Guidet tur

Berlin: "Vibes of Berlin"-cykeltur

Berlin: "Vibes of Berlin"-cykeltur

Aktivitetsudbyder: FREE BERLIN Bike Tours
Snart udsolgt

Fra 208,50 DKK pr. person

Snart udsolgt

Oplev det alternative Berlin på cykel. Kør langs Sprees smukke bredder, forbi besatte huse og gentrificerede områder, hipstere og festturister, og se, hvem byen virkelig tilhører.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 3 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Tysk, Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Berlin på en underholdende og afslappet måde i den friske luft væk fra trafikken
 • Hør interessante fortællinger om den tidligere mur, multikulturelle diskussioner, festtempler, billejligheder og gentrificering
 • Dyk ned i Berliner-livet, og udforsk livlige områder og alternative projekter, herunder East Side Gallery
Beskrivelse
Tag på cykeltur gennem vilde og alternative Berlin, og opdag, hvad Klaus Wowereit mente, da han sagde, at "Berlin er fattig, men sexet." Turen begynder i centrale Nikolaiviertel, kun 5-minutters gang fra TV-tårnet. Start turen, der hvor Berlins historie begyndte, kør derefter langt ud fra centrum, og oplev bylivet i Kreuzberg, Friedrichshain, Neukölln og Treptow. Dyk ned i Berlins forskellige kvarterer, og lær mere om, hvordan de har forandret sig. Turen er 17 km lang, og du vil se alternative projtekter og restaurerede bygninger, mens du kører ad sideveje og stier. Turen tager dig med gennem forskellige områder, og du vil se enestående bygninger og innovative ideer. Nyd en smuk cykeltur langs Spree og Landwehr-kanalen, hvor Berlins kontraster ikke kunne være meget tydeligere. Hold ind til siden hvert 5.-10. minut, og få spændende og historiske informationer. En lille gruppe på op til 15 personer, en hyggelig atmosfære og et afslappet tempo gør turen til en uforglemmelig oplevelse.
Inkluderet
 • Cykelleje efter dit ønske
 • Cykelhjelm (ved forespørgsel)
 • Regnslag i tilfælde af regn
 • Ekstra materialer (turrute eller bykort med restaurant- og kulturanbefalinger)
 • Mad

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mødestedet er i krydset ved Propst- og Poststraße i Nikolaiviertel (foran Nikolai-kirken) og er markeret med et startbanner. Cykeludlejningsbutikken ligger på Poststraße 11, 10178 Berlin (i baghuset). Find derhen: S-Bahn: Alexanderplatz (8 minutter til fods) S5, S7, S75, og regionaltog U-Bahn: Klosterstraße (5 minutter) U2 Alexanderplatz U2, U5, U8 Bus: Spandauer Str./Marienkirche (5 minutter) TXL, 100, 200 Nikolaiviertel og Berliner Rathaus (3 minutter) M48, 248, N8 Tram: Spandauer Str./Marienkirche M4, M5, M6 Parkeringspladser: Mühlendamm, Jüdenstraße (3-5 minutter, mod et tillægsgebyr)

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Udlejningscyklerne er udstyret med kurve og er regelmæssigt til service hos certificerede cykelmekanikere
 • Stor bagage kan efterlades hos turarrangøren under turen
 • Turen kan også bookes som privat tur
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,8 /5

baseret på 220 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,6/5
 • Transport
  4,6/5
 • Værdi for pengene
  4,7/5
 • Sikkerhed
  4,5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Cykelturen til det sydlige Berlin for at opdage historie, kultur og kunst med Björn var et hit. Vejret var delvist overskyet og nogle gange solrigt om aftenen. Berlin er meget cykelvenlig, og det er for nemt at håndtere de cykler, der er i god form. Vi udforskede Kreuzberg og stoppede med få minutters mellemrum for at diskutere stederne.

Se mere

12. juni 2022

Denne guidede tur var langt den bedste, jeg nogensinde har oplevet. Vejret var godt, cyklerne var fine, men guiden, Vincent…. Han er simpelthen ekstraordinær! Hans brede viden og hans evne til at fortælle byens "andre" historier krydret med hans personlige engagement er noget, du bør give dig selv lov til at opleve.

30. august 2021

Min 18-årige datter og jeg kørte udelukkende på cykelturen, fordi der ikke var deltagere nok. Cykelturen er en fantastisk måde at tilbagelægge større afstande, end det ville være muligt til fods. Med Jasper havde vi en super god guide, som kunne fortælle os mange detaljer, meget personligt og historisk velbegrundet. En fantastisk måde at opleve denne smukke by intensivt!

Se mere

8. juli 2020

Produkt-ID: 57787