Ting at foretage sig
Bibione

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bibione

Pramaggiore: Ornella Bellia Winery guidet tur og smagning

1. Pramaggiore: Ornella Bellia Winery guidet tur og smagning

Oplev vingården "Ornellia Bellia" og historien om tre generationer, der har udtrykt deres passion for vin, kvalitet og gæstfrihed som en livsmission i et område, der er naturligt egnet til ekspertise. Vingården ligger faktisk i DOCG Lison-området for kontrollerede deonomineringsvine og Lison Pramaggiore-området for kontrollerede denominerings- og oprindelsesvine, der tager deres navne fra de små byer Lison - distriktet Portogruaro - og Pramaggiore, der ligger på sletten et par kilometer fra den smukke venetianske kyst, mellem floderne Tagliamento og Livenza, og tilbyder en suggestiv udsigt. Bliv budt velkommen af personalet til et guidet besøg på vingården: fra vinmarkerne til aftapningsrummet, via vinkælderen. I det lyse og hyggelige smagerum kan du nyde en guidet smagning af firmaets mest ikoniske vine, ledsaget af lækre lokale gastronomiske produkter. Vælg den mulighed, du foretrækker, med smagning af 4, 6 eller 8 vine, hver af dem sammen med typiske madspecialiteter.

Concordia Sagittaria: Romersk by & venetiansk aperitif

2. Concordia Sagittaria: Romersk by & venetiansk aperitif

Opdag den charmerende romerske koloni Iulia Concordia, ca. 20 km fra den velkendte badeby Caorle på den nordadriatiske kyst. Dyk ned i den fascinerende romerske æra ledsaget af en lokal ekspertguide, som vil fortælle dig Concordias gamle hemmeligheder, mens du får en afslappende vandretur. Besøg Santo Stefano Protomartyr-katedralen og dens baptisterium, arkæologiske udgravninger, der har bragt vigtige romerske handelsruter frem i lyset, Loggia Comunale med dens gravmonumenter og andre relevante dele af denne uvurderlige arv. Nyd en lækker typisk venetiansk aperitif som en værdig afslutning på denne fantastiske tur.

Portogruaro: Gåtur med lokal guide

3. Portogruaro: Gåtur med lokal guide

Få et indblik i Portogruaros venetianske arkitektur og kanaler på en vandretur sammen med en lokal guide. Begynd dit byvandringseventyr ved at møde din guide på Portogruaros busstation. Find vej til det grønne område i den smukke bypark, og gå mod Villa Comunale, et betagende eksempel på renæssancearkitektur. Drej om hjørnet mod de gamle St. Andrea-møller, som var centrum for Portogruaros gamle økonomi og nu giver den bedste udsigt over byen. Se det skæve klokketårn og katedralen Sant'Andrea med de smukke fresker. Mens du slentrer, vil din venlige lokale guide fortælle dig interessante fakta og anekdoter om byens fortid og de mennesker, der har boet her. Turen slutter ved turistinformationen på den fantastiske Piazza della Repubblica, hvor du har mulighed for at finde yderligere information og indsigt samt købe fantastiske gadgets og souvenirs, lokale vin- og madprodukter og håndlavede ting, hvis du ønsker det: kort sagt byens og det omkringliggende områdes fortræffeligheder, som du kun kan finde her. Helt sikkert en merværdi til denne uforglemmelige oplevelse.

Villa Bogdano 1880: Guidet vingårdstur og smagning

4. Villa Bogdano 1880: Guidet vingårdstur og smagning

Oplev "Villa Bogdano 1880": en historisk ejendom og også navnet på en etiket, der identificerer de fine vine, der produceres her. Den fantastiske vingård ligger i Lison di Portogruaro, i det berømte "doc Pramaggiore Wine Area" område, tæt på Venedig og mellem Alperne og den nordlige Adriaterhavskyst. Lyt til guidens overbevisende introduktion til den historiske og miljømæssige kontekst, og gå derefter op på panoramaterrassen, hvorfra du kan beundre middelalderskoven - Natura 2000 biodiversitetsområde - og de historiske vinmarker: nogle af dem går tilbage til slutningen af det 19. århundrede, er omhyggeligt restaureret og bruges stadig til at producere Villa Bodgano 1880's fine vine. Vend tilbage til godset og beundr kælderen med de historiske cementtanke, som stadig bruges. Nyd derefter en meget behagelig smagning af 3 vine mærket "Villa Bogdano 1880", guidet af WSET-kvalificeret personale og ledsaget af lækre bageriprodukter, i de fantastiske omgivelser i et antikt spiselokale i den historiske villa.

Veneto: Vingårdstur med vinsmagning

5. Veneto: Vingårdstur med vinsmagning

Besøg en vingård i Veneto, nordøst for Venedig. Brug tiden på at gå rundt mellem rækkerne af druebærende vine og se kælderen med tønder og flasker med vin. Bagefter kan du prøve et udvalg af vine som Tenuta Polvaro Prosecco D.O.C. Extra Dry, Tenuta Polvaro Lison Classico D.O.C.G. og Tenuta Polvaro Cabernet Sauvignon D.O.C. i vinbutikken. Nyd gastronomiske parringer, mens du finder de subtile smagsnuancer i vinene.

Andre seværdigheder i Bibione

Vil du se alle oplevelser i Bibione? Klik her for en fuld oversigt