Entrébillet

Berlin: Entrébillet til Madame Tussauds

Berlin: Entrébillet til Madame Tussauds

Aktivitetsudbyder: Madame Tussauds Berlin
Snart udsolgt

Fra 193,50 DKK pr. person

Snart udsolgt

Tag imod en eksklusiv invitation til Madame Tussauds Berlin. Vær stjernen i fordybende oplevelser og detaljerede opsætninger. Kom helt tæt på mere end 100 livagtige voksfigurer af dine yndlingsberømtheder.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev dine yndlingsstjerner fra underholdningsbranchen, sportsverdenen og den røde løber
 • Fortab dig i de interaktive kulisser, utrolige kostumer og den moderne teknik
 • Tag en IQ-test, og prøv at slå Albert Einstein, eller læg dig på briksen hos Sigmund Freud
 • Oplev de fascinerende voksfigurer i en interaktiv udstilling
Beskrivelse

Mærk musikken, føl dig som en supermodel, og oplev hvordan det er at være en legende hos Madame Tussauds Berlin. Kom tættere på berømtheder og kendte personer end nogensinde før. Fordyb dig i de mest ikoniske øjeblikke i de sidste 100 år af Berlins historie.

Gå på scenen, og syng sammen med Taylor Swift. Bliv model i modezonen, eller gå ud med George Clooney til den mest eksklusive VIP-fest i byen.

Besøg de "gyldne 20'ere", og oplev glæden og ekstravagancen fra dette berømte årti. Dans The Charleston med Josephine Baker, nyd en drink med Marlene Dietrich, eller fejr med Liza Minelli.

I den delte by råber John F. Kennedy "Ick bin ein Berliner", og Udo Lindenberg tager "Sonderzug nach Pankow", indtil David Hasselhoff får Berlinmuren til at falde.

Find det perfekte sted til dit familiefoto eller Instagram-selfie. 

Inkluderet
 • Adgang til Madame Tussauds Berlin
 • Guidebog (kan købes på billetkontoret)
 • Souvenirbilleder (kan købes på stedet)

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op ved Madame Tussauds Berlin, der har åbent hver dag fra kl. 10.00, undtagen juleaften. Vis din voucher på print eller på mobilen ved indgangen til attraktionen.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Kæledyr
 • Rygning
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 1587 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

En virkelig god og sjov oplevelse

Der var ikke så lang kø, men da vi nu havde købt billet hjemmefra gik vi lige ind. Det fungerede rigtig fint og go information fra getyourguide. Selve aktiviteten var simpelthen så god og sjov en oplevelse, vi havde det vildt sjovt. Rigtig godt at der var mulighed for aktivitet undervejs.

28. juli 2018

Børn elskede det!

Vi gik til Madame Tussauds og Sea Life. De var begge et hit med børnene (8 & 4). Jeg kan varmt anbefale at lave vokshåndskulpturerne! Sea Life var også fantastisk, men vi havde allerede været i nogle i staterne, så vi var for det meste til AquaDom, som var en rigtig sej funktion! Alt i alt stor værdi for comboen!

24. maj 2017

Begge værd at se, når du er i Berlin. Anbefaling på trods af prisen

i Madame Tussauds anbefaler vi at tage dine egne fotos. Vi betragter billedtjenesten, der tilbydes der, som urimeligt dyr. Tallene er store, meget detaljerede og ser virkelige ud. Min fulde respekt for mit håndværk. De respektive indstillinger er også gode. Vi var først i Madame Madame Tussauds og vi fik billetter til AquaDom & Sealife, hvor vi kom ind til en VIP-indgang og ikke måtte vente. SeaLife er smukt anlagt og tilbyder efter vores mening enestående udsigt, som vi i det mindste aldrig har haft i en zoologisk have. Vi ville sandsynligvis ikke have betalt de almindelige adgangspriser på billetkontoret. Med den betydeligt billigere kombinationskort via internettet er det mere sandsynligt, at du vælger den, selvom prisen stadig har plads til forbedringer. At sådanne faciliteter også ønsker at blive vedligeholdt, er åbenlyst: Et en-stjernet prisfradrag, men ellers en klar anbefaling

Se mere

12. maj 2013

Produkt-ID: 4569