Tilføj datoer
Berlin

Krydstogter og bådture

  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 15 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Berlin Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Berlin end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Berlin må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 8.784 anmeldelser

En meget individuel tur til sølandskabet omkring Berlin - Potsdam på grund af den elektroniske rejseguides svigt. Ventetiden på molen med ombordstigningen var meget kort, modtagelsen af gæsterne var meget varm og personlig af skipperen, instruktionen og betjeningen af personalet var meget venlig, alt gik rigtig hurtigt. Skipperens rejseleder var meget informativ og det udforskede landskab var meget smukt, naturligvis krydret med genstande fra verdens kulturarv. Vi kunne opleve en underholdende, meget informativ sejltur, som vi gerne anbefaler til andre rejseentusiaster. Den gode gastronomiske betjening svarede til omstændighederne og vejrguderne mente det godt. Tommelfinger op og 5 stjerner for det.

Vores rejseleder, Julia, inspirerede os med sin information om de steder, vi gik til, og sangen under broen under turen. Med stor opmærksomhed på detaljer, men også med plads til at nyde, fortryllede hun vores tur til en vidunderlig oplevelse. Bare prøv det! Det er smukt og slet ikke anstrengende.

Den briefing, der finder sted inden turens start giver mening med hensyn til adfærd på vandvejen. Selve turen er varieret. Faser til at padle på vandet veksler med at formidle interessante fakta om byen Berlin. Det var meget sjovt.

Pragtfuld tur rundt på kanalerne, meget information. Godt at gøre først i ferien, så man selv kan besøge stederne efterfølgende.

Super fed tur. Man ser dog ikke så meget, da man er fokuseret på at køre. Men hylende morsomt.