Biertan
Aktiviteter på regnvejrsdage

Aktiviteter på regnvejrsdage
33 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Biertan

Biertan

Vores mest anbefalede Biertan Aktiviteter på regnvejrsdage

Transsylvanien ædelstene: Sighisoara, Medias, Biertan & sigøjnerliv

Transsylvanien ædelstene: Sighisoara, Medias, Biertan & sigøjnerliv

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Transsylvaniens rige historie og fængslende charme. Start med afhentning i Cluj centrum, efterfulgt af en 2 timers køretur til Medias. Slentre gennem byen og beundr Citadel of Light og de fantastiske middelalderbygninger fra det 15. århundrede. Besøg dernæst den UNESCO-listede Biertan-fæstningskirke, der er omgivet af imponerende mure fra det 15. århundrede. Oplev Sighisoara, der er hjemsted for Europas eneste beboede middelalderlige citadel, som kan prale af 9 tårne, herunder det ikoniske klokketårn. Udforsk det historiske museum, torturkammeret og forundres over arkitekturen fra det 12. århundrede. Oplev bjergkirken og andre fængslende seværdigheder som Hjortehuset og det venetianske hus. Omfavn Transsylvaniens mangfoldighed, hvor rumænske, ungarske, sigøjner- og tyske samfund har eksisteret side om side i århundreder. Besøg et sigøjnersamfund, der udøver ældgammelt kobbersmedehåndværk, og få unik adgang med en betroet guide. Vend tilbage til Cluj ad en naturskøn rute, hvor du kan opleve Transsylvaniens betagende landskaber.

Fra Sibiu: Sighisoara & Biertan

Fra Sibiu: Sighisoara & Biertan

Besøg Sighisoara, som blev grundlagt af transsylvanske saksere i det 12. århundrede. Afgang fra Sibiu om morgenen og afgang til Sighisoara, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Udforsk denne perfekt intakte perle fra det 16. århundrede med ni tårne, brostensbelagte gader, borgerhuse og udsmykkede kirker, som kunne konkurrere med de historiske gader i det gamle Prag eller Wien. Det er også Vlad Draculas fødested, også kendt som Vlad the Impaler, hersker over provinsen Walachia fra 1456 til 1462 og den figur, der inspirerede Bram Stokers fiktive skabelse, grev Dracula. På vej tilbage til Sibiu krydser du landsbyen Biertan, som er en af de vigtigste saksiske landsbyer med befæstede kirker i Transsylvanien. Lær om denne fascinerende region fra en specialiseret engelsktalende guide. Besøg den befæstede kirke i Biertan med dens smukke og mystiske atmosfære. Hør om dens historie som sæde for den lutherske evangeliske biskop i Transsylvanien mellem 1572 og 1867. Efter en spændende dag på opdagelse kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du bliver kørt tilbage til Sibiu. Tidsplan for Sighisoara & Biertan 09:00 afgang fra Sibiu 11:00 - 13:00 byrundtur i Sighisoara 13:00 - 14:00 tid til frokost Kl. 14:30 afgang til Biertan 15:00 - 16:00 besøg i Biertan Kl. 16:00 afgang til Sibiu Kl. 17:00 ankomst til Sibiu

Sighișoara og Biertan: UNESCO i Transsylvanien

Sighișoara og Biertan: UNESCO i Transsylvanien

Kør gennem det transsylvanske højland mod Sighișoara. Besøg middelalderbyen Sighișoara, som er meget velbevaret og er klassificeret som UNESCO's verdensarvsliste. Gå gennem citadellet og besøg bl.a. byens emblem, klokketårnet, kirken på bakken, citadellet, byens befæstede mure og tårne og også fødestedet for den valakiske leder Vlad Dracul, der senere blev kendt som Grev Dracula i gotisk litteratur og film. Om eftermiddagen kører du til Biertan, en lille landsby i en afsondret transsylvansk dal. Besøg den imponerende befæstede kirke i Biertan (som også hører til UNESCO's verdensarvsliste). Derefter returnerer du til Cluj-Napoca.

3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

Udforsk nogle af de vigtigste steder i den legendariske Transsylvanien-region i Rumænien på en 3-dages pakkerejse fra Bukarest. Med bed and breakfast på et 3-stjernet hotel vil du udforske byen Sibiu, som Forbes Magazine engang rangerede som "Europas 8. mest idylliske sted at bo". Besøg middelalderslotte og klostre, og udforsk fablen om grev Dracula. Dag 1: Afgang fra Bukarest og besøg det mauriske kloster Curtea de Argeș, der blev bygget af herskeren af Valakiet, prins Neagoe Basarab, i 1514. Fortsæt til det lille Cozia-kloster og oplev et af de vigtigste monumenter for national middelalderkunst i Rumænien. Efter en frokostpause på en traditionel rumænsk restaurant kører vi gennem det fantastiske translyvanske landskab til Sibiu, den historiske hovedstad i Fyrstendømmet Transsylvanien. Det tidligere tyske middelaldercitadel, med dokumentation tilbage til 1191, er en af de smukkeste byer i Rumænien med mange historiske bygninger, som du vil udforske på en vandretur i den gamle bydel. Om aftenen kan du nyde en traditionel rumænsk middag og overnatte i Sibiu centrum. Dag 2: Efter morgenmaden forlader du Sibiu og kører til Biertan kommune, hvor du skal se en af de vigtigste saksiske landsbyer med befæstede kirker i Transsylvanien, herunder den største befæstede kirke i Transsylvanien, bygget mellem 1490 og 1524. Fortsæt til middelaldercitadellet i Sighișoara, som kan dateres tilbage til 1280 og er hjemsted for det eneste middelaldercitadel i Europa, der stadig er befolket. Under en vandretur kan du besøge byens vartegn, klokketårnet, og få en panoramaudsigt over de gamle huse. Efter frokost kører vi til Brasov, som er omgivet af de sydlige Karpater. Det første dokumenterede bevis på det middelalderlige citadel dateres tilbage til 1235. Brasov er fødestedet for den rumænske nationalsang - og blev kortvarigt omdøbt til "Stalin City" under kommunisttiden - og kan prale af smukke gotiske kirker, middelalderlige bygninger og den smalleste gade i Rumænien, som du vil udforske på en guidet gåtur. Dag 3: Efter en overnatning i Brasov kan du starte dagen ved byens sorte kirke, der blev bygget i 1383, og som er det vigtigste turistmål i Brasov. Kør derefter til det legendariske Bran-slot (Draculas slot), der ligger på grænsen mellem Transsylvanien og Valakiet. Slottet er kendt som hjemsted for Bram Stokers grev Dracula, og du kan udforske slottets område og museum, inden du spiser en traditionel frokost. Fortsæt turen til Sinaia, et dejligt bjergresort i Prahova-floddalen, og besøg Peleș-slottet, som blev bygget af Rumæniens første konge, Carol I. Se den udsøgte nyrenæssancebygning, som blev bygget mellem 1875 og 1914, og afslut turen til Transsylvaniens arkitektoniske herligheder ved Sinaia-klosteret, som blev grundlagt af prins Mihail Cantacuzino i det 17. århundrede, da han vendte tilbage fra en pilgrimsrejse til Sinai-bjerget. Når du har udforsket den gamle kirke og den store kirke fra det 19. århundrede, kører du tilbage til Bukarest.

Fra Sighisoara: Halvdagstur til Malancrav & Biertan

Fra Sighisoara: Halvdagstur til Malancrav & Biertan

Biertan er en af de vigtigste saksiske landsbyer med befæstede kirker i Transsylvanien og har været på UNESCO's liste over verdensarv siden 1993. Besøg Biertan befæstede kirke, som var sæde for den luthersk-evangeliske biskop i Transsylvanien mellem 1572 og 1867, og som har en af de største saksiske befolkninger i regionen. Derefter rejser du til Malancrav, en lille landsby fra begyndelsen af det 14. århundrede, som er et absolut must for rejsende, der er nysgerrige efter at opleve et sted omgivet af smukke landskaber, hvor tiden næsten står stille. Du vil også besøge en befæstet kirke her. I vender tilbage til Sighisoara i løbet af eftermånen.

Fra Brasov: Dagsudflugt til Sighisoara og Viscri

Fra Brasov: Dagsudflugt til Sighisoara og Viscri

Dagens første destination er Viscri, en af Transsylvaniens berømte saksiske landsbyer, hvor du vil besøge den befæstede Viscri-kirke. Prins Charles er en af de personligheder, der forelskede sig i Viscri og beskrev det som en rejse gennem tiden. Derefter kører du til Sighisoara, en by, der er hjemsted for en af de få beboede middelalderlige citadeller i Europa, hvor du vil besøge klokketårnet. Derefter besøger du Biertan, en landsby, der blev nævnt for første gang i officielle dokumenter i 1224. I dag er bygden kendt verden over på grund af sin befæstede kirke, der er blevet restaureret med midler indsamlet af landsbyens tidligere indbyggere, som nu er spredt over hele verden. Derefter vil du nyde en lækker frokost på en middelalderlig restaurant. Inden du kører tilbage til Brasov, stopper du ved Rumidava, en tidligere daciansk bosættelse, hvor du besøger Rupea-citadellet. Turen slutter i Brasov, hvor du får en rundvisning i byens centrum og får kendskab til den sorte kirkes historie.

2 dages privat tur fra Bukarest i Transsylvanien

2 dages privat tur fra Bukarest i Transsylvanien

Trek gennem Rumænien og beundr den bemærkelsesværdige arkitektur og naturlige skønhed i denne rigt historiske region. Fra udsigten over de enorme Karpaterbjerge til den iskolde kirkegrund i Biertan og en charmerende nat i Sighisoara. Din guide vil tage dig med på dit livs tur. Se det storslåede Peleș-slot, og hold øje med Dracula på det berømte Bran-slot. Føl dig velsignet på Sinaia-klostrets fredfyldte grund, der passes af kristne munke. Før vi overnatter i Sighisoara og slentrer en tur i de brostensbelagte gader, tager vi på en lille Brasov City Tour! Den nærliggende kirke i Biertan er et vidnesbyrd om de gamle bosætteres dygtighed. Udforsk den charmerende by Sibiu, før vi ser det mesterligt byggede kloster og graven i Cozia. Lad din guide tage sig af besværet med at komme rundt, og nyd det maleriske landskab. Du vil ikke gå glip af et minut.

Medier: Privat tur i veteranbil med befæstede kirker

Medier: Privat tur i veteranbil med befæstede kirker

Udforsk de vigtigste vartegn i Mediaș på en guidet tur i en veteranbil. Du kan vælge din egen rute, eller du kan stole på, at vi viser dig højdepunkterne i området. Besøg Medias, denne lille byperle med sine smalle gader og historiske bygninger, eller se de nærliggende befæstede kirker: Biertan, Bazna, Alma Vii, Copșa Mare, Atel, Richiș. Hvis I er en lille gruppe, kan det at køre i en sovjetisk bil og besøge en del af Transsylvanien med en lokal guide være den bedste måde at føle traditionerne og hverdagsaspekterne af det lokale liv på.

Bukarest: 3-dages tur til det bedste af Transsylvanien

Bukarest: 3-dages tur til det bedste af Transsylvanien

Din episke rejse gennem hjertet af Transsylvanien begynder, når du bliver hentet af din professionelle engelsktalende guide fra dit hotel tidligt på dag 1. Herfra vil du besøge de bedste attraktioner nord for Bukarest, herunder Mogosoaia-paladset, Snagov-klosteret (af nogle anset for at være Draculas sidste hvilested), Salina Prahova (en imponerende saltmine), Sinaia-klosteret (en ortodoks virksomhed fra slutningen af det 17. århundrede) og Peles-paladset (den rumænske kongefamilies sommerresidens). Efter denne actionfyldte dag tilbringer du den første nat i den smukke by Brasov. Den anden dag er reserveret til et besøg i bjørnehelsted "LiBEARty" i Zarnesti, det berømte "Dracula"-slot i Bran, Rasnov-bondefæstningen og Prejmer-fæstningerne. Anden dag afsluttes med en overnatning i middelalderbyen Sighisoara. På din sidste dag vil du forsøge at udforske Biertan-fæstningskirken, Sibiu City og Cozia-klosteret, inden du vender tilbage til Bukarest om aftenen.

Transsylvaniens spor: Sibiu, Bran Slot, Brasov, Sighisoara

Transsylvaniens spor: Sibiu, Bran Slot, Brasov, Sighisoara

Dag 1 Din rejse til Transsylvanien starter med, at du bliver hentet på dit hotel i Cluj-Napoca og kører mod Sibiu. Nyd charmen i denne tidligere EU-kulturhovedstad, og udforsk de livlige hovedtorve, den imponerende Metropolitan Cathedral og den myteomspundne Bridge of Lies. Dagen fortsætter med et fordybende besøg på Bran Castle, den stemningsfulde fæstning, der er knyttet til legenden om Dracula. Gå gennem de gådefulde gange og haller, og nyd godt af den historiske tiltrækningskraft. Den første dag afsluttes med en aften i Brasov. Her vil du nyde en fængslende byrundtur, der fremhæver den monumentale Sorte Kirke og den livlige Rådsplads, før du går til ro for natten på dit hotel i Brasov. Dag 2 Vågn op i Brasov, klar til en dag fyldt med historiske opdagelser. Dit første stop er middelalderbyen Sighișoara, som er på UNESCO's verdensarvsliste og fødestedet for den berygtede Vlad Tepes, eller Dracula. Efter Sighișoara vil du beundre den imponerende Rupea-fæstning, et symbol på Transsylvaniens modstandsdygtige fortid, som ligger på en bakketop med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Turens slutdestination er den befæstede kirke Biertan, en imponerende fæstning fra det 13. århundrede, der emmer af historie. Fordyb dig i dens fortællinger, før du vender tilbage til Cluj-Napoca og afslutter din berigende todages rejse.

Ofte stillede spørgsmål om Biertan Aktiviteter på regnvejrsdage

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Biertan end Aktiviteter på regnvejrsdage?

Disse andre ting at gøre i Biertan må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Biertan

Oplevelser i Biertan

Byer i Rumænien

Andre seværdigheder i Biertan

Vil du se alle oplevelser i Biertan? Klik her for en fuld oversigt