Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Birmingham

Vores mest anbefalede ting at gøre i Birmingham

Birmingham: Adgangsbillet til Cadbury World

1. Birmingham: Adgangsbillet til Cadbury World

Lær, hvordan din yndlingskonfekt fremstilles, kruseduller i chokolade og tilføj din yndlingsgodbid til en lækker gryde med varm smeltet Cadbury Dairy Milk med denne billet til Cadbury World i Birmingham. Opdag kakaobønnens oprindelse, før du hopper ombord på den magiske Cadabra-forlystelse og møder den berygtede Cadbury-trommegorilla. Vælg en favoritgodbid, som du kan tilføje til en lækker gryde med varm, flydende Cadbury Dairy Milk i Chocolate Making Zone. Slut dig til Freddo og en hel række Cadbury-figurer, når de tager dig med i 4D Chocolate Adventure-biografoplevelsen, komplet med bevægelsessæder. Dyk ned i en skål flydende Cadbury Dairy Milk, tag en tur i Crunchie Rollercoaster og flyv til vejrs i et Cadbury Creme Egg-luftskib styret af Caramel Bunny.

Birmingham: National Sea Life Centre Entrance Ticket

2. Birmingham: National Sea Life Centre Entrance Ticket

Forbered dig på et undervandsrige fyldt til randen med glitrende skæl, enorme tentakler og knivskarpe tænder. Forundres over Gentoo-pingvinenes frække narrestreger, før du møder en krabbe eller søstjerne i den interaktive klippebassin. Oplev de majestætiske vandmænd, vær modig og tag et kig på piratfiskene, og føl dig som en del af historien i 4D-biografen. Tag på eventyr i et undervandsrige som intet andet, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, du nogensinde vil møde, i Storbritanniens eneste 360° Ocean Tunnel, der er hjemsted for hajer, rokker og en gigantisk grøn havskildpadde!

Birmingham: Legoland Discovery Center

3. Birmingham: Legoland Discovery Center

Opdag den vidunderlige verden af LEGO i Legoland Discovery Centre i Birmingham. Udlev din fantasi og kreativitet ved de mange byggestationer, oplev vidundere i Miniland, og nyd 4D-filmene i LEGO® Cinema Experience. Når du ankommer, kan du først udforske Miniland og se luftskibe flyve og tårne gløde, når den vidunderlige LEGO verden skifter fra dag til nat. Spot de drilagtige Minifigurer, der gemmer sig mellem konstruktionerne, og se verdens mindste Primark! Du kan give din fantasi og kreativitet liv, hvor du kan være med til at bygge den sejeste by, du kan forestille dig, ved byggestationerne. Fra tårnhøje skyskrabere til hyggelige hytter, mulighederne er uendelige. Tag med dine yndlings LEGO figurer på actionfyldte eventyr i 4D LEGO Cinema Experience, komplet med regn, vind og endda sne, alt sammen under samme tag. Nyd en medrivende kort 4D-film, der bringer figurerne til live. Hop på forlystelsen Kingdom Quest for at besejre de uhyrlige trolde og snedige skeletter, der lurer på dig. Kan du zappe dem alle for at redde prinsessen? Børnene kan nyde LEGO City Soft Play-området, hvor de kan overvinde en række forhindringer og rutsjebaner. Vælg at inkludere en adgangsbillet til det nationale SEALIFE-center, der ligger i nærheden. Oplev over 60 udstillinger af ferskvands- og havliv såsom gigantiske grønne havskildpadder, sortspidsede revhajer og tropiske revfisk. Gå gennem den eneste fuldt gennemsigtige 360-graders undervandstunnel i Storbritannien

Birmingham: Adgangskort til Winterbourne House and Garden

4. Birmingham: Adgangskort til Winterbourne House and Garden

Kun få minutter fra Birminghams centrum er Winterbourne House en unik attraktion i smukke botaniske haver. Find dig selv i en 7 hektar stor oase med over 6000 forskellige plantearter, og nyd en fredelig spadseretur i rolige omgivelser. Indenfor kan du undslippe den moderne verden, mens du udforsker periodelokaler fyldt med antikviteter og bløde møbler fra edwardiansk æra. Lær om de familier, der boede her, og hvordan Winterbourne blev en del af University of Birmingham.

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

5. eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

Uanset om du rejser rundt i Storbritannien eller tager på et europæisk eventyr i flere lande, sikrer et eSIM-kort, at du altid har forbindelse. Nyd øjeblikkelig mobil levering og 1- til 30-dages dækningsmuligheder med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kort er ideelt til moderne rejsende, der bruger enheder som iPhone eller andre smartphones, der understøtter eSIM-funktionen. Nyd bekvemmeligheden ved forudbetalt dækning på alle større europæiske destinationer med uafbrudt forbindelse og ingen overraskelser. Dette eSIM dækker følgende steder: Østrig (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrig (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grækenland (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Letland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Holland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakiet (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Det Forenede Kongerige (Vereinigtes Königreich) Den Tjekkiske Republik (Tschechische Republik) Rumænien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraine

Alton Towers Resort: Entrebillet

6. Alton Towers Resort: Entrebillet

Oplev spændingen i Alton Towers Resort med sine mange forskellige forlystelser, attraktioner og underholdning for de vovede, familier og børn i alle aldre. Se Alton Towers Dungeon, som blev lanceret i 2019 og er en grinagtig skræmmende rejse gennem Staffordshires mørkeste historie. Oplev 7 verdensklasse rutsjebaner på resortet. Prøv den seneste tilføjelse, "Wicker Man", som er en trærutsjebane med ild i. Prøv også "Nemesis" med sine ikoniske twists og sving, "Oblivion", der har et lodret fald og "The Smiler" med verdensrekorden på 14 loops. For dem med børn kan i udforske "CBeebies Land", som er det perfekte sted at møde nogle af dine foretrukne CBeebies venner som Teletubbies, Peter Kanin og Postmand Per. Familier kan også opdage Sharkbait Reef ved SEA LIFE, lære at køre i Cuckoo Cars køreskole, hoppe ombord på The Runaway Mine Train, eller nyde spins og spænding på Spinball Whizzer.

Birmingham: Gåtur i byens centrum (kl. 10.30 og 17.00)

7. Birmingham: Gåtur i byens centrum (kl. 10.30 og 17.00)

Find ud af, hvordan Birmingham voksede fra en lille købstad til den næststørste by i landet på denne guidede vandretur i byens centrum. Få autentisk indsigt i det moderne liv i byen og udforsk nogle skjulte perler undervejs. Mød din guide midt i det frodige grønne område på Cathedral Square, hvor du kan beundre den engelske barokarkitektur i St Philip's Cathedral. Fortsæt ned ad Broad Street, som er populær for sit pulserende natteliv. Lyt, når din guide fortæller dig om Birminghams boom under den industrielle revolution. Hør historien om dens ikoniske kanaler og om, hvordan det er hjemsted for Cadbury-chokolade. Gå til Centenary Square, hvor du kan beundre springvandene. Spadser forbi den moderne Symphony Hall og gå til Victoria Square i centrum af byen. Se rådhuset og rådhuset. Afslut din tur ved Ikon Gallery fra det 19. århundrede.

Birmingham: Slogging Gangs guidet vandretur

8. Birmingham: Slogging Gangs guidet vandretur

Tag på en rejse tilbage i tiden, og følg i Edward Shelbys og hans berygtede kammeraters fodspor på en guidet vandretur i Birmingham. Gå gennem byens mørke gyder og opdag skjulte hjørner, mens du lærer om de slogging-bander, der opererede her i det 19. og 20. århundrede. Mød din guide, og begynd at udforske byen Birmingham. Lyt til interessante historier og lær om de berygtede bandemedlemmer, der er portrætteret i den populære serie Peaky Blinders, herunder Billy Kimber og Alfie Solomon. Gå forbi historiske seværdigheder, mens du vandrer gennem byen, og stop ved en lokal pub, hvor du har mulighed for at nyde en pint.

Birmingham: Viktorianske kanaler til nutidens byvandring

9. Birmingham: Viktorianske kanaler til nutidens byvandring

Denne vandretur starter ved det moderne Library of Birmingham på den helt nye Centenary Square. Den offentlige kunst på pladsen giver nogle tidlige fingerpeg om historien i dette centrale fødested for den industrielle revolution. Bygninger rundt omkring hjælper dig med at forstå den dybde af kunst og handel, som Birmingham flyder over med i dag. På vej gennem International Convention Centre kan du beundre den moderne Symphony Hall, der er kendt som en af de fineste koncertsale, man kan opleve i verden i dag. Oplev, hvorfor åbningen af James Brindleys kanal ind til byen i 1770'erne var enormt vigtig for udviklingen af Birmingham. Oplev disse foryngede vandveje og se de mange nye anvendelser, de er blevet brugt til. Når vi bevæger os gennem Brindleyplace, kan vi se victorianernes enorme indsats for at gøre den spirende by til en model, som andre kunne følge. Dette var hjemstedet for Civic Gospel med den kommunale revolution, hvor der blev gjort en indsats for at uddanne, bringe rent vand til byen og fjerne boliger af dårlig kvalitet. Moderne arkitektur er overalt, og turen gennem byens torve giver en forståelse af den måde, gammelt og nyt er blevet integreret i den moderne by.

Fra Birmingham: Stonehenge & Bath dagstur

10. Fra Birmingham: Stonehenge & Bath dagstur

Rejs med komfortabel bus og besøg to af Sydenglands vigtigste historiske og kulturelle seværdigheder på én dag. Oplev Stonehenge og Bath, når du rejser fra Birmingham på en grupperejse. Hop ombord på din komfortable bus og kør afsted fra Birmingham. Hør interessante fakta om regionen og din første destination - det forhistoriske monument Stonehenge på Salisbury Plain. Nyd tiden til at udforske dette stemningsfulde sted i ro og mag. Gå indenfor, hent en informativ audioguide og tag shuttlen eller følg stierne til de UNESCO-listede sten, der er omkring 4.500 år gamle. Tag til Bath og besøg Pulteney Bridge, et arkitektonisk monument, som du ikke må gå glip af. Paltney Bridge blev bygget for omkring 250 år siden og ligger i hjertet af Bath. Det anbefales, at byens gæster går en tur fra broen og langs flodbredden. Oplev Bath Abbey, en anglikansk sognekirke og tidligere benediktinerkloster i Bath, Somerset, England. Det blev grundlagt i det 7. århundrede, reorganiseret i det 10. århundrede og genopbygget i det 12. og 16. århundrede. Nyd en omgang shopping i Green Street. Gå på opdagelse i gaderne og de omkringliggende områder, der er fulde af uafhængige butikker og boder, som kalder dette område for deres hjem. Tæt på Green Street ligger også Jane Austen Center og pubben The Raven, hvor du kan spise klassiske britiske retter. Tag en tur til Royal Crescent og Circus (Royal Crescent og Circus). Royal Crescent blev bygget for omkring 250 år siden og betragtes som en af de fineste georgianske bygninger, man kan se i Storbritannien. Gå rundt om halvmånen og ned ad Brock Street til cirkusset. Cirkusset blev bygget af John Wood den Ældre og er en kopi (i cirkelstørrelse) af Stonehenge. Se de romerske bade, som blev bygget for næsten 2.000 år siden. Besøg Jane Austen Centre og den permanente udstilling. Den ligger i et originalt georgiansk byhus og fortæller historien om Janes tid i Bath, herunder den effekt, det havde på hende og hendes forfatterskab at bo her.

Alle aktiviteter

63 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Birmingham

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Birmingham?

Andre seværdigheder i Birmingham

Vil du se alle oplevelser i Birmingham? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Birmingham

Samlet bedømmelse

4.6
(197 anmeldelser)

Fantastisk dag ude, park og forlystelser fabelagtig. Parkerede bil nemt, selvom man skulle betale parkering separat. Entre effektiv og masser af muligheder for at købe mad og drikkevarer. Negativt aspekt er længden af tid, vi sendte i kø til forlystelser. Vi var i parken 12 timer og kun på 5 ture. Kan ikke købe fast track-pas til forlystelser, da de var udsolgt på indrejsedagen. Vil helt klart anbefale at få din guide, da billetterne var billigere end i parken.

Vi nød i dag, og valgte et godt tidspunkt på året at gå på, det var ikke dårligt, for det mest irriterende var det faktum, at der ikke er nogen kort rundt om parken. downloadede det til telefonen, det var for svært at læse og for lille, som jeg gjorde. Jeg har ikke mine læsebriller med, så han brugte det meste af dagen på at fare vild bare nu og da et par Max op på billboard, så vi kan se, hvor vi skal hen