Berlin
City Cards

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 6.927 anmeldelser

God aktivitet men dårlig afhentning

Vi oplevede meget lidt styr på tingene da vi skulle afhente vores billetter hos db rejse Center på Alexander Platz. De anede ikke en pind om de billetter og de var ved at sende os hen til et hotel og hente dem indtil jeg insisterede på og beviste på vores udprintede billetter at det var hos dem, de skulle hentes. Det tog dem 20 min at finde ud af det. Virkelig dårlig service, godt vi ikke skulle nå noget.

Jeg kan ikke forestille mig bedre brug af offentlig transport og nogle rabatter oven i købet. I hvert fald var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung) hver dag i 11 dage med EasyCittyPass i Berlin. Simpelthen fantastisk. Vi vil helt sikkert bruge det igen snart.

Det var ikke let at få billetterne på Alexander plats, men når det var gjort var det let at komme rundt i byen. Da der var så mange steder, at jeg ville se, at det lette bypass var nyttigt.

Vær opmærksom! Bredt tilbud til offentlig transport, men pas stadig på, fordi du hurtigt tager fejl. Ikke et problem i sig selv, du kan gå tilbage snart!