Berlin Ture til fods
Vælg datoer
Mest værdi for pengene
berlin byvandring om det tredje rige og den kolde krig

Berlin: Byvandring om Det Tredje Rige og den kolde krig

Varighed: 2 timer
Lille gruppe
476 anmeldelser
GetYourGuide Original
476

Opdag Berlins unikke historie på en 2-timers byvandring. Nyd oplevelsen i en mindre gruppe eller privat med start fra Brandenburger Tor, forbi en…

Populære Ture til fods i Berlin

Se alle Ture til fods i Berlin
Se alle 399 oplevelser

Det synes rejsende om Berlin

Spændende tur og forrygende god, vidende, engageret guide

Vi havde meldt os til turen, fordi emnet interesserede os, og på trods af en kvælende varme lykkedes det guiden, Cesar, at fange alles interesse med sin engagerede fortælling med indlagte personlige og meget relevante anekdoter. Han fandt skyggefulde steder, hvor vi kunne sidde/stå, mens han fortalte. Han kom i dialog med deltagerne, så alle følte sig som vigtige deltagere i turen. Han havde hele tiden blik for, om alle var med. Han var så ivrig og engageret, at han fortsatte lidt ud over den afmålte tid, og kom med gode råd og anbefalinger til, hvad vi kunne foretage os efter turen. Vi takker for en god oplevelse, anbefaler Cesar på det varmeste og siger: “Bliv ved ned at bruge ham så ofte I kan!”

Fik en meget indlevelsesrig fortælling og Tempelhof’s historie

Guiden var meget dygtig og velforberedt. Hun gjorde turen/fortællingen megen indlevelsesrig. Fik os gjort nysgerrige på at komme tilbage og se og høre den anden rundvisning når vi næste gang kommer til Berlin Det var meget varmt så det eneste minus var at kaffe og sodavands automaten ikke virkede optimal.

Rigtig god historiefortælling. Ken var en superformidler

Hvis man er til baggrunden for 2. verdenskrig, en dejlig gåtur og historiefordybelse, fortalt af Ken, der har studeret Tyskland op til og under 2. verdenskrig, så er det fire fantastiske timer, hvor historiebøgerne bliver oversat til en rigtig god fortælling.

Berlin: Hitlers Tyskland, Det Tredje Rige og 2. Verdenskrig Anmeldt af Steen Risbjerg, 05/12/2019

Fantastisk spændende, oplysende og lærerigt.

En tur rundt i Berlin med fokus på både streetart og grafitti, hvor vi fik indsigt i kulturen bag kunsten, og så steder i Berlin, hvor vi helt sikkert ikke selv ville have fundet hen. Kan stærkt anbefales.

Fantastisk oplevelsesrig dag med Mike (Michael from Australian)

Fantastisk oplevelsesrig dag med vores guide, Mike. Mike var meget inspirerende at høre på, fortalte meget indlevende, den bedste quide ever. Vi var der 5 timer, men vi kedede os ikke et sekund

Fra Berlin: Gåtur ved Sachsenhausen-mindesmærket Anmeldt af Susanne Friis, 07/23/2019