Vandaktivitet

Fra Wannsee: 3-timers UNESCO Verdensarv-bådtur til Potsdam

Fra Wannsee: 3-timers UNESCO Verdensarv-bådtur til Potsdam

Snart udsolgt

Fra 133 DKK pr. person

Snart udsolgt

Udforsk UNESCO-verdensarvregionen mellem Potsdam og Berlin på denne 3-timers bådtur fra Berlin-Wannsee. Få interessant viden om de storslåede bygninger langs netværket af søer, mens du nyder det maleriske landskab.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 3 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev en fantastisk sejltur på Havel-floden mod Potsdam
 • Udforsk en af de smukkeste UNESCO-verdensarvsregioner
 • Lær Preussens historie at kende
 • Oplev den rige historie i regionen sydvest og nord for Berlin.
Beskrivelse
Denne bådtur bringer dig fra Wannsee langs Havel-floden til Potsdam og tilbage igen. Sejl gennem denne UNESCO-verdensarvsregion, og se Potsdam og Berlins paladser og haver. Her har du mulighed for at opleve Preussens historie. Netværket af søer i og omkring Berlin tiltrækker besøgende fra hele verden. Besøgende kan slappe af på en af badestrandene eller at gå en tur i det maleriske landskab, der strækker sig langs Wannsee og Oberhavel-søerne. Oplev den rige historie i områderne sydvest og nord for Berlin. Berømte personligheder, som maleren Max Liebermann og dramatikeren Heinrich von Kleist, boede og arbejdede i Wannsee og gjorde det til et sted af historisk betydning. De historiske steder giver dig mulighed for at rejse tilbage i tiden og genleve historien. Sejlturen bringer dig fra Wannsee til Kladow forbi Pfaueninsel (Påfugleøen), Nikolskoe og St. Peter og Paulus-kirken. Fortsæt videre mod Frelserkirken, Cecilienhof Slot med dens gamle mejerigård og Glienicke-broen. Flyd forbi Babelsberg-paladset, Flatow-tårnet, Hans-Otto-teatret (Schiffbauergasse), "Freundschaftsinsel" (Venskabsøen) Potsdam/Lange Brücke, før turen går tilbage til Wannsee.
Inkluderet
 • Bådtur
 • Mad og drikkevarer (kan købes ombord)

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød ved kajen på Kronprinzessinenweg 3 (5 minutters gang fra Wannsee station)

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Vinduespladser kan ikke garanteres. Du skal ankomme tidligt, hvis du ønsker en bestemt plads.
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 805 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Transport
  4,6/5
 • Værdi for pengene
  4,5/5
 • Sikkerhed
  4,6/5
 • Service
  4,2/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Desværre var rygerne lige foran igen og vinden også....forfra... Men, det var fantastisk vejr, rent solskin, spændende manøvrer med andre vandfartøjer. Og prisen var ok, desværre var det ikke synligt på nettet, at man også kan lægge til ind imellem og lave delture. 3 timer gik dog sådan... solskoldningen er garanteret. Maden: En gang 2 is 2,70 € (5,40 €) og 2x2 wiener med sennep: 7,80 € ramte det, men hey, de smagte... Tak til holdet (kok, +2 tjenere under dæk)

Se mere

18. juli 2022

Turen tog ikke 3 timer, men godt 2,5 time. Det var et stort skib til søen. Der var stadig ledige pladser på det åbne øverste dæk, hvor de fleste af passagererne satte sig. Jeg fandt en god plads ved rækværket, selvom jeg kom dertil lige før afgang. Forklaringerne var meget gode, især på udrejsen. På vejen tilbage havde vi mulighed for at nyde turen på vandet. Toiletterne ved kajen er urimelige, ellers var alt fint. Vi mødte mange skibe og både undervejs. Der var også nok at se vand, landskab og bygninger. Det var en meget hyggelig tur over søerne, og jeg kan kun anbefale den.

Se mere

15. juli 2022

da jeg havde oplevet 7-sø-turen dagen før, var Potsdam-turen dybest set en gentagelse for mig, da den passerede de samme steder og bygninger som dagen før - kun forklaringerne og kommentarerne var lidt mere sparsomme, fordi ruten Potsdam skulle dækkes 'i tide'. Der var ikke rigtig noget at se på 'Potsdam'-destinationen, i hvert fald ikke fra skibet. Ruten tilbage var dengang velkendt. Så hvis du booker den to timer lange '7 Lakes Tour' og ikke kender området endnu, har du det næsten bedre med det end med Potsdam Tour, det er i hvert fald mit subjektive indtryk.

Se mere

20. juni 2022

Produkt-ID: 28802