Oplevelser i
Berlin

Livlig og trendy – Tysklands pulserende hovedstad er en smeltedigel af historie og kultur.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Berlin

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Berlin?

De 10 bedste seværdigheder i Berlin

Berlins historie har med sine dramatiske opbrud skabt en by, hvor nattelivet og de forskellige kvarterer er ligeså store trækplastre, som de verdensberømte museer og den overvældende arkitektur. Der gemmer sig en historie bag hvert enkelt gadehjørne i denne by, men her er nogle af de bedste steder!

 • Alexanderplatz

  1. Alexanderplatz

  Dette mekka for 1920'ernes kabaret blev til et sovjetisk forbillede under den kolde krig. Alexanderplatz er med sin centrale beliggenhed og tilgængelighed det perfekte udgangspunkt for en udflugt rundt i byen.

 • TV-tårnet

  2. TV-tårnet

  Du kan få øje på byens højeste punkt, næsten uanset hvor du befinder dig i Berlin. Billetter til TV-tårnet starter fra 13 EUR for voksne - et røverkøb for Berlins bedste udsigt!

 • Brandenburger Tor

  3. Brandenburger Tor

  Brandenburger Tor ligger for enden af Unter den Linden, tæt på rigsdagsbygningen og Holocaust-mindesmærket og er et sejrssymbol, engang for krig, men i dag for sammenhold.

 • Rigsdagsbygningen

  4. Rigsdagsbygningen

  Tysklands parlamentsbygning er blevet et ikon for Berlins arkitektur. Den moderne glaskuppel, som kroner den ny-barokke bygning, er åben for besøgende. Du kan opleve en af de bedste udsigter over byen fra rigsdagsbygningenss kuppel.

 • Regeringskvarteret

  5. Regeringskvarteret

  Rigsdagsbygningen er ikke det eneste som regeringskvarteret har at tilbyde. Det nord-østlige hjørne af Tiergarten huser noget af Berlins allerbedste arkitektur.

 • Madame Tussauds Berlin

  6. Madame Tussauds Berlin

  Madame Tussauds er relativt ny i byen, men museet har allerede en broget historie bag sig. På åbningsdagen rev en af gæsterne Hitlers vokshoved af! Det sker kun i Berlin!

 • Berlin Dungeon

  7. Berlin Dungeon

  Besøg Berlin Dungeon på en regnvejrsdag og få genoplivet byens grumme fortid. Store grupper får rabat.

 • Potsdamer Platz

  8. Potsdamer Platz

  Efter krigen var Potsdamer Platz en ødemark, men i dag ligger nogle af byens dyreste hoteller her, hvor også store filmpremierer (inklusive IMAX) bliver afholdt. Berliner Philharmonikerne ligger desuden lige rundt om hjørnet.

 • Kurfürstendamm

  9. Kurfürstendamm

  Denne lidt over 3 km lange boulevard bliver kaldt for Ku'Damm af de lokale og danner rammen om Berlins butikskvarter. I gadens østligste ende, ved Wittenbergplatz, finder man kontinentets største stormagasin, KaDeWe.

 • Gendarmenmarkt

  10. Gendarmenmarkt

  På den historiske plads, Gendarmenmarkt, står Berlins koncerthus flankeret af 2 katedraler. Det er gratis at komme ind i den tyske katedral, mens billetten til den ældre, franske katedral koster 3 EUR.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage afsted?

  Medmindre du ikke er vild med mange mennesker, skal du besøge Berlin om sommeren, hvor byens afslappede gadeliv er på sit højeste. Få en søndag med og oplev et af de livlige loppemarkeder.

 • Hvor skal jeg bo?

  Berlins kvarterer har hver deres særlige karakter og stemning. Charlottenburg er relativt fint, mens Mitte er et mere trendy alternativ. Prenzlaurberg er cafékulturens centrum med masser af unge familier. Schöneberg er kendt for sine homobarer og -klubber, mens Friedrichshain og Kreuzberg desuden har et pulserende natteliv - det meste med lidt kant!

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Berlin har masser af tog, sporvogne, taxaer og busser. Togstationerne er for det meste ubemandede med billetautomater. Desværre tror mange turister at togene er gratis og får derfor en bøde på 40 EUR af togkontrollørene!
  Berlin WelcomeCard dækker offentlig transport i Berlin og Potsdam i 2-5 dage og tilbyder rabatter på en lang række restauranter og seværdigheder, såsom Berlin Dungeon.

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Fra maj til september, hvor vejret er ideelt.

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 93.095 anmeldelser

Fed måde at opleve Berlin på. Guiden var humoristisk og sød. Man fik en kort fortælling af Berlins historie og så de mest kendte spots på turen

En fantastisk spændende og samtidig utrolig rædselsfuld fortælling om Hitler’s vej fra barn til frygtelig diktator.

Super fed oplevelse, men det bliver kun en fed oplevelse hvis men selv giver lidt slip og er med på og feste

Fantastisk informativ og behagelig tur. Guiden meget pædagogisk og impatisk.

Rigtig dejlig oplevelse, så flot udsigt og dejlig betjening i restauranten