Berlin Billetter
Vælg datoer
Nogle ture og attraktioner på stedet er midlertidigt lukkede på grund af COVID-19-udbruddet. Se seneste nyt på vores rejseopdateringsside. Lær mere
Køb din billet nu

Populære Billetter i Berlin

Se alle Billetter i Berlin
Se alle 327 oplevelser

Det synes rejsende om Berlin

Berlin WelcomeCard kan være en god måde for let at kunnede komme omkring i Berlin og nærområde - hvor der er mulighed for at få rabat på div. attraktioner eller restauranter. - MEN vi oplevede desværre, at vi i mange tilfælde ikke kunne benytte div. rabatter på attraktioner og i restauranter - da der var nogle ting som kørtet ikke dækkede. !! - Så rent faktisk lykkedes det kun os, at benytte kortet til transport i 2 dage i zone AB og C til en pris af 2 x 28 € = 56,- € (ca. 590,- DKR) for 2 voksene - barn på 12 år var gratis i biletten. og så kan man jo stille spørgsmål om det ikke havde været billigere at købe biletter pr. tur. - Nuvel vi kørte mange gange i løbet af dagen fra 09:00 - og helt frem til 23:00 alle dagene - men jeg vil til næste Berlin tur undersøge om der ikke findes en billet løsning hvor det kun er transport som jeg betaler for via forudbetalings løsning - og så bare køber indgange via nettet - som jeg jo kan gøre i god tid for, at tilsikre mig, at jeg har biletten.

Oprigtig, spændende, rørende og intens oplevelse med “ægte” berlinere fra hhv. Øst og Vest, som fortalte om livet og hverdagen inden murens fald. Bustur igennem det gamle Østberlin var god men med plads til forbedringer. F.eks kunne skarpheden på billederne blive bedre.

Det var utroligt spændende med egne øjne at se og høre om den tid. Et er at lære om det i historietimerne, noget andet er at se det med egne øjne og høre personer fra den tid fortælle om hvad de havde oplevet.

Det var vildt spænde at være i bunken, den optælling de havde om hitlers liv fra barn, under begge kriger mm.. blev meget kloger på hvad det var for en mand man havde med at gøre

Med et femdagskort i lommen behøvede vi ikke tænke på at købe biletter uanset om det var busser, S-bahn, U-bahn eller sporvogne vi skulle benytte. Anbefales på det varmeste!