Berlin
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Berlin WelcomeCard kan være en god måde for let at kunnede komme omkring i Berlin og nærområde - hvor der er mulighed for at få rabat på div. attraktioner eller restauranter. - MEN vi oplevede desværre, at vi i mange tilfælde ikke kunne benytte div. rabatter på attraktioner og i restauranter - da der var nogle ting som kørtet ikke dækkede. !! - Så rent faktisk lykkedes det kun os, at benytte kortet til transport i 2 dage i zone AB og C til en pris af 2 x 28 € = 56,- € (ca. 590,- DKR) for 2 voksene - barn på 12 år var gratis i biletten. og så kan man jo stille spørgsmål om det ikke havde været billigere at købe biletter pr. tur. - Nuvel vi kørte mange gange i løbet af dagen fra 09:00 - og helt frem til 23:00 alle dagene - men jeg vil til næste Berlin tur undersøge om der ikke findes en billet løsning hvor det kun er transport som jeg betaler for via forudbetalings løsning - og så bare køber indgange via nettet - som jeg jo kan gøre i god tid for, at tilsikre mig, at jeg har biletten.

Oprigtig, spændende, rørende og intens oplevelse med “ægte” berlinere fra hhv. Øst og Vest, som fortalte om livet og hverdagen inden murens fald. Bustur igennem det gamle Østberlin var god men med plads til forbedringer. F.eks kunne skarpheden på billederne blive bedre.

Det var utroligt spændende med egne øjne at se og høre om den tid. Et er at lære om det i historietimerne, noget andet er at se det med egne øjne og høre personer fra den tid fortælle om hvad de havde oplevet.

Med et femdagskort i lommen behøvede vi ikke tænke på at købe biletter uanset om det var busser, S-bahn, U-bahn eller sporvogne vi skulle benytte. Anbefales på det varmeste!

Det er en jeg vil bruge til andre rejser, det er nemt at booke det hele hjemmefra, er nem at bruge og overskuelig.