Benalmadena

Seværdigheder i Benalmadena

Topseværdigheder i Benalmadena

Andre seværdigheder i Benalmadena

Vil du se alle oplevelser i Benalmadena? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Benalmadena

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.612 anmeldelser

Når man ikke bliver afhentet på hotellet, og man står ved et bus stoppested i en storby, og bussen ikke kommer før lige på klokkeslæt, og det er mørkt 07:55 kommer man i tvivl om den overhovedet kommer. Når den så kommer, er ens navn ikke på listen, Først ved tjek af liste, dukker ens fornavn op. Så jo, det blev en god tur, men som sagt med en usikker start.

Vi var afsted med børn på 11 og 14 år, ingen problemer for dem at følge med. Man kan ta’ turen i sit eget tempo. Mega flot udsigt og imponerende byggeri også historien bag. Gik turen i lidt skyet vejr, perfekt vejr men husk godt med drikkelse og lidt spise til en lille pause undervejs.

Fantastisk oplevelse at besøge de 2 meget spændende byer. Naturen er forunderlig. Eneste negative oplevelse: Vi stod på bussen i Fuengirola og samlede medrejsende op på vej til Málaga 1 1/2 time og på vej retur var vi igen 1 1/2 time om at sætte medrejsende af. 3 timer ialt.

Havde bestilt med eng guide, der blev talt mere fransk end engelsk igennem dagen. Måske en god ide at sige først på om morgenen, først ud om aftenen. Således at man vendte afstigningen, mere rimeligt. Det tager ca 1 1/2 time i hver ende at hente gæster rundt omkring

Dejlige mennesker. Guiden skøn og vidende.

Trods store problemer med at få plads til bussen gennem de smalle gader i los pueblos, klarede chaufføren alt til ug. Men i skulle have lavet en forhånds orientering. Vi blev meget forsinket.