Berlin
Velegnet til grupper

Velegnet til grupper
213 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Berlin Velegnet til grupper

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning, der er designet af Daniel Libeskind, skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jewish Life in Germany: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort område dedikeret til nationalsocialismen og tiden siden afslutningen af anden verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ved siden af skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigt. Museet ligger centralt i den livlige bydel Berlin-Kreuzberg og i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret adgang til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters gang fra JMB . Særudstilling fra 9. februar til 23. juni (kræver ikke ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 producerede den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt kreativt modstandsværk, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der handler om nazistisk propaganda, krigens gang og andre aktuelle emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede hæfter og andre værker, som også blev skrevet under jorden, præsenterer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. Særudstilling: Sex. Jødiske positioner 17. Mai - 6. Oktober 2024 (kræver billet) Som titlen antyder, søger udstillingen at præsentere jødiske holdninger (pun intended!) til sex i al deres mangfoldighed. Fra den centrale betydning af ægteskab og forplantning over begær, tabuer og spørgsmålstegn ved sociale normer til spiritualitetens erotik illustreres det brede spektrum af jødiske holdninger ved hjælp af moderne og nutidig kunst, traditionelle artefakter, film og sociale medier. Ud over omvisninger i udstillingen på tysk, engelsk eller hebraisk er der et varieret ledsageprogram med foredrag, filmforevisninger og andre arrangementer. p>

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

Med over 1,2 millioner besøgende om året er TV-tårnet på Alexanderplatz en af de mest populære sightseeing-attraktioner i Berlin. På grund af det store antal besøgende, der ønsker at se udsigten hver dag, er det aldrig en dårlig idé at sikre sig adgangsbilletter på forhånd. Takket være denne billet får du hurtig indgang. Gå uden om de endeløse køer af mennesker, der venter på at komme ind, og rejs direkte op til observationsdækket uden at skulle stå i kø i timevis. Utrolige scener venter dig på toppen af Tysklands højeste tårn. Berlin breder sig ud under dig, komplet i al sin pragt. Hold øje med byens berømte ikoner som Reichstag, Brandenburger Tor og Berlin Central Station. Beundr det olympiske stadion, den berømte museumsø ved siden af Berlins domkirke og det moderne kompleks Potsdamer Platz.

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Fordyb dig i Berlins begivenhedsrige historie, og følg audioguidens malende forklaringer om fortiden fra kejsertiden til Berlinmurens fald i en ægte bunker fra Anden Verdenskrig. Rejs tilbage til nationalsocialismens tid, og opdag et stykke moderne historie. Lær alt om Hitlers vej til magten og hans rædselsregime. Besøg det prisvindende Berlin Story Museum i den store Berlin Story Bunker tæt ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mere om Berlins begivenhedsrige historie ved 50 forskellige stationer med store installationer, informative fotografier og kortfilm.

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Berlin: Bådtur med guide

Berlin: Bådtur med guide

Tag på et 1-times krydstogt gennem Berlin og regeringsdistriktet på en båd, der er optimeret til panoramaudsigt over byen. Lær om Berlin fra dine professionelle guider og bådførere, og udforsk byen fra det unikke udsigtspunkt på vandet. Hop ombord på et af de to glaspanoramaskibe MS Carola og MS Franziska, og lyt med, når din guide præsenterer den en time lange sejltur. Lyt til liveforklaringer og historier om Berlins spændende bybillede. Tag med på en daglig tur fra marts til december, og nyd panoramaudsigten med en øl, en kop kaffe eller en longdrink. Takket være de store vinduespartier er alle sikret et optimalt udsyn, når guiderne fortæller om Berlins højdepunkter, såsom Berlins domkirke eller Rigsdagen. I de varmere måneder vil vinduesområdet være helt åbent, men vinduerne kan lukkes i tilfælde af kulde eller ugunstige vejrforhold, hvilket sikrer din komfort på hele turen.

Berlin: Det Tredje Rige og den kolde krig Byvandring

Berlin: Det Tredje Rige og den kolde krig Byvandring

Få et indgående indblik i Berlins moderne historie på en guidet vandretur til historiske seværdigheder. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og oplev bemærkelsesværdige vartegn som det tyske parlamentsbygning, det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Mød din guide foran Brandenburger Tor, stedet for mange forandringer i det 20. århundredes Berlin. Lær om de kaotiske dage under Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989. Hør historien om den mærkelige rigsdagsbrand i 1933, mens du passerer det tyske parlament. Dyk ned i de begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hvad der skete med bygningen efter murens fald i 1989. Fortsæt turen til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten, hvor du har mulighed for at se eksempler på sovjetisk militært isenkram. Gå til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Se stedet, hvor Hitlers bunker lå, og gå derefter til Hermann Görings enorme luftfartsministeriums bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet, hvor DDR (Østtyskland) blev grundlagt i 1949. Derefter kan du se det tidligere hovedkvarter for det berygtede SS og Gestapo. Overvej livet på begge sider af Berlinmuren, mens du samles omkring en 200 meter lang strækning af den tidligere barriere. På trods af at muren faldt for 30 år siden, kan du her absorbere byens stadig håndgribelige historie. Rund turen af med et stop ved Checkpoint Charlie, hvor din guide vil afslutte turen med anekdoter om det berygtede opgør mellem amerikanske og sovjetiske kampvogne og de sidste timer, før muren faldt og førte til Tysklands genforening.

Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

Tag en pause fra den virkelige verden, og træd ind i Illuseum Berlin. Illuseum ligger i centrum af Berlin og er et sted, hvor intet er, som det ser ud, og hvor sjov, underholdning og interaktivitet for besøgende i alle aldre er i fokus. Uanset om det er skiferrum eller uendelig plads, forvirrende hologrammer eller en imponerende tunnel, kan enhver et øjeblik fordybe sig i en verden fuld af illusioner, der tillader sig selv at falde under deres sanses magi. Oplev et enestående museum, hvor du vil trodse tyngdekraften, miste jorden under dine fødder, se dig selv vokse og skrumpe og blive inspireret af optiske illusioner. Som en særlig godbid kan du se smarte legeområder lavet af bæredygtigt trælegetøj med mange imponerende 3D-gåder og gåder, der ikke kun er sjove, men også træner dine logiske færdigheder. Det er let at spilde en dag på dette vanskelige fitnesscenter for hjernen.

Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

Udforsk Berlins største seværdigheder på en praktisk hop-på-hop-af-busbillet. Lyt til fascinerende historier om byen med live-kommentarer. Du har frihed til at hoppe af og på i hele billettens gyldighedsperiode. Besøg topområder som Tiergarten, Gendarmenmarkt og Potsdamer. Et af stoppene er den historisk vigtige Potsdamer Platz. I 1930'erne var det en af de mest offentlige pladser i Berlin. Efter Anden Verdenskrig var det et ingenmandsland, hvor Berlinmuren delte byen. I dag, når man ser det pulserende liv og de nyopførte tårne, der minder om New Yorks urbane kløfter, vil man næppe tro, at der i årevis ikke var andet her end Berlinmuren, fjederkanoner og DDR-soldater. Legoland Discovery Center ligger også på Potsdamer Platz. Derfra kan du fortsætte til Berlins andre vigtige historiske steder. I Niederkirchner Straße finder du byens parlament, Martin-Gropius-Bau, et museum med skiftende udstillinger, Terrorens Topografi, som udstiller nazisternes historie og jødernes lidelser under nazisterne, samt Finansministeriet, som engang var nazisternes luftfartsministerium. Efter Gendarmenmarkt går turen videre til Alexanderplatz og TV-tårnet. Stoppestedet for disse seværdigheder er Neptunfontænen. Dette var tidligere Berlins byslot. Her har du også mulighed for at shoppe. Næste stop er Karl-Liebknecht-Straße, foran Radisson Hotel. Herfra kan man stige om til en båd, hvis man vil opleve Berlin både med båd og bus. Herfra kan du også beundre den gyldne kuppel på den nye synagoge i Oranienburger Straße. "Hackeschen Höfe" ligger kun få minutter væk. Dernæst går du over den glamourøse gade Unter den Linden til Museumsinsel, Bebelplatz, Humboldt Universitet og til stoppestederne Unter den Linden 36 (Friedrichstrasse) ved ZDF Capital City Studios og Unter den Linden 74, hvor en af Berlins vigtigste attraktioner ligger: Madame Tussauds Berlin. Herfra fortsætter turen til Brandenburger Tor. På vejen ser du Storbritanniens, Ruslands, Frankrigs og USA's ambassader, efterfulgt af Holocaust-mindesmærket. Stoppestedet er ved Platz des 18. März. Vejen fører videre forbi Rigsdagen og regeringskvarteret. Du kommer snart til den nye hovedbanegård. Herfra har du den verdensberømte udsigt over det tyske kanslerkontor, Rigsdagen og - som en særlig overraskelse - Berlins "Fujiyama". Til sidst krydser du Berlins "grønne lunge", Tiergarten. Denne park er større end New Yorks Central Park. Turen bringer dig derefter forbi kongreshallen til stoppet ved Bellevue-slottet, den tyske præsidents officielle residens. Herfra kan du også se Siegessäule med den gyldne Victoria-statue på toppen.

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Berlin

Berlin

Vores mest anbefalede Berlin Velegnet til grupper

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning, der er designet af Daniel Libeskind, skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jewish Life in Germany: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort område dedikeret til nationalsocialismen og tiden siden afslutningen af anden verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ved siden af skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigt. Museet ligger centralt i den livlige bydel Berlin-Kreuzberg og i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret adgang til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters gang fra JMB . Særudstilling fra 9. februar til 23. juni (kræver ikke ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 producerede den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt kreativt modstandsværk, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der handler om nazistisk propaganda, krigens gang og andre aktuelle emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede hæfter og andre værker, som også blev skrevet under jorden, præsenterer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. Særudstilling: Sex. Jødiske positioner 17. Mai - 6. Oktober 2024 (kræver billet) Som titlen antyder, søger udstillingen at præsentere jødiske holdninger (pun intended!) til sex i al deres mangfoldighed. Fra den centrale betydning af ægteskab og forplantning over begær, tabuer og spørgsmålstegn ved sociale normer til spiritualitetens erotik illustreres det brede spektrum af jødiske holdninger ved hjælp af moderne og nutidig kunst, traditionelle artefakter, film og sociale medier. Ud over omvisninger i udstillingen på tysk, engelsk eller hebraisk er der et varieret ledsageprogram med foredrag, filmforevisninger og andre arrangementer. p>

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

Med over 1,2 millioner besøgende om året er TV-tårnet på Alexanderplatz en af de mest populære sightseeing-attraktioner i Berlin. På grund af det store antal besøgende, der ønsker at se udsigten hver dag, er det aldrig en dårlig idé at sikre sig adgangsbilletter på forhånd. Takket være denne billet får du hurtig indgang. Gå uden om de endeløse køer af mennesker, der venter på at komme ind, og rejs direkte op til observationsdækket uden at skulle stå i kø i timevis. Utrolige scener venter dig på toppen af Tysklands højeste tårn. Berlin breder sig ud under dig, komplet i al sin pragt. Hold øje med byens berømte ikoner som Reichstag, Brandenburger Tor og Berlin Central Station. Beundr det olympiske stadion, den berømte museumsø ved siden af Berlins domkirke og det moderne kompleks Potsdamer Platz.

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Fordyb dig i Berlins begivenhedsrige historie, og følg audioguidens malende forklaringer om fortiden fra kejsertiden til Berlinmurens fald i en ægte bunker fra Anden Verdenskrig. Rejs tilbage til nationalsocialismens tid, og opdag et stykke moderne historie. Lær alt om Hitlers vej til magten og hans rædselsregime. Besøg det prisvindende Berlin Story Museum i den store Berlin Story Bunker tæt ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mere om Berlins begivenhedsrige historie ved 50 forskellige stationer med store installationer, informative fotografier og kortfilm.

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Berlin: Bådtur med guide

Berlin: Bådtur med guide

Tag på et 1-times krydstogt gennem Berlin og regeringsdistriktet på en båd, der er optimeret til panoramaudsigt over byen. Lær om Berlin fra dine professionelle guider og bådførere, og udforsk byen fra det unikke udsigtspunkt på vandet. Hop ombord på et af de to glaspanoramaskibe MS Carola og MS Franziska, og lyt med, når din guide præsenterer den en time lange sejltur. Lyt til liveforklaringer og historier om Berlins spændende bybillede. Tag med på en daglig tur fra marts til december, og nyd panoramaudsigten med en øl, en kop kaffe eller en longdrink. Takket være de store vinduespartier er alle sikret et optimalt udsyn, når guiderne fortæller om Berlins højdepunkter, såsom Berlins domkirke eller Rigsdagen. I de varmere måneder vil vinduesområdet være helt åbent, men vinduerne kan lukkes i tilfælde af kulde eller ugunstige vejrforhold, hvilket sikrer din komfort på hele turen.

Berlin: Det Tredje Rige og den kolde krig Byvandring

Berlin: Det Tredje Rige og den kolde krig Byvandring

Få et indgående indblik i Berlins moderne historie på en guidet vandretur til historiske seværdigheder. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og oplev bemærkelsesværdige vartegn som det tyske parlamentsbygning, det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Mød din guide foran Brandenburger Tor, stedet for mange forandringer i det 20. århundredes Berlin. Lær om de kaotiske dage under Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989. Hør historien om den mærkelige rigsdagsbrand i 1933, mens du passerer det tyske parlament. Dyk ned i de begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hvad der skete med bygningen efter murens fald i 1989. Fortsæt turen til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten, hvor du har mulighed for at se eksempler på sovjetisk militært isenkram. Gå til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Se stedet, hvor Hitlers bunker lå, og gå derefter til Hermann Görings enorme luftfartsministeriums bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet, hvor DDR (Østtyskland) blev grundlagt i 1949. Derefter kan du se det tidligere hovedkvarter for det berygtede SS og Gestapo. Overvej livet på begge sider af Berlinmuren, mens du samles omkring en 200 meter lang strækning af den tidligere barriere. På trods af at muren faldt for 30 år siden, kan du her absorbere byens stadig håndgribelige historie. Rund turen af med et stop ved Checkpoint Charlie, hvor din guide vil afslutte turen med anekdoter om det berygtede opgør mellem amerikanske og sovjetiske kampvogne og de sidste timer, før muren faldt og førte til Tysklands genforening.

Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

Berlin: Illuseum Berlin-entrébillet

Tag en pause fra den virkelige verden, og træd ind i Illuseum Berlin. Illuseum ligger i centrum af Berlin og er et sted, hvor intet er, som det ser ud, og hvor sjov, underholdning og interaktivitet for besøgende i alle aldre er i fokus. Uanset om det er skiferrum eller uendelig plads, forvirrende hologrammer eller en imponerende tunnel, kan enhver et øjeblik fordybe sig i en verden fuld af illusioner, der tillader sig selv at falde under deres sanses magi. Oplev et enestående museum, hvor du vil trodse tyngdekraften, miste jorden under dine fødder, se dig selv vokse og skrumpe og blive inspireret af optiske illusioner. Som en særlig godbid kan du se smarte legeområder lavet af bæredygtigt trælegetøj med mange imponerende 3D-gåder og gåder, der ikke kun er sjove, men også træner dine logiske færdigheder. Det er let at spilde en dag på dette vanskelige fitnesscenter for hjernen.

Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

Udforsk Berlins største seværdigheder på en praktisk hop-på-hop-af-busbillet. Lyt til fascinerende historier om byen med live-kommentarer. Du har frihed til at hoppe af og på i hele billettens gyldighedsperiode. Besøg topområder som Tiergarten, Gendarmenmarkt og Potsdamer. Et af stoppene er den historisk vigtige Potsdamer Platz. I 1930'erne var det en af de mest offentlige pladser i Berlin. Efter Anden Verdenskrig var det et ingenmandsland, hvor Berlinmuren delte byen. I dag, når man ser det pulserende liv og de nyopførte tårne, der minder om New Yorks urbane kløfter, vil man næppe tro, at der i årevis ikke var andet her end Berlinmuren, fjederkanoner og DDR-soldater. Legoland Discovery Center ligger også på Potsdamer Platz. Derfra kan du fortsætte til Berlins andre vigtige historiske steder. I Niederkirchner Straße finder du byens parlament, Martin-Gropius-Bau, et museum med skiftende udstillinger, Terrorens Topografi, som udstiller nazisternes historie og jødernes lidelser under nazisterne, samt Finansministeriet, som engang var nazisternes luftfartsministerium. Efter Gendarmenmarkt går turen videre til Alexanderplatz og TV-tårnet. Stoppestedet for disse seværdigheder er Neptunfontænen. Dette var tidligere Berlins byslot. Her har du også mulighed for at shoppe. Næste stop er Karl-Liebknecht-Straße, foran Radisson Hotel. Herfra kan man stige om til en båd, hvis man vil opleve Berlin både med båd og bus. Herfra kan du også beundre den gyldne kuppel på den nye synagoge i Oranienburger Straße. "Hackeschen Höfe" ligger kun få minutter væk. Dernæst går du over den glamourøse gade Unter den Linden til Museumsinsel, Bebelplatz, Humboldt Universitet og til stoppestederne Unter den Linden 36 (Friedrichstrasse) ved ZDF Capital City Studios og Unter den Linden 74, hvor en af Berlins vigtigste attraktioner ligger: Madame Tussauds Berlin. Herfra fortsætter turen til Brandenburger Tor. På vejen ser du Storbritanniens, Ruslands, Frankrigs og USA's ambassader, efterfulgt af Holocaust-mindesmærket. Stoppestedet er ved Platz des 18. März. Vejen fører videre forbi Rigsdagen og regeringskvarteret. Du kommer snart til den nye hovedbanegård. Herfra har du den verdensberømte udsigt over det tyske kanslerkontor, Rigsdagen og - som en særlig overraskelse - Berlins "Fujiyama". Til sidst krydser du Berlins "grønne lunge", Tiergarten. Denne park er større end New Yorks Central Park. Turen bringer dig derefter forbi kongreshallen til stoppet ved Bellevue-slottet, den tyske præsidents officielle residens. Herfra kan du også se Siegessäule med den gyldne Victoria-statue på toppen.

Ofte stillede spørgsmål om Berlin Velegnet til grupper

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Berlin end Velegnet til grupper?

Disse andre ting at gøre i Berlin må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Berlin

Ting at lave i Berlin

Byer i Tyskland

Udforsk Berlin

Læs vores komplette guide til Berlin , eller opdag byens bedste oplevelser .