Vandaktivitet

Berlin: 2,5-timers bådtur på østsiden med kommentarer

Berlin: 2,5-timers bådtur på østsiden med kommentarer

Snart udsolgt Booket 12 gange i går

Fra 149 DKK pr. person

Snart udsolgt Booket 12 gange i går

Nyd en fantastisk 2,5-timers bådtur langs Spree-floden på denne bådtur i det østlige Berlin. Se Museumsinsel, Berliner Dom, Rigsdagsbygningen og Forbundskansleriet og East Side Gallery, Osthafen og Treptower Park.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 2.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Italiensk, Hebraisk, Fransk, Polsk, Spansk, Russisk, Engelsk, Tysk

Det vil du opleve

Beskrivelse

Oplev en speciel East Side-bådtur, 25 år efter Berlinmurens fald. Udover adskillige seværdigheder i det gamle og nye centrum af Berlin, se også de seneste ændringer i området omkring East Side Gallery.

Bådrundturen starter ved molen ved den gamle børsbygning nær Hackersche Höfe. Slap af ombord på båden, mens du lytter til detaljerede oplysninger på engelsk og tysk og nyd en lækker madservice (for egen regning). Efter at have passeret Berlins vugge – Mühlendamm-slusen – fortsætter turen forbi Radialsystem V, et energiforum, Berlin Ostbahnhof og Mercedes Benz Arena. Gå under Oberbaum-broen ind i den østlige havn med dens mange nye beboere, herunder Universal Music, MTV, Coca Cola og Label 1 og 2. Du kommer også forbi Badeschiff ved Arena Treptow og Molecule Man-skulpturen. Rejs tilbage til Berlin-Mitte og se Nikolaiviertel, paladsets byggeplads og Humboldt Forum. Den berømte museumsø begynder ved Berlin-katedralen. Gå under Weidendammer-broen for at nå området omkring Friedrichstrasse med Schiffbauerdamm, Tränenpalast (Tårernes Palads) og Friedrichstrasse-stationen. Krydstogt forbi regeringsdistriktet, hvor du vil se rigsdagsbygningen og forbundskancelliet. Du vil også se de mest moderne jernbanestationer i Europa fra vandet – Berlins hovedbanegård. Gå forbi Bellevue Palace - sæde for forbundspræsidenten - inden du går tilbage til udgangspunktet, den gamle børsbygning.

Inkluderet
 • Transport under aktiviteten: Rundfart
  Ikke egnet for
  • Personer med nedsat bevægelighed
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Alte Börse-molen overfor Burgstraße 27, 10178 Berlin (i nærheden af Hackescher Markt-stationen).

  Se stedet i Google Maps ⟶
  Vigtig information

  Ikke tilladt

  • Mad

  Det skal du vide

  • Kommentarerne ved seværdighederne foregår på engelsk og tysk.
  • Der er soldæk, overdækket område i de små og store lounges, og madservice ombord.
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,5 /5

  baseret på 1026 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Guide
   4,2/5
  • Transport
   4,5/5
  • Værdi for pengene
   4,3/5
  • Sikkerhed
   4,5/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Det var først senere, at jeg indså, at billetten skulle ombyttes til en boardingbillet på stedet. Skiltet blev sløret af mængden af mennesker fra den forrige tur. Så det hjalp ikke at stå tidligt i kø. Medarbejderne i billetkontoret og ombord var rigtig søde. Oplysningerne kom i den rigtige mængde: der var god tid til at chatte ind imellem. Informationen var meget velvalgt: vigtige grundlæggende og mange usædvanlige højdepunkter og baggrunde. Der var også noget nyt for berlinerne. Siddearrangementet var meget godt for enkeltpersoner og små grupper. Godt udsyn overalt.

  Se mere

  3. august 2022

  Alt i alt meget flot. Men når det blæser lidt, er det en smule ubehageligt: Tag bestemt en vindjakke med, for en sikkerheds skyld. Du kan varme op på det nederste dæk, men skriften på. Vinduet slører noget for udsigten over Berlin: det er en skam. Hvis du rejser med yngre børn, så find noget at holde dig beskæftiget, det er ikke specielt børnevenligt der. Men turen er meget flot, du opdager Berlin fra et spændende perspektiv! Stærkt anbefale!

  Se mere

  11. juli 2022

  Båden var ren og besætningen var i top. Vi havde en storm, der dukkede op på os, og vi måtte droppe det øverste dæk for det indre dæk i omkring 20 minutter, men da stormen var forbi, var dækshånden deroppe og tørrede alt af. Kommentaren var lige nok - ikke for meget og ikke for lidt. Landskabet var fantastisk, og vi fik at se så meget mere, end vi ville have med kun en vandretur.

  Se mere

  8. juni 2022

  Produkt-ID: 51352