Oplevelser i
Bergamo

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Bergamo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bergamo?

De topattraktionerne der skal opleves i Bergamo er:

Andre seværdigheder i Bergamo

Vil du se alle oplevelser i Bergamo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bergamo

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.190 anmeldelser

Hurtig og komfortabel transport til og fra centrum af Milano. Fuldstændig anbefalet. På tilbagevejen ønskede chaufføren ikke at lade os få adgang til bussen, fordi den digitale voucher ikke angav, at den var fra "terravision". Jeg var nødt til at vise ham billedet i applikationen "Få din guide" for at få adgang til den digitale bonus, hvor terravision-bussen dukker op. Jeg anbefaler at tilføje navnet "Terravision" til den samme digitale voucher for at undgå problemer.

Turen var ok. At få billetten med GetYourGuide gav nogle problemer. Folk, der tjekkede det, var nødt til at inspicere ansøgningen grundigt, fordi de ikke så TeraVision skrevet. Også når de ankom og bad om information, var de ansatte, hvor vi anmodede om oplysninger, elliptiske og vrede. Ærgerligt taget i betragtning, at turen faktisk var fin og hurtig.

God, hurtig og billig transportmulighed mellem Bergamo lufthavn og Milano. Du skal muligvis vente lidt på bussen til at forlade (vi ventede omkring 15 minutter), men så er turen glat og hurtig - i vores tilfælde (sen aften) tog det mindre end 1 time. Bussen er behagelig.

Meget praktisk, du finder bussen med det samme til venstre, når du forlader lufthavnen. 5 € for at komme til Bari centralstation. Miljø 30 minutters rejse. Vi havde ikke reserveret. Der var stadig steder, vi betalte chaufføren.

God service fra buschaufføren. Kom hurtigt og sikkert frem