Ting at foretage sig
Biograd na Moru

Biograd na Moru

Vores mest anbefalede ting at gøre i Biograd na Moru

Fra Biograd: Kornati og Telašćica heldags bådtur

1. Fra Biograd: Kornati og Telašćica heldags bådtur

Den traditionelle træbåd Nenad tager dig med på en heldagstur til den mest indskrænkede del af Middelhavet med 150 øer og småøer på 320 hektar, hvoraf langt de fleste ligger i det beskyttede område i nationalparken, og sejler langs Vela Sestricas stenfyrtårn fra 1876 under klipperne på sydsiden af Telašćica. Udflugten fortsætter med sejlads ind i naturparken Telašćica, hvor frokost på båden vil finde sted. Telašćica er en naturlig fortsættelse af Kornati, den største og sikreste bugt i Adriaterhavet, hvor du kan bade i selve bugten eller i Saltsøen, som også har medicinske egenskaber på grund af dens meget høje saltindhold. Når man går en tur, er det muligt at besøge udsigtspunktet over de 150 meter høje klipper, der styrter ned i det åbne hav i den sydlige del af Dugi Otok.

Fra Biograd: Turen til den gyldne ø Vrgada med frokost

2. Fra Biograd: Turen til den gyldne ø Vrgada med frokost

En dalmatisk fiskerø, der bevarer den traditionelle bilfri livsstil. Gå gennem gaderne uden støj og byens travlhed, mens tiden synes at stå stille. Resten af dagen kan du nyde solen, havet og lyden af syrener på øens smukkeste sandstrand, omgivet af grønne områder og nedsænket i en klar og gennemsigtig blå farve.

Vin- og olivenoliesmagning i Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

3. Vin- og olivenoliesmagning i Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

Du vil smage fire vine, der er karakteristiske for området med unikke egenskaber, og lære den oprindelige hemmelighed bag Zinfandel- og Primitivo-vine, mens du også får en fornemmelse af den 2000 år gamle historie med olivenolie- og vinfremstilling i en unik atmosfære af et tyrkisk arsenal fra det 16. århundrede. Ved ankomsten vil vi tale om historie med en rundvisning på godset, i olivenhaven og i vinmarken. Derefter begynder vi at smage på vin og olivenolie med hjemmelavet prosciutto, ost og hjemmebagt brød. Ved slutningen af udflugten kører chaufføren gæsterne tilbage til Biograd na Moru.

Zadar: Lufthavn Privat transfer til/fra Biograd an Moru

4. Zadar: Lufthavn Privat transfer til/fra Biograd an Moru

Din chauffør vil kontakte dig, inden han ankommer. Vores foretrukne app til kommunikation er Whatsapp. Du bedes have din mobilenhed tændt. Vi er til tiden hver gang. Du bliver mødt med et navneskilt, og din chauffør læsser dine tasker for dig, og så er du af sted. Den afslappende tur til feriestedet er den perfekte måde at begynde at nyde din ferie på. Dette er det perfekte tidspunkt til at spørge din chauffør om lokale attraktioner, restauranter og andre ting, der interesserer dig ved regionen. Når du ankommer til feriestedet, sætter din chauffør dig af og læsser dine tasker af foran din indkvartering.

Andre seværdigheder i Biograd na Moru

Vil du se alle oplevelser i Biograd na Moru? Klik her for en fuld oversigt