Entrébillet

Berlin: Entrébillet til DDR-museet

Aktivitetsudbyder: DDR Museum

Berlin: Entrébillet til DDR-museet

Aktivitetsudbyder: DDR Museum
Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 73 DKK pr. person

Dyk ned i historien på DDR-museet. Udforsk skabe og skuffer i autentisk indrettede værelser, og prøv at køre i en Trabant. Dans til østtysk rock, og spil fodbold.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev historie, du kan røre ved på Berlins DDR-museum
 • Se rekonstruerede lejligheder fra DDR-tiden fyldt med autentiske produkter
 • Oplev historien med alle dine sanser
 • Vær en del af en interaktiv og dynamisk udstilling
Beskrivelse
Besøg DDR-museet, hvor Østtysklands (kendt under den tyske forkortelse DDR) historie gøres håndgribelig for dig. Se rekonstruktioner af DDR-lejligheder, og lær om dagligdagen under det kommunistiske regime. Museets objekter er ikke gemt væk i montrer, men står frit fremme så du kan se dem helt tæt på. Du kan åbne skuffer og skabe og se, hvad der gemmer sig. Sæt dig ind i en original Trabant, drej nøglen, og så går det bare derudaf. Oplev en spændende simuleret rejse gennem de præfabrikerede byområder akkompagneret af Trabantens karakteristiske lyde Tænd for fjernsynet i en typisk Østtysk dagligstue og se, hvad der gemmer sig i Karat-vægskabet, som er et af de mest tidstypiske møbler fra DDR-tiden. Duft til krydderierne på hylden, og se trykkogeren på komfuret. Sæt dig, og se en nyhedsudsendelse i en autentisk biografbås eller dans til Lipsi, som er Østtysklands svar på rock'n'roll.
Inkluderet
 • Entré til DDR-museet
 • Museumsguide

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Indgangen til museet ligger på bredden af Spree overfor Berliner Dom.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Kæledyr

Det skal du vide

 • Børn op til 5 år kommer gratis ind
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,4 /5

baseret på 912 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,3/5
 • Organisering
  4,2/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Vær forberedt på, at museet bliver lidt overfyldt, hvis der foregår en ugedag, når skolen er i session. Vi havde et par skolegrupper at kæmpe med, men skip-the-line billetterne var en big game-skifter og selve museet var virkelig interessant, sjovt og meget værd! det tager cirka en time at gennemføre, måske mere, hvis du holder op med at læse hver eneste ting i dybden, men vi så alt og læste meget og var ude på cirka en time. Virkelig nød det og vil virkelig anbefale!

Se mere

18. oktober 2019

Spændende besøg i fortiden

Spændende besøg i DDR museet. Mange små ting at se og mange låger at åbne med yderligere info. Vi kunne ikke scanne vores voucher da vi ankom, men det søde personale udskrev blot to billetter til os. Besøger man Berlin i Januar måned, er det ikke nødvendigt med udenom køen billetter.

22. januar 2017

The location of the museum was central. The locales are a bit cramped and it was very crowded at the time of the visit. The lay-out of the exhibition (including texts) was not that clear, although the contents were very interesting. The replica of a typical block apartment was the best part of the exhibition.

3. juni 2022

Oversæt

Produkt-ID: 17098