Cádiz-provinsen. Udnyt fritiden til at nyde denne særegne by. Besøg husene, der ligger indlejret under klipperne i skrænten, og sæt dig ned og drik en kop kaffe. I Ronda ankommer du til busstationen, før du fortsætter til fods og nyder en guidet tur på 1.30 m til de vigtigste seværdigheder, denne del er valgfri, hvis du vælger denne mulighed. En vandretur i den romantiske bymidte med kirker, minipaladser og Spaniens ældste tyrefægterarena byder på masser at se. Nyd den utrolige udsigt fra Puente Nuevo, som krydser "Tajo" (Snittet) på Guadalevin-floden, hvor du smager en spansk vin på en terrasse med en eksklusiv udsigt over Tejo-broen. Palacio Mondragón, også kendt som Palacio del Marqués de Villasierra, er uden tvivl et interessant besøg, da det er et herregårdspalads med arabiske haver, men det er også Rondas arkæologiske museum med interessante genstande, der beviser byens oldtid. Nyd din fritid til at udforske byen i dit eget tempo.

Benalmádena: Billet til Calamorro-banen

5. Benalmádena: Billet til Calamorro-banen

Book din tur/retur-billet til svævebanen og rejs fra Benalmádena op til 769 meter over havets overflade på toppen af Calamorro-bjerget. Nyd panoramaudsigten, gå langs en af vandrestierne, se den lokale flora og fauna og meget mere. Ind i jeres hytter og påbegynd jeres eksklusive 3 kilometer lange, 15 minutter lange tur til toppen. Hytterne går op og ned kontinuerligt, og de kan rumme op til 4 personer pr. tur. Start med udsigt over hele Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa, to af de byer, der udgør Benalmádena. Når du stiger længere op mod Calamorro-bjerget, kan du se landskabet brede sig og få en unik udsigt over Benalmádena og Málaga kystlinje. Når du ankommer til Calamorros top, kan du nyde en række forskellige måder at bruge din tid på. Begiv dig ud på en af de 6 vandreruter gennem Sierra de Benalmádena eller brug tid på at beundre Calamorros bjergside og den botaniske rigdom i dette typiske middelhavsområde.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og delfinbådtur

6. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og delfinbådtur

Nyd turen langs Malaga og Costa del Sol på en sightseeing-bustur, mens du lytter til din guide, der fortæller anekdoter og kuriositeter om denne britiske koloni. Udforsk Gibraltar på egen hånd, og sejl derefter ud i Middelhavet på jagt efter de mange delfiner, der strejfer rundt i området. Ankom til La Linea og kryds grænsen til Gibraltar. Nyd lidt fritid til at besøge Casemates Square og den botaniske have i Alameda. Spadser gennem Marina Bays, eller benyt chancen for at gå langs hovedgaden. Følg din guides anvisninger for at komme til pladsen og finde vej til havnen i Gibraltar for at gå ombord på din båd. Når du er ombord, skal du føle brisen og få øje på forskellige typer hvaler, der bor i området. Naviger på det rolige hav i cirka halvanden time og find det sted, hvor Middelhavet møder Atlanterhavet. Søg efter delfiner her, og få øje på deres majestæt og intelligens, når de leger i vandet. Guiden om bord vil fortælle dig om de mest relevante kuriositeter og karakteristika ved de arter, du møder, og om det særlige ved strædet, der er erklæret Unesco World Biosphere Reserve. Efter turen har du igen fri tid til at fortsætte dit besøg i Gibraltar, hvor du kan benytte lejligheden til at spise frokost. Vi mødes midt på eftermiddagen for at køre tilbage til opsamlingsstedet.

Torremolinos: Hesteshow med middag, drinks og flamenco

7. Torremolinos: Hesteshow med middag, drinks og flamenco

Oplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hípico El Ranchito hver onsdag. Mød hestene i stalden, før du ser en rideballetforestilling, som er blevet opført siden 1992 med 20 heste. Berig dit besøg med et valgfrit live flamenco-show, workshop og middag med drinks. Oplevelsen starter på El Ranchito ridecenter. Kom tidligt for at møde hestene, og sæt dig så ned på en overdækket plads for at nyde et show med spansk musik og koreografier af artister med en blanding af cowboybevægelser og high school-dressur. Hvis du har brug for transport, kan du vælge mellem forskellige opsamlingssteder på Costa del Sol til hesteshowet og muligheden med middag og live flamenco-show, hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte kundeservice for at få mere hjælp. Hvis du vælger at deltage i det valgfrie flamenco-show, workshop og måltid, fortsætter din dag på en lokal restaurant, før du ser flamenco-showet. Nyd en velkomstdrink efterfulgt af en middag med ubegrænsede drikkevarer og andalusiske sange, der er typiske for regionen. Husk på, at der er forskellige steder, og at du skal bruge shuttlebus (fås ved check ud) eller bil/taxi for at komme fra et sted til et andet. Voksenmenuen omfatter courgettecremesuppe efterfulgt af svinekød med sauce, kyllingespyd marineret på andalusisk vis, spanske kartofler og en salat. En sæsonbestemt dessert, brød og ubegrænsede drikkevarer er også inkluderet (rødvin, hvidvin, sangria, læskedrikke og mineralvand). For børn begynder middagen med en zucchini-cremesuppe, derefter en hamburger, pommes frites og marineret kylling shashlik med andalusiske krydderier. En sæsonbestemt dessert og ubegrænsede mængder sodavand og mineralvand er også inkluderet. Efter middagen kan du afslutte dagen med en 1-times danseforestilling med flamenco-showkompagniet Jose Lucena, inklusive en fantastisk flamenco-workshop.

Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

8. Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

Alhambra er det mest besøgte monument i Spanien og et vigtigt stop for alle, der besøger Granada. Hvis du ønsker at opleve alle dens hemmeligheder, de eksklusive Nasrid-paladser og Generalife-haverne, så tøv ikke med at bestille denne udflugt. Du kan vælge at blive hentet fra et af de forskellige opsamlingssteder i Costa del Sol eller Malaga på det angivne tidspunkt. Derefter kan du nyde en naturskøn køretur over bjergkæden i Málaga for at nå den historiske by Granada. Når du ankommer, kan du opleve de monumenter, der udgør Alhambra. Først går du en tur gennem Generalife-haverne, hvor Karl V's palads ligger. Med denne mulighed kommer du ikke ind i Nasridpaladserne. Efter dette spændende besøg kan du nyde en panoramaudsigt over byen og derefter få lidt fritid i Granada by. Du kan spise frokost eller gå en tur gennem de typiske gader i Alcaicería. Herefter vender du tilbage til Costa del Sol, hvor din tur slutter.

Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillet

9. Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillet

Forelsk dig i de snesevis af dyrearter, der bor i Selwo Marina, med denne adgangsbillet. Besøg fem forskellige områder: De tre områder: Isøen, Antillerne, Hollow, Amazonas og Troperne. På Isøen kan du besøge Andalusiens første ispingvinarium og opleve unikke pingvinarter som f.eks. kongepingvinen fra Patagonien. Rejs derefter til Caribien på Antillerne. Se delfiner, søløver og endda farverige flamingoer. I Hollow- og Amazonasområdet kan du opleve Amazonflodens levesteder. I Hollow kan du nyde eksotiske fugle som f.eks. araer og kakaduer flyve, mens du i Amazonas kan beundre krybdyr, padder og tropiske fisk. Til sidst kan du afslutte dit besøg i tropeområdet. Her kan du møde eksotiske arter som den slående skarlagensrøde ibis eller den hvidhovedede saki, en primat, der stammer fra Asien, og som skiller sig ud ved sin pels.

Benalmádena og Fuengirola: rundrejsefærge

10. Benalmádena og Fuengirola: rundrejsefærge

Tag afsted fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den smarte havn i Fuengirola på en færgetur, der viser den andalusiske kyst i al sin herlighed. Tag en rundtur bådtur mellem Benalmádena og Fuengirola og nyd udsigten over den gamle Benalmádena Pueblo, som er en af de mange charmerende hvide landsbyer, du kan se spredt ud over Costa del Sol. At opdage Fuengirola er et must for elskere af designertøj, butikker og de altafgørende markedsdage, der giver dig en fornemmelse af den lokale kultur. At hoppe ombord på dette krydstogtskrydstogt vil levere malerisk panoramaudsigt over kysten, feriesteder og lokale attraktioner, der er svære at slå på enhver anden transportform.

Alle aktiviteter

81 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Benalmadena

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Benalmadena?

Topattraktionerne, der skal opleves i Benalmadena:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Benalmadena?

De bedste dagsture og -udflugter fra Benalmadena er:

Malaga

Andre seværdigheder i Benalmadena

Vil du se alle oplevelser i Benalmadena? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Benalmadena

Samlet bedømmelse

4.5
(6.597 anmeldelser)

Guiden Sara var meget venlig og afslappet. Desuden havde hun meget at sige. Vi fik alle høretelefoner og en sender, så alle kunne høre hende tydeligt. Havde en god dag!

Spændende tur i et fantastisk landskab. Dygtige guider og behagelig bus med opsamling centralt i Malaga. Turen til Caminito del Rey var feriens bedste dag!

En super gave!! Meget imponerende, intensiv, men sååå smuk!!! Gåturen var på 18,8 km i alt, og 100% gennem naturen, så virkelig det værd.

Fremragende organisation, og jeg vil med glæde gøre udflugten igen, meget kyndig guide Jorge...

Meget god udflugt og fremragende guider, Carlos og Amanda