Entrébillet

Berlin: Billet til Madame Tussauds

Berlin: Billet til Madame Tussauds

Fra 178,50 DKK pr. person

Tag imod en eksklusiv invitation til Madame Tussauds Berlin. Vær stjernen i fordybende oplevelser og detaljerede opsætninger. Kom tæt på over 120 livagtige voksfigurer af dine favoritberømtheder.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Mobilvoucher
Vis din voucher på mobilen eller udskrevet
Varighed 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Omgående bookingbekræftelse
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Beskrivelse
Føl musikken, føl dig som en supermodel, føl dig som en legende! Madame Tussauds Berlin er mere end bare voks! Du kommer tættere end nogensinde på berømtheder og berømte figurer. Interaktive sæt, detaljerede outfits og den nyeste teknologi giver dig mulighed for at fordybe dig dybt i verdenen af dine idoler. Mere end 100 naturtro voksfigurer i flere temaområder giver en ekstraordinær oplevelse og unikke WOW-øjeblikke for alle! Find det perfekte sted til dit familiefoto eller Instagram-selfie. Bliv en del af Shawn Mendes musikvideo, slå catwalken foran Ana Wintour, eller date George Clooney på den mest eksklusive VIP-fest i byen! Alt er muligt på Madame Tussauds Berlin! · Nyt fra den 24. juni 2021: Oplev de mest definerende øjeblikke i de sidste 100 år af Berlins historie udelukkende i Madame Tussauds Berlin. I det helt nye interaktive område med over 200 m2 venter voksfigurer af personligheder og fordybende sæt, der har formet Berlin dig. Fordyb dig i de mest ikoniske øjeblikke i hovedstadens historie, der har gjort Berlin til det, det er i dag: byen med frihed og tolerance. Dette er vores kærlighedserklæring til hovedstaden!
Inkluderet
 • Adgang til Madame Tussauds Berlin
 • Guidebog (kan købes på billetkontoret)
 • Souvenirbilleder (kan købes på stedet)
Covid-19-forholdsregler

Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske
 • Masker er påkrævet indendørs
 • Alle deltagere der er over 18 år, skal enten fremvise bevis for fuld vaccination eller bevis for en Covid-19-infektion inden for de sidste 6 måneder. Deltagere, der ikke kan vaccineres, skal fremvise bevis for medicinske komplikationer og en negativ test foretaget senest 24 timer, før aktiviteten starter. Deltagere der er under 18 år, skal fremvise en negativ test foretaget højst 24 timer, før aktiviteten starter.

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Unter den Linden 74, 10117 Berlin Åben fra kl. 10.00 hver dag, undtagen juleaften.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Medicinsk mundbind/maske

Ikke tilladt

 • Kæledyr
 • Rygning

Det skal du vide

 •  Husk, at det er obligatorisk at bære en FFP2-maske
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 1390 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

En virkelig god og sjov oplevelse

Der var ikke så lang kø, men da vi nu havde købt billet hjemmefra gik vi lige ind. Det fungerede rigtig fint og go information fra getyourguide. Selve aktiviteten var simpelthen så god og sjov en oplevelse, vi havde det vildt sjovt. Rigtig godt at der var mulighed for aktivitet undervejs.

28. juli 2018

Børn elskede det!

Vi gik til Madame Tussauds og Sea Life. De var begge et hit med børnene (8 & 4). Jeg kan varmt anbefale at lave vokshåndskulpturerne! Sea Life var også fantastisk, men vi havde allerede været i nogle i staterne, så vi var for det meste til AquaDom, som var en rigtig sej funktion! Alt i alt stor værdi for comboen!

24. maj 2017

Begge værd at se, når du er i Berlin. Anbefaling på trods af prisen

i Madame Tussauds anbefaler vi at tage dine egne fotos. Vi betragter billedtjenesten, der tilbydes der, som urimeligt dyr. Tallene er store, meget detaljerede og ser virkelige ud. Min fulde respekt for mit håndværk. De respektive indstillinger er også gode. Vi var først i Madame Madame Tussauds og vi fik billetter til AquaDom & Sealife, hvor vi kom ind til en VIP-indgang og ikke måtte vente. SeaLife er smukt anlagt og tilbyder efter vores mening enestående udsigt, som vi i det mindste aldrig har haft i en zoologisk have. Vi ville sandsynligvis ikke have betalt de almindelige adgangspriser på billetkontoret. Med den betydeligt billigere kombinationskort via internettet er det mere sandsynligt, at du vælger den, selvom prisen stadig har plads til forbedringer. At sådanne faciliteter også ønsker at blive vedligeholdt, er åbenlyst: Et en-stjernet prisfradrag, men ellers en klar anbefaling

Se mere

12. maj 2013

Organiseret af

Produkt-ID: 4569