Tilføj datoer

Ting at gøre Bergen

Denne maleriske norske by kombinerer farverige træhuse, fantastiske fjorde og majestætiske bjerge.

Tilgængelige aktiviteter

  • Fjordbådture
  • Udforsk Bergen
  • Heldagsture til Oslo
Vi fandt 42 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Bergen

Vil du se alle oplevelser i Bergen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bergen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.198 anmeldelser

Da vi ankom til skibsdokken, havde vi vores stregkode og pas klar. Men de havde os ikke på deres liste. Først nægtede de at slippe os videre. Vi brugte 10 minutter på at tale, og endelig kunne vi gå om bord. Denne dårlige kommunikation var foruroligende og startede turen på en dårlig måde. Webstederne var smukke og interessante. Halvvejs igennem skibet mistede en motor, det var vores retur blev forsinket 50 minutter.

Smuk tur til Bergen

Meget flot tur til Bergen. Alle seværdigheder blev nærmet sig og kunne besøges. Der var i øvrigt endda gratis WIFI på bussen Da der var flere udbydere til hop-on/hop-off, skulle vi først finde den rigtige. Desværre kunne buschaufføren ikke gøre noget med værdibeviset og var lidt overvældet. Men så vidste hans kollega det og byttede så kuponen til billetterne.

Fantastisk velorganiseret tur. Vores Hjælp meget nyttigt. Vi har besøgt meget smukke steder. Der skete et uheld ved hjemkomsten, da toget ramte køer, der var kommet ind i en tunnel. Af denne grund vendte vi tilbage senere end forventet .... men det var ikke forudsigeligt, og det er bestemt ikke rejsearrangørens skyld. Fjorden er smuk!

Bestillingen af billetterne gik glat, selvom tidspunktet ikke er korrekt, fordi turen først startede en time senere, hvilket vi ikke fik oplyst. I sidste ende var dette ikke så slemt. Vi havde en imponerende tur.

Vel tilrettelagt og vi gik rigtig mange oplysninger om Norge og den fantastiske natur