Tilføj datoer
Berlin

Sightseeing til fods

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 85 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 85

Ofte stillede spørgsmål om Berlin Sightseeing til fods

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Berlin end Sightseeing til fods?

Disse andre ting at gøre i Berlin må du ikke gå glip af:

Hvilke Berlin Sightseeing til fods har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 23.366 anmeldelser

Det var en SÅ god oplevelse at være på cykel igennem Berlin på denne måde. Guiden - you can call me Al - var super! Turen var godt tilrettelagt med lidt must see i Berlin og en masse uventet og overraskende, som hele tiden var ledsaget af en velformuleret og informerende fortælling. Selve cykel delen var sikker og koordineret og meget let. Stederne var godt udvalgte og stoppene var super interessante. Så tusind tak for oplevelsen :-)

Jeg anbefaler stærkt turen med Tobias! Han var meget informativ og havde mange interessante historier om historien om den homoseksuelle landsby. Jeg følte, at vi så meget, og at jeg har en meget bedre fornemmelse af historien, og hvordan det har påvirket samfundet og samfundet i dag. Nød også arkitekturen og parkerne. Tak!

Mega fed oplevelse i smukke omgivelser og en venlig og snaksagelig guide. Han var god til at instruere og fortælle om omgivelserne på både tysk og engelsk. Kajakkerne var meget begyndervenlige og nemme at bruge.

Fantastisk tur - jeg lærte en masse og kan ikke vente med at komme retur til Berlin og udforske lidt på egen hånd - godt hjulpet af alt det jeg så og lærte.

Meget interessant og spændende tur,med meget god information om især udviklingen fra murens fald til nu