Denne aktivitet er oversat automatisk. Klik her for at se originalversionen på Engelsk.
Guidet tur

Berlin: Feuerle-samlingen Guidet rundvisning med adgangsbillet

Berlin: Feuerle-samlingen Guidet rundvisning med adgangsbillet

Aktivitetsudbyder: The Feuerle Collection

Fra 163,50 DKK pr. person

Oplev Feuerle-samlingen i Berlin - et privat museum for moderne kunst, kejserlige kinesiske møbler og gammel sydøstasiatisk kunst under et ledsaget besøg. Bliv inspireret af kunstværkerne og museets sofistikerede lysdesign.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker, for at få alle detaljer.
Varighed 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Mød kejserlige og lærde kinesiske møbler, tidlig Khmer-skulptur og international samtidskunst
 • Oplev den første midlertidige udstilling i Silk Room - Edmund de Waal
 • Find den tidligere telekommunikationsbunker fra Anden Verdenskrig, der er renoveret af den britiske arkitekt John Pawson
 • Oplev en underjordisk sø, der passer perfekt ind i lysdesignet og kunstværkerne
 • Nyd et stille, mobilt afvænnings- og synæstetisk besøg
Beskrivelse
Feuerle Collection kombinerer internationale samtidskunstnere med kejserlige kinesiske møbler og gammel sydøstasiatisk kunst. Museet ligger i en tidligere bunker fra Anden Verdenskrig - renoveret af den britiske arkitekt John Pawson - og opfordrer til en samtale mellem forskellige perioder og kulturer. Når du udforsker samlingerne, får du et nyt perspektiv på de gamle og moderne værker, der er omgivet af imponerende arkitektur og sofistikeret lysdesign, som vil stimulere alle sanser. Mød din ekspertguide, og begynd din tur gennem samlingerne. Beundre sten-, bronze- og træskulpturer fra Khmer-tiden fra det 7. til det 13. århundrede, kejserlig kinesisk lak og stenmøbler. Derudover kan du finde kinesiske lærde møbler af træ og sten fra Han-dynastiet til Qing-dynastiet fra 200 f.Kr. til det 18. århundrede. De suppleres af værker af samtidskunstnere, herunder Cristina Iglesias, Anish Kapoor, Zeng Fanzhi, James Lee Byars, Nobuyoshi Araki og Adam Fuss. Oplev, hvorfor disse værker alle er blevet udvalgt og samlet af museets grundlægger Désiré Feuerle - en kender af asiatisk kunst, der var pioner i at sætte antikke genstande sammen med moderne kunst gennem en række banebrydende udstillinger i 1990'erne. Den første Silk Room-udstilling er også tilgængelig indtil den 8. april 2022 i samlingens øverste stueetage. Silk Room har fokus på et udvalg af nyere værker af den britiske kunstner og forfatter Edmund de Waal, sidestillet med usete stykker fra samlingen. "Ideen bag denne udstilling er at sætte det poetiske indhold i Edmund de Waals værker over for den tidløse karakter af ekstraordinære asiatiske præstationer fra det 6. og 16. århundrede. De Waal er en nutidig kunstner, men hans sjæl ser jeg i Rembrandt, i de italienske renæssancemaleres skønhed og i den historiske filosofi. De Waal er en historiefortæller, der transporterer dig til mørke områder, men også ind i lysets skønhed. Derfor kan de Waals bølger findes både i den gamle asiatiske kunst og i de europæiske mestres store bedrifter i Wunderkammern, som om de var set gennem en Morandis øje. de Waal skaber magiske imaginære kasser, der indeholder skønhed i tilskuernes øjne. De fleste mennesker ville se ham forbundet med porcelæn, men jeg mener, at hans kreationer med porcelæn går meget længere og længere end den følelse, som porcelæn skaber i vores øjne". (Désiré Feuerle) Vi takker Studio Edmund de Waal og Galerie Max Hetzler, Berlin
Inkluderet
 • Adgangsbillet til Feuerle-samlingen
 • Den første midlertidige udstilling i Silk Room, Edmund de Waal og usete værker fra Feuerle-samlingen
 • Guidet besøg i udstillingen
 • Transport til og fra museet
 • Mad og drikke
Ikke egnet for
 • Børn under 16 år

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Gå direkte til indgangen til The Feuerle Collection, Hallesches Ufer 70, 10963 Berlin, Tyskland

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Kæledyr
 • Mad og drikke
 • Videooptagning
 • Kameraer
 • Mobiltelefoner
 • Røre ved udstillingerne
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,8 /5

baseret på 31 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,1/5
 • Værdi for pengene
  4,5/5
 • Service
  5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

A little quirky but very interesting art in an unusual setting, perfectly put into scene. Great ideas to present sculptures - mostly Cambodian figures - and pieces of furniture but be prepared to lock phones and belongings into a locker, stand in the nearly total dark for the first 5 minutes listening to „music“ (or sounds) adapting to the darkness. Afterwards everything was perfectly illuminated and we enjoyed the hour of art sensually perceived. And, yes, there are also several pieces of erotic art photos showing Asian women! Definitely different and very worth it!

Se mere

31. juli 2022

Oversæt

Abtruly unique experience

29. januar 2023

Oversæt

5. december 2022

Oversæt

Produkt-ID: 339986