Berlin: Billet til Madame Tussauds

Berlin: Billet til Madame Tussauds

Fra $28,47 pr. person

Accepter din eksklusive invitation til Madame Tussauds Berlin! Stjerner i fordybende oplevelser og udførlige sæt. Kom tæt på og personlig med mere end 120 naturtro voksfigurer af dine yndlingsberømtheder.

Om billetten

Let afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Mobilvoucher
Vis din voucher på mobilen eller udskrevet
Varighed 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Omgående bookingbekræftelse
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Beskrivelse
Træd ind i Madame Tussauds' stjernespækkede verden i Berlin, og oplev 90 forunderlige minutter med denne interaktive udstilling af fascinerende voksfigurer. Dine yndlingskendisser fra historien, politik, kultur, film, sport, mode, TV, musik og Hollywood samt verdens første Madame Tussauds-hologram venter dig, spredt over 2 etager. Vær stjernen i en ikonisk film i de fordybende filmkulisser, og nyd sportssucceser i det interaktive fodboldområde. Dette er en oplevelse, du ikke må gå glip af i Berlin. Nyt: Velkommen til House of #BerlinColours, hvor du kan opdage et nydesignet areal, der udstiller Berlin og byens højdepunkter i sjove former og farver, som du aldrig har set før.
Inkluderet
 • Adgang til Madame Tussauds Berlin
 • Guidebog (kan købes på billetkontoret)
 • Souvenirbilleder (kan købes på stedet)
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Kunder skal medbringe og bruge mundbind
 • You must present either proof of full vaccination, proof of a Covid-19 infection in the past 6 months, or a negative test taken no more than 24 hours before the activity starts

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Forberedelse

Mødested

Unter den Linden 74, 10117 Berlin Åben fra kl. 10.00 hver dag, undtagen juleaften.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • FFP2 mask

Ikke tilladt

 • Kæledyr
 • Rygning

Det skal du vide

 • Bemærk, det er obligatorisk at bære en FFP2-maske
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 / 5

baseret på 1160 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5
Sorter efter

Sorter efter

En virkelig god og sjov oplevelse

Der var ikke så lang kø, men da vi nu havde købt billet hjemmefra gik vi lige ind. Det fungerede rigtig fint og go information fra getyourguide. Selve aktiviteten var simpelthen så god og sjov en oplevelse, vi havde det vildt sjovt. Rigtig godt at der var mulighed for aktivitet undervejs.

28. juli 2018

Begge værd at se, når du er i Berlin. Anbefaling på trods af prisen

i Madame Tussauds anbefaler vi at tage dine egne fotos. Vi betragter billedtjenesten, der tilbydes der, som urimeligt dyr. Tallene er store, meget detaljerede og ser virkelige ud. Min fulde respekt for mit håndværk. De respektive indstillinger er også gode. Vi var først i Madame Madame Tussauds og vi fik billetter til AquaDom & Sealife, hvor vi kom ind til en VIP-indgang og ikke måtte vente. SeaLife er smukt anlagt og tilbyder efter vores mening enestående udsigt, som vi i det mindste aldrig har haft i en zoologisk have. Vi ville sandsynligvis ikke have betalt de almindelige adgangspriser på billetkontoret. Med den betydeligt billigere kombinationskort via internettet er det mere sandsynligt, at du vælger den, selvom prisen stadig har plads til forbedringer. At sådanne faciliteter også ønsker at blive vedligeholdt, er åbenlyst: Et en-stjernet prisfradrag, men ellers en klar anbefaling

Se mere

12. maj 2013

Kids loved it!

We went to Madame Tussaud's and Sea Life. They were both a hit with the kids (8&4). I highly recommend doing the wax hand sculptures! Sea Life was great too but we had already been to some in the states so we were mostly there for the AquaDom, which was a really cool feature! All in all, great value for the combo!

24. maj 2017

Oversæt
Organiseret af

Produkt-ID: 4569