Tilføj datoer
Berlin

Ture

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Andre oplevelser
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
Vi fandt 380 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 380

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 31.608 anmeldelser

En meget individuel tur til sølandskabet omkring Berlin - Potsdam på grund af den elektroniske rejseguides svigt. Ventetiden på molen med ombordstigningen var meget kort, modtagelsen af gæsterne var meget varm og personlig af skipperen, instruktionen og betjeningen af personalet var meget venlig, alt gik rigtig hurtigt. Skipperens rejseleder var meget informativ og det udforskede landskab var meget smukt, naturligvis krydret med genstande fra verdens kulturarv. Vi kunne opleve en underholdende, meget informativ sejltur, som vi gerne anbefaler til andre rejseentusiaster. Den gode gastronomiske betjening svarede til omstændighederne og vejrguderne mente det godt. Tommelfinger op og 5 stjerner for det.

Vores rejseleder, Julia, inspirerede os med sin information om de steder, vi gik til, og sangen under broen under turen. Med stor opmærksomhed på detaljer, men også med plads til at nyde, fortryllede hun vores tur til en vidunderlig oplevelse. Bare prøv det! Det er smukt og slet ikke anstrengende.

Super rundvisning med en guide, som talte tydeligt, så ikke så tyskkyndige også kunne være med. Det hele var krydret medsmå anekdoter om bygningerne og deres funktion.

Pragtfuld tur rundt på kanalerne, meget information. Godt at gøre først i ferien, så man selv kan besøge stederne efterfølgende.

Super fed tur. Man ser dog ikke så meget, da man er fokuseret på at køre. Men hylende morsomt.