Tilføj datoer

Berlin Hop-on hop-off-ture

Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Berlin

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Berlin?

De topattraktionerne der skal opleves i Berlin er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Berlin?

De bedste dagsture og -udflugter fra Berlin er:

Potsdam

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 4.776 anmeldelser

I Berlin oplevede vi, på de to dage, kun en chauffør som ikke var OK. Vi havde en ældre og dårligt gående med, men han stoppede ikke ved East Side Galleri “da der ikke var plads til bussen….. Jeg bad ham så køre ind til siden og lade os kom ud. Han gjorde det så - modvilligt. De andre chauffører var både venlige, sjove og respektfulde.

Alt fungerede som beskrevet i tilbuddet. Der var endda en anden udbyder - Big Bus - som vi også kunne bruge. (Bør noteres i oversigten.) Leverandørrepræsentanter var til stede ved hovedattraktionerne, og buschaufførerne var søde og i stand til at besvare eventuelle spørgsmål. Audioguiden gav god information. Alt i alt perfekt.

Vi kunne godt lide oplevelsen på bussen. Audio guide på spansk. Berlin er en by, hvor de hver tredje dag lukker gader, holder demonstrationer, eller der er noget byggeri, så du bliver nødt til at tilpasse dig små ændringer i din rejseplan. De områder, hvor bussen stopper, er vigtige steder at besøge.

Vi var i stand til at køre den røde linje på den første dag og den grønne linje på den anden dag uden problemer (inden for 24 timer). De havde en lydguide på spansk. Muligheden for båden var ikke mulig, jeg ved ikke om på grund af tiden eller hvad? ... generelt meget godt!

En god måde at få et overblik over Berlin fra en god højde. Fleksibiliteten i at man bare hopper på og af fungerer helt fint