Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

Fra $65,51 pr. person

Udnyt mulighederne ved Berlin WelcomeCard Museumsinsel med rabatter på attraktioner og gratis offentlig transport i 72 timer. Få gratis adgang til alle museer og samlinger på Berlins Museumsinsel med passet.

Om aktiviteten

Let afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
COVID-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Printet voucher er påkrævet
Varighed 3 dage
Omgående bookingbekræftelse

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Få 72 timers gratis adgang til byens offentlige transportsystem
 • Drag fordel af rabatter til 200 turiskattraktioner, steder og arrangementer
 • Få en gratis guidebog og kort
 • Få gratis adgang til alle museerne på Berlins Museumsinsel
 • Udforsk Pergamon-museet, Bode-museet, Altes Museum, Alte Nationalgalerie og Neues Museum
Beskrivelse
Et  Berlin WelcomeCard Museumsinsel giver dig mulighed for at se mere af Berlin for færre penge. Dette er din billet til de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad med mere end 200 højdepunkter inklusiv sightseeingture, attraktioner, teatre, restauranter med mere. Du kan også få rabatter på op til 50%. Derudvoer får du en gratis guidebog, som gør dit besøg endnu bedre med turforslag og nyttige insider-tips. Dit  Berlin WelcomeCard Museumsinsel giver desuden rabat på hotelrestauranter, hvor du får 25% rabat på hovedretter eller endda på hele regningen. Derudvoer får du en gratis guidebog, som gør dit besøg endnu bedre med turforslag og nyttige insider-tips. Vælg gratis transport inden for zone A og B (Berlin) eller A, B og C (Berlin og Potsdam), når du vælger din  Berlin WelcomeCard Museumsinsel-mulighed. Berlins Museumsinsel ligger i byens centrum, i floden Spree, og byder på et kompleks med 5 internationalt anerkendte museer: Pergamon-museet, Altes Museum, Neues Museum, Det Gamle Nationalgalleri og Bode-museet. Tilsammen danner de et verdensbrømt og unikt arkitektonisk ensemle, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste i 1999. Med billetten i hånden får du gratis adgang til det hele (et besøg pr. dag pr. museum). Se Berlins Statsmuseers antikke samlinger på Altes Museum, og tag tilbage til det gamle Ægypten på Neues Museum. Bode-museet byder på byzantinsk kunst og orientalske skulpturer, mens du kan se pragtfulde eksempler på islamisk kunst på Pergamon-museet.
Inkluderet
 • Adgang 1 gang om dagen til alle åbne museer (der kan være tillægsgebyrer ved nogle særudstillinger). Kortet gælder til Pergamon-museet, Bode-museet, Altes Museum, Alte Nationalgalerie og Neues Museum
 • Rabat på adgang til særudstillinger
 • Offentlig transport-billet i 72 timer (zone AB eller ABC, vælg venligst ved bestilling)
 • Rabat på op til 50% på 200 partner-attraktioner
 • Berlin WelcomeCard Museumsinsel-guide med udfoldeligt bykort
  COVID-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
  Krav til deltagere
  • Kunder skal medbringe og bruge mundbind

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Forberedelse

  Mødested

  Mødestedet afhænger af den valgte mulighed.

  Vigtig information

  Husk at medbringe

  • Pas eller ID-kort

  Det skal du vide

  • Desværre kan Berlin WelcomeCard Museumsinsel ikke sendes til dig med posten. Indløs venligst din udskrevne GetYourGuide-voucher ved et af mødestederne.
  • Vær opmærksom på at denne billet inkluderer en 72-timers billet til offentlig transport (vælg venligst mellem zone AB for Berlin eller zone ABC for Berlin og Potsdam)
  • Op til 3 børn i alderen 6-14 år kan rejse gratis på deres forældres billet eller sammen med en voksen. Børn under 3 år kommer gratis med.
  • GetYourGuide-rabatkoder kan ikke anvendes til dette produkt
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,5 / 5

  baseret på 636 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Transport
   4.6/5
  • Værdi for pengene
   4,2/5
  • Sikkerhed
   4,6/5
  • Service
   4.4/5
  Sorter efter

  Berlin-kortet er vigtigt !!! ..... fås i forskellige indstillinger afhængigt af opholdets længde. du kan få adgang til gratis på de 5 museer på øen på de museer, der absolut skal besøges (hvis ikke alle, i det mindste pergamon og neues) .... det tilbyder også rabatter på andre turiststeder (såsom berliner dom) og forskellige steder i byen.

  Se mere

  28. oktober 2019

  Mængden af tidskort er gyldig er uklart

  Mens kortet, vi købte, blev annonceret som 72 timer, var det virkelig kun 3 kalenderdage. Den første dag, en søndag, blev vi ikke valideret før 1300. På grund af den svære varme var vi ikke i stand til at besøge nogen af museerne på Museum Island. Da vi forsøgte at bruge kortet onsdag formiddag til at få adgang til det Gamle Museum, fik vi at vide, at det var udløbet. 72 timer ville have betydet, at det skulle have været gyldigt indtil 1300 onsdag. Nej, vi fik at vide, at det kun var gyldigt søndag, mandag og tirsdag. Hvis det kun er godt i tre kalenderdage, skal det være klart!

  Se mere

  4. juli 2019

  Guida interessante sia per il fatto che ti da la possibilità di viaggiare gratis nei mezzi pubblici sia perché ti aiuta a decidere cosa vedere di giorno in giorno. Entri nei gratis nei cinque musei più importanti, hai sconti in tanti altri musei e attività, compresi negozi e ristoranti

  11. januar 2020

  Oversæt
  Organiseret af

  Produkt-ID: 20348