Berlin
Billetter

Vælg datoer

Berlin : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Berlin a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 34.783 anmeldelser

Berlin WelcomeCard kan være en god måde for let at kunnede komme omkring i Berlin og nærområde - hvor der er mulighed for at få rabat på div. attraktioner eller restauranter. - MEN vi oplevede desværre, at vi i mange tilfælde ikke kunne benytte div. rabatter på attraktioner og i restauranter - da der var nogle ting som kørtet ikke dækkede. !! - Så rent faktisk lykkedes det kun os, at benytte kortet til transport i 2 dage i zone AB og C til en pris af 2 x 28 € = 56,- € (ca. 590,- DKR) for 2 voksene - barn på 12 år var gratis i biletten. og så kan man jo stille spørgsmål om det ikke havde været billigere at købe biletter pr. tur. - Nuvel vi kørte mange gange i løbet af dagen fra 09:00 - og helt frem til 23:00 alle dagene - men jeg vil til næste Berlin tur undersøge om der ikke findes en billet løsning hvor det kun er transport som jeg betaler for via forudbetalings løsning - og så bare køber indgange via nettet - som jeg jo kan gøre i god tid for, at tilsikre mig, at jeg har biletten.

Dejligt at man ikke skal tænke på at købe billetter hele tiden.

Jeg købte et bevis på et Welcome card hjemmefra. I Scönfeld lufthavn fik jeg det byttet til billet og en lille bog med en hel masse tilbud om rabat. Jeg købte et som galdt i 5 dage. Så var transporten til og fra lufthavnen includeret. Det gælder for 1 voksen og op til 3 børn under 14 år. Så der var også betalt for mine 2 børnebørn. Vi kom meget omkring i byen , og kørte både med tog, metro, sporvogn og bus. Dejligt ikke at tænke på at købe billetter hele tiden. .

Med et femdagskort i lommen behøvede vi ikke tænke på at købe biletter uanset om det var busser, S-bahn, U-bahn eller sporvogne vi skulle benytte. Anbefales på det varmeste!

Perfekt måde at komme rundt på - helt ubekymret kan man benytte alt transport. Vi benyttede kun rabatordning til bådtur, og det fungerede også upåklageligt.

Skal fremgå tydeligere at den kun dækker zone a og b. Ville være super hvis den kunne være mobil så man slipper for papir