Berlin
Graffiti og urban kunst

Vælg datoer

Berlin : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Berlin a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.577 anmeldelser

Virkelig god tur med en inspirerende og indlevende guide (Dave). Vi har været i Berlin 8 gange nu, men så en side af byen vi aldrig havde fundet selv. Turen tager nærmere 5 end 4 timer og det er en lang gåtur, så du skal være godt gående. Men det er helt klart en tur vi kan anbefale :-)

Det var rigtig fint. Dog synes jeg guiden denne gang ( ift tidligere) talte meget ved hvert stop. Det fik desværre mine elever til at stå af. Selve workshoppen var fantastisk som altid- og guiden var fantastisk til at hjælpe, så vi alle fik det bedste resultat.

Fantastisk spændende, oplysende og lærerigt.

En tur rundt i Berlin med fokus på både streetart og grafitti, hvor vi fik indsigt i kulturen bag kunsten, og så steder i Berlin, hvor vi helt sikkert ikke selv ville have fundet hen. Kan stærkt anbefales.

Dave var en engageret og god fortæller, og han viste os nogle spændende og anderledes steder i Berlin, som vi sandsynligvis ikke ville have fundet selv. Sjovt og hyggeligt.

Fantastisk rundvisning på gåben i Berlin

Fantastisk måde at opleve flere af Berlins områder, lige fra fine områder til grafittimalet street områder. Turen kan HELT sikkert anbefales!!!