Vandaktivitet

Berlin: Bysightseeing om aftenen

Berlin: Bysightseeing om aftenen

Snart udsolgt

Fra 182 DKK pr. person

Snart udsolgt

Nyd en aftenbådsrundfart langs floden Spree. Udforsk hovedattraktionerne i byen fra vandet, herunder regeringsdistriktet, Bellevue-paladset, Berlin-katedralen og Museumsøen.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 2.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Spansk, Kinesisk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Hebraisk, Italiensk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Svensk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Nyd den tyske hovedstad i aftenlyset
 • Oplev berømte seværdigheder, såsom Bellevue Slot, Berliner Dom og Museumsinsel
 • Slap af ombord på skibet, og nyd byen uden trafik
Beskrivelse

Oplev det centrale Berlin i tusmørket på en bådtur langs dens store vandvej, floden Spree. Hop ombord, læn dig tilbage, slap af og se de vigtigste seværdigheder i byen fra det rolige vand i aftenlyset, og mærk pulsen fra den travle by. Start dit krydstogt ved Friedrichstraße og forbi Forbundskancelliet med dets gulv-til-loft glasvægge og moderne arkitektur. Gå til Bellevue Palaces uberørte hvide bygning og velplejede have, med udsigt over Sejrssøjlen og omgivet af den grønne Tiergarten-park.

Se Berlins hovedbanegård med dens grønne glasstruktur og indenrigsministeriet i Moabit, før du fortsætter til det ikoniske og rokokoagtige Charlottenburg-palads. Engang en kongelig sommerresidens, er paladset i dag Berlins største og mest storslåede. Sejl derefter forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender og Hamburger Bahnhof. Gå endelig tilbage til Friedrichstraße, hvor din tur slutter.

Inkluderet
 • Krydstogt
 • Audioguide
 • Mad og drikkevarer (kan købes ombord)
Ikke egnet for
 • Kørestolsbrugere

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Den lokale partners anløbsbro ved Friedrichstraße Station, Reichstagufer, 10117 Berlin. Ankom til mødestedet 15-30 minutter før afgang, da skibet afgår til tiden, og der ikke kan reserveres pladser.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Vinduespladser kan ikke garanteres. Du skal ankomme tidligt, hvis du ønsker en bestemt plads.
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,2 /5

baseret på 436 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Transport
  4,2/5
 • Værdi for pengene
  4/5
 • Sikkerhed
  4,4/5
 • Service
  3,9/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Fantastisk omfattende tur på Spree til forskellige seværdigheder, også i regioner, som du måske ikke nødvendigvis ser på som en prioritet. Alt godt forklaret af lydguide. Rigelig siddepladser i båden og på hele dækket. Der er også sørget for mad og drikke, men der er lidt kø i starten. Alt i alt en dejlig oplevelse.

4. juni 2022

Den 2,5 timers bådtur er en rigtig fin ting. Når vejret er godt, sætter alle sig på dækket (stolene er ikke særlig behagelige) og kører mod solnedgangen i den blå time (klæd dig varmt) og nyder imens Berlins utroligt smukke skyline. Imens formidles informative ting om bygninger, broer og lignende gennem en højttaler. Dette kan være lidt irriterende hist og her, men også meget informativt. Der er mulighed på skibet for at høre informationen gennem en oversætter. Efter hvad jeg har hørt, er det nok at spørge personalet på skibet. Adgangen til øverste dæk er ikke barrierefri. Jeg har dog bemærket, at personalet på skibet hjælper folk med gangstativer med at komme op på skibet og på øverste dæk. Tommel op! Mad og drikkevarer kan købes på stedet med kontanter. Der er ingen veganske eller vegetariske tilbud. Fra august 2021.

Se mere

22. august 2021

Selvfølgelig kan ingen hjælpe det faktum, at det begyndte at regne. Men det faktum, at nogle af gæsterne i det overdækkede område talte mere end højt, og at næsten ingenting blev forstået af forklaringerne, er for mig uforståeligt. På trods af en klage fra min side blev højttaleren ikke hævet, men de høje gæster blev heller ikke advaret af personalet! Efter min mening bør besætningen gribe ind her, så de gæster, der er interesseret i det, de ser, kan forstå forklaringerne!

Se mere

19. juli 2021

Produkt-ID: 214317