Berlin
Hop-on-hop-off-tur

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Berlin

Want to discover all there is to do in Berlin? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 4.776 anmeldelser

Super koncept - men det praktiske ikke i orden

Godt koncept og indhold som vi ville have været 100 % tilfreds med hvis ikke det var fordi at chaufførerne HVER gang ikke troede på voucherens gyldighed eller at den tilhørte deres bus. De kunne ikke læse den da meget på dansk og bus og båd firma fremgik slet ikke tydeligt nok. Blev eks. sendt frem og tilbage mellem to bådfirmaer med to børn i 28 graders varme og ingen ville anerkende at billetten tilhørte deres firma. Det lykkedes dog til sidst. Sød hotlinedame at tale med dog.

Busrundturen var udmærket. Hop on og hop off er en god måde at komme rundt på. Vi havde 4 dage mellem jul og nytår 2019. Vi havde bestilt en 48 timers tur med bussen incl. 1 times sejlads. Firmaet havde dog glemt at alt sejlads var indstillet mellem jul og nytår, så mon ikke vi bliver krediteret for denne udgift. Ellers var alt o.k. MVH/FL

Her er der mulighed for at se Berlin's seværdigheder på en relativ kort og nem tid. Muligheden for at stige af til de steder, som man vil mere fordybe sig ind i, er dejligt. En lille minuspunkt er dog, da vi tog turen i januar, var det utroligt koldt på den øverste dæk på bussen.

Det var en rigtig god måde, til at få set byen og det fungerer rigtig fint med at hoppe af og på. Alle guider var søde og meget hjælpsomme.

Dejligt at sidde stille og roligt og køre rundt i byen …til historiske steder og pladser …med en dygtig chauffør og guide .