Guidet tur

Berlin: Oplev det alternative Berlin

Berlin: Oplev det alternative Berlin

Aktivitetsudbyder: Alternative Berlin Tours
Snart udsolgt

Fra 148,50 DKK pr. person

Snart udsolgt

Tag på en tur ind i Berlins alternative og urbane miljø, med skaberne af Berlins alternative tur-koncept. Oplev byens fantastiske gadekunst, bymarkeder, caféområder, kunstnerkvarterer, multikulturelle bydele og meget mere.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 4 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Berlins spændende alternative identitet, og se det ægte Berlin
 • Udforsk byens multikulturelle kvarterer, herunder Friedrichshain, Kreuzberg og Neukölln
 • Gå gennem cafékvarterer og lokale butiksområder i Berlins mest flamboyante bydele, Prenzlauerberg og Mitte
 • Oplev arkitekturen i både det tidligere Øst- og Vestberlin, og lær hvor Berliner Currywurst, Döner og den legendariske Prater Biergarten stammer fra.
 • Besøg gallerier med samtids- og undergrundskunst, rolige kanaler og urbane landbrug finansieret af lokale fællesskabe
 • Lær om byens gadekunst, besatte huse, alternative måder at bo samt om de mange forskellige kulturelle bevægelser, der er opstået i byen i tidernes løb
 • Se, hvordan Berlins aktivister og kunstnere kæmper imod en voksende virksomhedskultur
 • Slap af og nyd en jamaikansk cocktail eller bananøl på det fantastiske afro/jamaikanske strandsted Yaam, ved siden af Eastside Gallery
Beskrivelse
Tag på en 4-timers byvandring i Berlin og opdag, hvorfor den fascinerer så mange besøgende år efter år. Kreativ, tolerant, multikulturel, frisindet, ingen anden by balancerer tradition og trends, menneskemylder og åbne pladser, undergrund og kosmopolitiske områder helt som UNESCOs første "designby". På denne særlige alternative tur forlader vi den typiske turistrute og udforsker i stedet hele det kulturelle landskab fra et lokalt perspektiv. Din guide vil sammenligne de mange nuancer, farver og stemninger i Øst- og Vestberlins mange kvarterer, fra alternativ undergrund til det urbane og kosmopolitiske. Besøg vartegnene for byens sub- og modkulturers historie, og se noget af verdens mest imponerende gadekunst og graffiti på nært hold. Besøg de tyrkiske kvarterer i Kreuzberg, og se dig omkring i Berlins afrikanske og tidligere jødiske områder. Få et glimt af byens farverige homoseksuelle kultur med et stop i et af Berlins ekstravagante kvarterer. Lær bagefter mere om Berlins hiphop- og reggaescene på en festlig afrikansk strandbar med marked. Få fantastiske historier om de mange kulturelle bevægelser, der har fundet deres plads i denne unikke by gennem årene, og oplev byens sande identitet, mens du går på opdagelse og oplever det ægte Berlin.
Inkluderet
 • Fantastiske muligheder for at tage gode billeder og masser af pauser, hvor du kan få en forfriskning på steder, der er nøje udvalgt til denne tur
 • Guide
 • Lokale tips
 • Transportbillet
Covid-19-forholdsregler
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op ved Alexanderplatz tv-tårn foran Espresso House

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Turen finder sted året rundt i al slags vejr
 • Zone AB-transportbillet er påkrævet
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 524 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,8/5
 • Transport
  4,5/5
 • Værdi for pengene
  4,7/5
 • Sikkerhed
  4,8/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Dette var en glimrende introduktion til livet uden for de største attraktioner i Berlin. Indre forstæder til storbyer er altid fulde af fantastisk, banebrydende kultur, og vi modtog en uddannelsesmæssig rundvisning, men det, der gjorde det specielt, var historierne, vores guide havde at fortælle om kvartererne, deres historie, deres farverige beboere og kunst- og musikscenen. Han leverede enhver historie med passion og oprigtighed. Tid brugt godt.

Se mere

5. januar 2020

Virkelig god tur med en inspirerende og indlevende guide (Dave). Vi har været i Berlin 8 gange nu, men så en side af byen vi aldrig havde fundet selv. Turen tager nærmere 5 end 4 timer og det er en lang gåtur, så du skal være godt gående. Men det er helt klart en tur vi kan anbefale :-)

24. marts 2019

Interessant og lærerigt

På turen fik vi ny viden om Berlin, som ikke står i en traditionel guidebog. Guiden var en levende og vidende fortæller med noget hjerte. Turen varede nærmere på 5 timer end de programlagte 4 - men det gjorde ikke noget. Dog skal man ikke være dårligt gående. Vi havde gået ialt ca. 15 km på turen. Det er bestemt værd at tage på denne tur!!

Se mere

12. marts 2017

Produkt-ID: 11288