Berchtesgaden

Vælg datoer

Seværdigheder i Berchtesgaden

Andre seværdigheder i Berchtesgaden

Vil du se alle oplevelser i Berchtesgaden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berchtesgaden

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 674 anmeldelser

Meget god og velorganiseret tur. Dejlig naturskøn bustur til destinationen og taget lige til elevatoren op til The Eagles Nest. Når vi først var der, fik vi at vide et par hurtige fakta om bygningen og blev derefter alene for at udforske på egen hånd. Fantastiske fotomuligheder, hvis vejret er solrigt og klart. Løbesko anbefales, hvis du vil gå / klatre til toppen af bjerget. 45 -60 minutter er god tid til at være der.

Turnéen blev kørt glimrende; tourguiden charmerende & engagerende; landskabet betagende. Selv om det historisk interessant var den faktiske slutdestination, var det ikke meget at se. Det positive udbytte går til velgørenhed, UNICEF, og det giver en grund til at gå. Ellers snyder man sig til at give det modbydelige monster endnu mere berygtet.

Walter er en fremragende guide. Udsigten fra Eagle Nest er fantastisk og betagende! Saltminebesøget er også interessant. Konigssee Lake er en anden fantastisk beliggenhed for fotos! Tempoet er meget afslappende og behageligt!

Super god guide

Der er nok tid til at se Ørnereden og spise en frokost i byen. Men det ville være rart med 30 min. mere ved Ørnereden så man lige kan nyde udsigten lidt mere

Humoristisk og frisk guide, med meget flotte udsyn til det skønne landskab man befinder sig i.