Berlin
Dagsture

Vælg datoer

Sightseeing in Berlin

Möchten Sie alle Aktivitäten in Berlin entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 3.435 anmeldelser

Et værdigt mindesmærke over ufattelige menneskelige lidelser

Fremragende, meget vidende og empatisk guide (Michael), der indføleligt kunne fortælle om den umenneskelige, rædselsvækkende og frygtindgydende behandling de indsatte i denne lejr blev udsat for. Denne tilbageblevne del af lejren er et værdigt mindesmærke over og et væsentligt vidnesbyrd om de ufattelige lidelser mennesker kan udsætte andre mennesker for når tiden og omstændighederne tillader det. Man er ikke helt den samme, når man forlader lejren, som da man kom. Og man er sikker på at noget sådant aldrig mere må kunne ske igen - derfor har mindesmærket sin berettigelse og derfor skal det bestå.

Det er noget af det mest interessante jeg længe har hørt på/om.

Fremragende, utroligt medlevende og meget etisk korrekt blev gruppen på 21 personer d. 05.06.19 guidet af Chloe, som havde mere end styr på historien og alt det der foregik af uforståelige grusomheder på stedet, både før og under krigen. Eneste ting jeg er ked af er, at jeg ikke kunne give hende en meget, meget velfortjent skilling for den sublime historie/indsats (havde desværre ingen kontanter med). Det havde hun bestemt fortjent med den ildhu og viden hun lagde for dagen, hvor hun fik os alle til at være respektfuldt stille og lyttende under hele forløbet. Meget, meget fint.

En fantastisk sammenhængende og spændende tur!

Første gang vi booker en udflugt gennem Get Your Guide. Alt klappede og turen var en succes. Vi var to voksne og to drenge på 13 år med på turen, og alle fik en masse ud af besøget i lejren. Guiden Taylor var genial. Han havde en fantasitisk måde at fortælle på, og var let at forstå for unge og "gamle". Vi fik alle de mest nødvendige informationer under vejs og det var på intet tidspunkt kedeligt. Kan klart anbefales. Husk madpakke, gode sko og påklædning efter vejrforholdene. GOD TUR!

Selve oplevelse var spændende, interesse og meget skræmme hvordan hele styring var. Fik så ondt af de mennesker der havde været igennem dette helvede. Men selve museumet gav bare indtrykket fuldt ud. Det eneste minus var vores guide. Hun løb nærmeste afsted, så ældre folk og handicappet ikke kunne følge med. Ved godt man har en tids program men man må godt tænke sig om og prøver at får alle med. Det gjorde også bare vi mister noget af guidet

En rigtig god guide og et spændende emne.

Tak for en god tur, hvor vi følte os velkomne fra første sekund. Vor guide, Taylor, var hele tiden opmærksom på vor gruppe (24), om alle var med og alle blev godt informeret - sprogmæssigt. En god tur som varmt kan anbefales.