Berlin
Graffiti og urban kunst

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.577 anmeldelser

Fremragende tur med masser af interessant baggrundsinformation om Scheunenviertel. Rejselederen indarbejdede mange personlige oplevelser og tegnede et meget differentieret billede af de sociale og historiske konflikter i Berlin i løbet af de sidste 200 år. Hun besvarede spørgsmålene detaljeret og kyndigt. Jeg kan varmt anbefale turen!

Jeg var på guidet tur med en gruppe elever fra 3.g som del af deres studietur til Berlin. Turen introducerede eleverne til nye steder i Berlin, til streetart og Berlin. Guiden kom omkring politiske og etiske emner, der åbnede elevernes øjn for både kunsten, byen og sig selv.

Meget informativ og spændende. Susanne forklarede alt meget godt, og hun tog sig også tid til at guide os gennem turen i fred og uden stress. Kan varmt anbefales og med stor glæde igen. Mange tak.

Super spændende tur rundt i Berlins baggårde, som gav et godt indblik i byens historie. Vores guide Eberbard Post var super dygtig. Virkelig anbefalesværdig tur!

Our guide was very competent and knowledgeable, and he was good at adding small jokes at right times - though it was realt raining