Tilføj datoer

Berlin
Familievenlige aktiviteter

Familievenlige aktiviteter
83 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Berlin Familievenlige aktiviteter

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

1. Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

2. Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning designet af Daniel Libeskind skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jødisk liv i Tyskland: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort rum dedikeret til nationalsocialismen og tiden efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ud over skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigter. Museet ligger centralt i den pulserende bydel Berlin-Kreuzberg og er i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret entré til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters spadseretur fra JMB. Særudstilling fra 9. februar til 26. maj (kræver ingen ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 skabte den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt værk af kreativ modstand, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der beskæftiger sig med nazistisk propaganda, krigens gang og andre samtidige emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede udgaver og andre værker, der også blev skrevet under jorden, introducerer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. p>

Berlin: Billet til hurtig udsigt over TV-tårnet

3. Berlin: Billet til hurtig udsigt over TV-tårnet

Med over 1,2 millioner besøgende om året er TV-tårnet på Alexanderplatz en af de mest populære sightseeing-attraktioner i Berlin. På grund af det store antal besøgende, der ønsker at se udsigten hver dag, er det aldrig en dårlig idé at sikre sig adgangsbilletter på forhånd. Takket være denne billet får du hurtig indgang. Gå uden om de endeløse køer af mennesker, der venter på at komme ind, og rejs direkte op til observationsdækket uden at skulle stå i kø i timevis. Utrolige scener venter dig på toppen af Tysklands højeste tårn. Berlin breder sig ud under dig, komplet i al sin pragt. Hold øje med byens berømte ikoner som Reichstag, Brandenburger Tor og Berlin Central Station. Beundr det olympiske stadion, den berømte museumsø ved siden af Berlins domkirke og det moderne kompleks Potsdamer Platz.

Berlin: Plenumsalen, Dome & Government District Tour

4. Berlin: Plenumsalen, Dome & Government District Tour

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Berlin: Bådtur langs floden Spree

5. Berlin: Bådtur langs floden Spree

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

6. Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Fordyb dig i Berlins begivenhedsrige historie, og følg audioguidens malende forklaringer om fortiden fra kejsertiden til Berlinmurens fald i en ægte bunker fra Anden Verdenskrig. Rejs tilbage til nationalsocialismens tid, og opdag et stykke moderne historie. Lær alt om Hitlers vej til magten og hans rædselsregime. Besøg det prisvindende Berlin Story Museum i den store Berlin Story Bunker tæt ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mere om Berlins begivenhedsrige historie ved 50 forskellige stationer med store installationer, informative fotografier og kortfilm.

Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

7. Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

Tag en pause fra den virkelige verden, og træd ind i Illuseum Berlin. Illuseum ligger i centrum af Berlin og er et sted, hvor intet er, som det ser ud, og hvor sjov, underholdning og interaktivitet for besøgende i alle aldre er i fokus. Uanset om det er skiferrum eller uendelig plads, forvirrende hologrammer eller en imponerende tunnel, kan enhver et øjeblik fordybe sig i en verden fuld af illusioner, der tillader sig selv at falde under deres sanses magi. Oplev et enestående museum, hvor du vil trodse tyngdekraften, miste jorden under dine fødder, se dig selv vokse og skrumpe og blive inspireret af optiske illusioner. Som en særlig godbid kan du se smarte legeområder lavet af bæredygtigt trælegetøj med mange imponerende 3D-gåder og gåder, der ikke kun er sjove, men også træner dine logiske færdigheder. Det er let at spilde en dag på dette vanskelige fitnesscenter for hjernen.

Berlin: Det Tredje Rige og Den Kolde Krig Walking Tour

8. Berlin: Det Tredje Rige og Den Kolde Krig Walking Tour

Få et indgående indblik i Berlins moderne historie på en guidet vandretur til historiske seværdigheder. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og oplev bemærkelsesværdige vartegn som det tyske parlamentsbygning, det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Mød din guide foran Brandenburger Tor, stedet for mange forandringer i det 20. århundredes Berlin. Lær om de kaotiske dage under Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989. Hør historien om den mærkelige rigsdagsbrand i 1933, mens du passerer det tyske parlament. Dyk ned i de begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hvad der skete med bygningen efter murens fald i 1989. Fortsæt turen til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten, hvor du har mulighed for at se eksempler på sovjetisk militært isenkram. Gå til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Se stedet, hvor Hitlers bunker lå, og gå derefter til Hermann Görings enorme luftfartsministeriums bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet, hvor DDR (Østtyskland) blev grundlagt i 1949. Derefter kan du se det tidligere hovedkvarter for det berygtede SS og Gestapo. Overvej livet på begge sider af Berlinmuren, mens du samles omkring en 200 meter lang strækning af den tidligere barriere. På trods af at muren faldt for 30 år siden, kan du her absorbere byens stadig håndgribelige historie. Rund turen af med et stop ved Checkpoint Charlie, hvor din guide vil afslutte turen med anekdoter om det berygtede opgør mellem amerikanske og sovjetiske kampvogne og de sidste timer, før muren faldt og førte til Tysklands genforening.

Berlin: Hop-on Hop-off-bustur med live-kommentarer

9. Berlin: Hop-on Hop-off-bustur med live-kommentarer

Udforsk Berlins største seværdigheder på en praktisk hop-on hop-off-busbillet. Lyt til fascinerende historier om byen med live-kommentarer. Du kan frit hoppe på eller af i hele billettens gyldighedsperiode. Besøg topområder som Tiergarten, Gendarmenmarkt og Potsdamer. Hvis du for eksempel starter din tur på Kurfürstendamm, kommer du forbi Kaiser Wilhelm Memorial Church og når KaDeWe, et af Europas største indkøbscentre, gennem Tauentzienstraße. Derefter fortsætter du til Lützowplatz og ambassadekvarteret ved Tiergarten og over til Philharmonic og West Berlin Kulturforum. Næste stop er den historisk betydningsfulde Potsdamer Platz. I 1930'erne var det en af de mest offentlige pladser i Berlin. Efter Anden Verdenskrig var dette ingenmandsland, hvor Berlinmuren delte byen. Når du i dag ser det pulserende liv og de nyopførte tårne, der minder om New Yorks urbane kløfter, vil du næppe tro, at der i årevis ikke var andet her end Berlinmuren, fjederkanoner og DDR-soldater. Legoland Discovery Center ligger også på Potsdamer Platz. Derfra kan du fortsætte til Berlins andre vigtige historiske steder. I Niederkirchner Straße finder du byens parlament, Martin-Gropius-Bau, et museum med skiftende udstillinger, Topography of Terror, som udstiller nazisternes historie og jødernes lidelser under nazisterne, samt finansministeriet, som engang var det nazistiske luftfartsministerium. Derfra kører du videre til Checkpoint Charlie, en af de tidligere grænseovergange mellem Øst- og Vestberlin. En permanent udstilling ser tilbage på perioden under den kolde krig. På Friedrichstraße finder du et af de hyggeligste steder i Berlin, Gendarmenmarkt, med to lignende bygninger, den tyske og den franske katedral. Konzerthaus Berlin ligger midt på pladsen. Efter Gendarmenmarkt er det videre til Alexanderplatz og TV-tårnet. Stoppestedet for disse seværdigheder er Neptunfontænen. Dette var tidligere Berlins byslot. Her har du også mulighed for at shoppe. Næste stop er Karl-Liebknecht-Straße, foran Radisson Hotel. Herfra kan du stige på en båd, hvis du ønsker at opleve Berlin både med båd og bus. Aquadom, Sealife Berlin og Berlin Dungeon ligger også ved dette stoppested, og det samme gør Berlins domkirke, som rummer Hohenzollern-familiens sarkofager. Herfra kan du også beundre den gyldne kuppel i den nye synagoge på Oranienburger Straße. "Hackeschen Höfe" ligger kun få minutter væk. Dernæst går du over den glamourøse gade Unter den Linden til Museumsøen, Bebelplatz, Humboldt Universitet og til stoppestederne Unter den Linden 36 (Friedrichstrasse) ved ZDF Capital City Studios og Unter den Linden 74, hvor en af Berlins vigtigste attraktioner ligger: Madame Tussauds Berlin. Herfra fortsætter turen til Brandenburger Tor. På vejen ser du Storbritanniens, Ruslands, Frankrigs og USA's ambassader, efterfulgt af Holocaust-mindesmærket. Stoppestedet er ved Platz des 18. März. Vejen fører videre forbi Rigsdagen og regeringskvarteret. Du kommer snart til den nye Hauptbahnhof. Herfra har du den verdensberømte udsigt over det tyske kanslerkontor, Rigsdagen og - som en særlig overraskelse - Berlins "Fujiyama". Til sidst krydser du Berlins "grønne lunge", Tiergarten. Denne park er større end Central Park i New York. Turen bringer dig derefter forbi kongreshallen til Bellevue-slottet, den tyske præsidents officielle residens. Herfra kan du også se Siegessäule med den gyldne Victoria-statue på toppen. På vejen tilbage til Kurfürstendamm ser du bl.a. den gamle hovedbanegård i det tidligere Vestberlin, det tekniske universitet og meget mere. Stoppestederne: 01 - Kurfürstendamm 231 (foran Karstadt) 02 - KaDeWe (hovedindgangen) 03 - Lützowplatz (overfor Hotel Berlin) 04 - Filharmonien / Kulturforum 05 - Potsdamer Platz (ved Kolhoff-tårnet) 06 - Potsdamer Platz / Linkstraße 07 - Terrorens topografi 08 - Checkpoint Charlie (ved Checkpoint Charlie-museet) 09 - Gendarmenmarkt, Markgrafen- / Taubenstraße 10 - Alexanderplatz, Det Røde Rådhus, Neptunbrunnen (ikke i brug under julemarkedet fra nov. til jan.) 11 - Karl-Liebknecht Str. 5, (til båden) 12 - Museumsinsel 13 - Humboldt Universitet 14 - Unter den Linden 36 / Friedrichstraße 15 - Unter den Linden 74, Madame Tussauds Berlin 16 - Brandenburger Tor, Ebertstraße 17 - Rigsdagen, Scheidemannstr. 18 - Hauptbahnhof, udgang Rahel-Hirsch-Straße 19 - Haus der Kulturen der Welt 20 - Bellevue-slottet 21 - Bikini Haus, Budapester Straße 22 - U-/S-Bahn-station Zoologischer Garten

Berlin: Hop-on hop-off sightseeingbus med bådmuligheder

10. Berlin: Hop-on hop-off sightseeingbus med bådmuligheder

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Berlin med en fleksibel Hop On - Hop Off-bustur. Dyk ned i hjertet af byen i ro og mag på vores panoramiske sightseeingbusser og oplev skattene i Berlins vartegn som Museumsøen og Berliner Schloss, den ikoniske Ku'Damm, og oplev de historiske rester af en delt by ved Checkpoint Charlie. Disse omfattende busruter dækker hele byen og giver dig mulighed for at besøge vartegn som den majestætiske Brandenburger Tor eller Rigsdagen med dens fantastiske glaskuppel. Dyk dybere ned i byens hemmeligheder og kultur med Essential- og Explore-mulighederne, der inkluderer en lækker CurryWurst (pølse med karrysauce) og den uforlignelige 1,5-timers vandretur med fokus på Det Tredje Rige. Udforsk-billetterne inkluderer også en fantastisk aftentur, der går langs resterne af Berlinmuren og viser dig de pulserende kvarterer Prenzlauer Berg og Kreuzberg. Du kan også fuldende dit eventyr ved at vælge en 1-times bådtur langs floden Spree. Stoppestederne for busturene er: Rød linje (bus) - Alexanderplatz - Rotes Rathaus - Museumsinsel - Friedrichstrasse - Brandenburger Tor - Reichstag - Hauptbahnhof - Haus der Kulturen der Welt - Bellevue-slottet - Siegessäule (sejrssøjlen) - Kurfürstendamm - KaDeWe - Lützowplatz - Kulturforum - Potsdamer Platz - Mauerreste - Checkpoint Charlie - Gendarmenmarkt Blå linje (bus) - Alexanderplatz - Frankfurter Allee - East Side Gallery - Ostbahnhof

Berlin

Berlin

Ofte stillede spørgsmål om Berlin Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Berlin end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Berlin må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Jimmy White var en enestående guide. Vidende, venlig, fuld af tips og nyttig information. Hans passion for berlin og dets historie skinnede igennem. Han besvarede en lang række spørgsmål fra de super nørdede historieinteresserede typer til mere reflekterende typer om monumenterne og potentiel betydning/fortolkning. Han var imødekommende og elsker tydeligvis sit job. Vi ønskede, at vi havde haft mere tid til at booke yderligere ture med Jimmy.

Vi var lidt forsinket. Men guiden ringede til mig, hvor vi boede. Jeg forklarede ham, at vi var for sent, men han sagde, at det ikke var noget problem, han ville vente på os. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Dette kaldes kundeservice. Så en stor kompliment fra mig. Jeg kan derfor kun varmt anbefale “Få din guide”! Udover det gjorde guiden turen meget god, varieret og beriget med anekdoter. Godt klaret.

Guiden var meget, meget kompetent, og hun talte meget entusiastisk. Vi kunne have lyttet til hende længere. Jeg kunne ikke lide herren i plenumssalen, meget langhåret og man skulle passe på ikke at falde i søvn. Turen er absolut pengene værd. Jeg kan anbefale det til alle

Andy var vores dygtige og venlige guide. Vi fik en masse fine informationer og små sjove fortællinger og historier. Han var rigtig dygtig og vi giver ham vores allerbedste anbefalinger!

Ariane var 10/10 utrolig! Virkelig informativ, venlig og varm. Turen er så værd at få et indblik i Berlins kultur og historie. Vil anbefale til alle nye til Berlin!