Ting at foretage sig
Benidorm

Vores mest anbefalede ting at gøre i Benidorm

Benidorm: Adgang til Aqualandia med Mundomar Combo-billet som tilvalg

1. Benidorm: Adgang til Aqualandia med Mundomar Combo-billet som tilvalg

Oplev Aqualandia med en dagsbillet, og nyd en række forskellige vandbaner i et af verdens største vandlande. Oplev over 20 vandattraktioner, og vælg kombinationsbilletten for at besøge Mundomar Marine and Exotic Animal Park. Få en sjov dag med at prøve de mange vandrutsjebaner, herunder den nyeste forlystelse, den spændende Cyclon, svømmebassiner, river rapids og solbadningsområder med vand, der kommer direkte fra havet. Prøv de andre tjenester, herunder et picnicområde, en souvenirbutik, en fotostand, flydebåde og andre faciliteter. Når du er klar til at spise, kan du prøve en af de mange forskellige selvbetjeningsrestauranter, der imødekommer alle smagsløg. Fra snackbar til grill, pizzeria til en burgerbar, crepeboder til en kebabbod, der vil være noget for enhver smag. Forøg din oplevelse ved at vælge kombinationsbilletten og få adgang til både Aqualandia og Mundomar. Beundr forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr, se forskellige shows, svøm med søløver eller delfiner, og tag billeder med forskellige dyr. Bedøm de anmelderroste delfinshows, hvor disse spektakulære dyr viser alle deres færdigheder i et nøje koreograferet show, ledsaget af deres trænere.

Benidorm: 1-dagsbillet til Mundomar Animal Park

2. Benidorm: 1-dagsbillet til Mundomar Animal Park

Oplev forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr og se shows, svøm med søløver og delfiner og få taget billeder af dig selv med forskellige dyr. Se anmelderroste delfinforestillinger, hvor disse spektakulære dyr viser alle deres evner i en omhyggeligt koreograferede show, sammen med deres trænere. Søløve-showet er designet til både unge og gamle. Hyg dig, og bliv overrasket - måske bliver du udvalgt til at deltage i showet. Er du klar til at have det sjovt og grine højt? Træd ind i en verden fuld af papegøjer, og oplev et eventyr med prøvelser og forhindringer, der demonstrerer disse smukke fugles færdigheder og evner, i et forestilling, der viser en fantasiverden. Hav det sjovt, og lær et væld af interessante fakta om disse fugle.

Benidorm: 1-dagsbilletter til temaparken Terra Natura

3. Benidorm: 1-dagsbilletter til temaparken Terra Natura

Terra Natura Benidorm tilhører en ny generation af dyreparker, der byder på et enestående koncept inden for design af dyrenes levesteder. På den måde opleves kontakten med dyrene som meget umiddelbar. Se over 1.500 dyr, der omfatter 200 forskellige arter, hvoraf 50 er i alvorlig fare for at uddø. Du vil også kunne opleve over 2.500 eksemplarer af over 160 arter af træer, buske og bunddækkeplanter. Infomateriale med biologiske oplysninger og informationspunkter ligger fremme rundt omkring i hele parken, mens en række shows og eventyraktiviteter gør Terra Natura til det ideelle valg for familier, der er på udkig efter en sjov og berigende dagstur. Opdag mineralformationer og kæmpeinsekter. Ilden er i centrum, når du starter din rejse. Lavafloder bugter sig gennem eksotiske haver og leder dig ind i parkens indre. Her venter taranteller, krybdyr, skorpioner, insekter, planter, svampe og en imponerende række giftige arter. Vilde dyr ligger på spring, og elefanterne venter på at blive fodret. De vil også demonstrere deres styrke, intelligens og alsidighed med et show. Se rovfugle, herunder to vandrefalke, en stor hornuglehun, en tårnfalk og to brunvingede våger. Lær om en bred vifte af skabninger, og mød deres dyrepassere gennem personlige foredrag. Og sørg for altid at holde øjnene åbne; du ved aldrig, hvilket vilddyr der overrasker dig undervejs eller flyver hen over hovedet på dig!

Altea: Solnedgangskrydstogt med mousserende vin

4. Altea: Solnedgangskrydstogt med mousserende vin

Sæt sejl fra Altea Havn over Middelhavet på dette krydstogt. Nyd et glas mousserende vin, og få en uovertruffen udsigt til solnedgangen over horisonten fra vandet. Mød besætningen, og hop så om bord på en båd. Find din perfekte plads, og sæt dig godt til rette, mens du sejler fra havnen ud på det glitrende hav. Lyt til beroligende musik med et glas cava (mousserende vin) i hånden, mens du ser solen gå ned mod horisonten. Nyd den perfekte afslutning på dagen med dine venner og kære.

Fra Albir, Altea, Benidorm og Calpe: Guadalest & Algar-tur

5. Fra Albir, Altea, Benidorm og Calpe: Guadalest & Algar-tur

Guadalest er en af de mest besøgte landsbyer i Spanien og tiltrækker mere end 2 millioner mennesker om året, som nyder dens historie, fantastiske udsigt og finurlige museer, der tilbyder en enestående oplevelse til besøgende på Costa Blanca. Algar-vandfaldene er uden tvivl den mest besøgte naturattraktion på Costa Blanca og er den perfekte måde at køle ned, forfriske sig og få lidt sjov og pusterum fra middagssolen. Din rejse starter med afhentning i bus med aircondition fra et af stederne i Albir, Altea Benidorm eller Calpe*. Når alle er om bord, er rejsetiden til den middelalderlige bjerglandsby Guadalest omkring 35-40 minutter. Ved ankomsten får du 2 timers fritid til at udforske vandfaldene og det omkringliggende område i dit eget tempo. Besøgstiden i Guadalest kan øges til tre timer i månederne juni og september. Den nøjagtige besøgstid får du oplyst på rejsedagen. Efter besøget i Guadalest tager vi til vandfaldene og tilbringer en eftermiddag i naturens eget vandland. Vandfaldene ligger på flere niveauer med forskellige steder, hvor man kan svømme, et dykkerområde og blide vandløb og bassiner for dem, der ønsker at fordybe sig i det naturlige bjergvand. Det kræver en god fysisk formåen, da man skal gå op ad en stejl bakke for at komme til indgangen til vandfaldet, og når man er kommet ind, skal man gå op ad trapper på siden af vandfaldet, som fører til de andre områder. Da det er naturlige vandfald, kan klipperne være ujævne og glatte. Strandsko er tilrådeligt, og klipklappere er ikke egnede. Denne udflugt er ikke egnet for folk med gangbesvær. For dem, der ønsker at tage en picnic med, er der et picnicområde, som ligger uden for de største vandfald. Det er ikke tilladt at tage mad og drikke med ind i vandfaldene. Der er barer og restauranter i området, som er rimeligt prissat og anbefalelsesværdige. Udflugten vil blive ledsaget af en engelsktalende repræsentant, som vil bekræfte tidspunkter og mødesteder på dagen. Returrejsen foregår med aflevering på de oprindelige mødesteder i omvendt rækkefølge, med start i Benidorm og afslutning i Albir. Tjenester fra Calpe og Altea kan kombineres med dem fra Albir og Benidorm, og rejseruten vil blive fastlagt på dagen. Vær opmærksom på, at der kan være meget travlt ved vandfaldene i sommermånederne. Der kan være visse tidspunkter på året, hvor det ikke er tilladt at gå i vandet ved vandfaldene, hvis de lokale myndigheder vurderer, at det ikke er sikkert at gøre det. Udflugten vil stadig finde sted under disse forhold, medmindre vandfaldene er lukkede. Aktivitetens varighed er kun en retningslinje og kan variere.

Benidorm: Show på Benidorm Palace

6. Benidorm: Show på Benidorm Palace

Ingen tur til Costa Blanca er komplet uden en aften på det verdensberømte Benidorm Palace. Benidorm Palace er Benidorms verdensberømte underholdningssted i Las Vegas-stil. Når du ankommer, bliver du sat ned af et medlem af Palace's team. Gør dig klar til at nyde showet. Der kan købes drikkevarer i løbet af aftenen. Nyd det helt nye show "Fire" i 2023 med kunstnere fra alle fire verdenshjørner, fejr og skab "Fire". Beundr kunstnernes imponerende talent og den banebrydende teknologi, der udgør en integreret del af hvert show på Benidorm Palace. Bedøm de nyligt installerede 250 kvadratmeter specialfremstillede HD LED-skærme på 250 kvadratmeter med en 8K-opløsning. Ved at kombinere belysning, video, lyd og special effects, suppleret med sceniske og arkitektoniske elementer, skubber dette show grænserne. Oplev de nyeste tendenser inden for populærkultur, musik, kostumedesign, koreografi og multimedier. Når showet slutter, fortsætter musikken og giver dig mulighed for at danse.

Benidorm: 1-dags entrébillet til temaparken Aqua Natura

7. Benidorm: 1-dags entrébillet til temaparken Aqua Natura

Tag til Aqua Natura Water Park i Benidorm for at få en actionfyldt dag med familien. Parken har mere end 40.000 kvadratmeter sjov og er designet med vægt på et åbent område, hvor forældre kan slappe af, mens deres børn leger i vandet. Parken er opdelt i 5 store sektioner, herunder poolen, vandrutsjebaner, børnebassin, fyrtårn og spa med jacuzzi og solarium. Når du er inde, kan du gå langs promenaden til stranden, hvor du kan ligge i solen, nyde en forfriskende dukkert, hænge ud ved en strandbar og prøve lykken på mere end 1.000 meter vandrutsjebaner. Der venter et fantastisk bølgebassin med liggestole, hvor du kan læne dig tilbage mellem to dypninger. Den uregelmæssigt formede pool er omgivet af vandfald og gejsere, herunder en enorm vandsøjle, der dukker op fra havets dybder for at skabe en forfriskende vandbruser. Spring i vandfaldets maleriske kaskade, og slap af i spa-området under middelhavssolen. Se demonstrationer af søløver, og lær om deres levested, forplantningsvaner og livsstil. Parkens dyrepassere fremmer respekten for havdyrene og understreger vigtigheden af bevarelse. Lær om emner som forurening af havene og den bedste måde at beskytte havets flora og fauna på. Børnene vil nyde 2 svømmebassiner i børnezonen, herunder en splash pool, hvor spændingen ved den centrale struktur, der sprænger dusinvis af liter vand, holder alle i spændt forventning. Det hele er afrundet med gangbroer, skjulte kroge og interaktive spil. Til sidst kan du nyde en picnic i de grønne områder og genoplade dine batterier i skyggen.

Calpe: Solnedgangskrydstogt med mousserende vin

8. Calpe: Solnedgangskrydstogt med mousserende vin

Sæt sejl fra Calpes havn over Middelhavet på dette krydstogt. Nyd et glas mousserende vin og få en uovertruffen udsigt over solnedgangen over kysten. Mød besætningen, og hop så om bord på en båd. Find din perfekte plads, og sæt dig godt til rette, mens du sejler fra havnen ud på det glitrende hav. Lyt til beroligende musik med et glas cava (mousserende vin) i hånden, mens du ser solen gå ned mod horisonten. Nyd den perfekte afslutning på dagen med dine venner og kære.

Calpe: Boat Tour with Optional Swim Stop

9. Calpe: Boat Tour with Optional Swim Stop

Udgå de overfyldte strande i Calpe, og tag med på et katamarankrydstogt. Kom helt tæt på nationalparken og den imponerende klippeformation Peñon de Ifach. Mød din guide og hop om bord. Slap af i solen på boaen, mens du suser langs kysten. Tag lidt farve på og beundre panoramaudsigten over det omkringliggende hav, byen og kysten. Tag nogle billeder, som du kan dele med dine venner og familie derhjemme. Hav mulighed for at købe kølige drinks fra baren om bord. Sejl forbi kalkstensklippen Peñon de Ifach, hvor båden vil stoppe. Hvis du vælger muligheden med svømmestop, kan du nyde en ekstra times aktivitet og svømme gennem stimer af sliverfisk på dette pragtfulde sted, før du tager tilbage til opsamlingsstedet i havnen i Calpe.

Fra Albir eller Benidorm: Dagstur til Algar-vandfaldene

10. Fra Albir eller Benidorm: Dagstur til Algar-vandfaldene

Algar-vandfaldene er en af de mest besøgte naturattraktioner på Costa Blanca. Din rejse starter med, at du bliver hentet i en bus med aircondition fra et af de fire steder i Albir og Benidorm. Når alle er om bord, er rejsetiden til Algar omkring 35-40 minutter. Ved ankomsten får du 3 timers fritid til at udforske vandfaldene og det omkringliggende område i dit eget tempo. Vandfaldene ligger på mange niveauer med forskellige steder, hvor man kan svømme, et dykkerområde og blide vandløb og bassiner til dem, der ønsker et lille pusterum fra middagssolens varme. Det kræver en god fysisk formåen, da man skal gå op ad en stejl bakke for at komme til indgangen til vandfaldet, og når man først er inde, skal man op ad trapper på siden af vandfaldet, som fører til de andre områder. Da det er naturlige vandfald, kan klipperne være ujævne og glatte. Strandsko er tilrådeligt, og klipklappere er ikke egnede. Denne udflugt er ikke egnet for folk med gangbesvær. For dem, der ønsker at tage en picnic med, er der et picnicområde, som ligger uden for de største vandfald. Det er ikke tilladt at tage mad og drikke med ind i vandfaldene. Der er barer og restauranter i området, som er rimeligt prissat og anbefalelsesværdige. Udflugten vil blive ledsaget af en engelsktalende repræsentant, som vil bekræfte tidspunkter og mødesteder på dagen. Returrejsen foregår med aflevering på de oprindelige mødesteder i omvendt rækkefølge, med start i Benidorm og afslutning i Albir. Vær opmærksom på, at der kan være meget travlt ved vandfaldene i sommermånederne. Der kan være visse tidspunkter på året, hvor det ikke er tilladt at gå i vandet ved vandfaldene, hvis de lokale myndigheder vurderer, at det er farligt at gøre det. Udflugten vil stadig finde sted under disse forhold, medmindre vandfaldene er lukkede. Aktivitetens varighed er kun en retningslinje og kan variere.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Benidorm

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Benidorm

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Benidorm?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Benidorm?

De bedste dagsture og -udflugter fra Benidorm er:

Altea

Andre seværdigheder i Benidorm

Vil du se alle oplevelser i Benidorm? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Benidorm

Samlet bedømmelse

4.4
(1.637 anmeldelser)

Helt fantastisk beliggenhed! Jeg vil virkelig anbefale alle, der går, tage vandsko med dig. Klipperne/stenene er glatte og ubehagelige under fødderne. Nok steder at spise. Vi valgte ikke at drage fordel af madtilbuddet (forudbetalt på bussen for at spare €5), men dette virkede god værdi for pengene ... vi ville bare have hele tiden i vandet.

Lækkert. Min datter på 3 år havde stjerner i øjnene. Jeg satte virkelig pris på, at hun kunne gå ind i et bur og tage billeder med nogle primater og fugle. Eneste ulempe var, at hun blev forbudt at røre ved delfinerne under fotograferingen, mens hun endda græd foran dem og påstod, at der var en risiko at blive taget i hendes alder...

Det var dejligt at sidde og se delfinerne og fantastisk at tage et billede og røre ved en delfin, papegøjeshowet var fantastisk og lære om dem, desværre gik vi glip af sælløveshowet, men jeg er sikker på, at vi snart kommer tilbage igen og fanger alle shows næste gang. Alt i alt en fantastisk dag ude tak

Vi elskede det, vi gik som en familie, og det var en hel dag alle dyrene og derefter parken og zip-linjerne, de havde masser af toiletter om og steder at sidde og spise eller have din egen mad. Vi elskede at holde og have billeder med dyrene og se fugleshowet, der var fantastisk

Fantastisk, Guadalest var en smuk lille by bygget i bakkerne. Meget maleriske og dejlige små butikker og cafeer. Vandfaldene var dejlige, men du skal være stabil på dine fødder, da faldene er stenede under fødderne og meget vanskelige at gå på. Men alt i alt en stor oplevelse