Ting at foretage sig
Biscayne Bay

Sejl rundt blandt smaragdgrønne øer, snorkl over koralrev, og se unikt dyreliv ved Biscayne Bay.

Biscayne Bay: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

1. Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

Slap af på et fuldt fortalt sightseeing-krydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Slap af på det skyggefulde øverste dæk, mens du ser det bedste af Miami på den måde, som folk fra Miami elsker at se det - fra vandet. Gå om bord på båden ved Bayside Marketplace i hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med afhentning på hotellet for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af under det skyggefulde dæk om bord på båden. Fra Downtown sejler du gennem øerne i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte Venetian Islands er alle hjemsted for mange berømtheder og deres luksuriøse palæer. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere. Din erfarne tosprogede guide vil udpege alle de berømte hjem og vartegn. Derefter sejler du forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havn i Miami, før du kører tilbage mod Downtown Miami. Downtown Miami har en af de mest spændende skylines, som hele tiden bliver opdateret og byder på mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse lejligheder og hoteller i Brickell og Brickell Key, og sejl ind i udmundingen af Miami River, før du sejler tilbage til Bayside Marketplace for at afslutte dit krydstogt. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

2. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd vandet i Miami og byens lys fra Biscayne Bay ombord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om natten, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut turen med at kigge på månen og beundre månens refleksion i vandet under dig. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationsmuligheden, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

3. Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Oplev Miamis pulserende kultur og skønhed med en enkelt tur i åben bus. Tag på en omfattende rejse gennem byens ikoniske og travle kvarterer. Du vil på første hånd opleve den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami karakteristisk, og du vil lære om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Eventyret fortsætter med et stop på den travle Bayside Marketplace, hvor du kan shoppe souvenirs eller snuppe en bid mad. Derefter tager vi dig med til det kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Klar til en tur på den vilde side? Vi har dækket dig ind med et besøg i Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den pulserende atmosfære, når vi kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Den næste tur er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybdegående forståelse af områdets økologi og historie. Se på de berømtheders overdådige hjem, der ligger langs kysten, og som vidner om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede interiør med en fuldt udstyret bar. Begge dele giver en lige så fantastisk udsigt over bugtens naturskønne udsigter. Book din tur nu, og oplev selv Miamis magi, charme og livlighed.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

4. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

5. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Tag til mødestedet og gå om bord på en komfortabel yacht, før du tager på sightseeing i de kendtes hjem. Naviger gennem det smukke vand i Biscayne Bay, og bliv betaget af panoramaudsigten over Miamis skyline. Se den pulserende havn i Miami, den afsondrede Fisher Island og de solbeskinnede kyster ved Miami Beach. Nyd udsigten, mens du sejler forbi de overdådige palæer, der ligger langs kysten og vidner om de riges og berømtes overdådige livsstil. Vælg at nyde turen fra den klimakontrollerede komfort på yachtens hovedniveau eller gå op på øverste niveau for en luftig bådtur under åben himmel. Lyt til interessante tosprogede kommentarer under hele krydstogtet, og få indsigt fra din kyndige guide.

Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

6. Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

Tag en pause fra Miamis travlhed, og se solnedgangen fra vandet. Sejl rundt i Biscayne Bay, og beundr den utrolige udsigt over Miamis og South Beachs skyline og millionærboligerne. Gå ombord på båden ved Bayside Marketplace i Downtown Miami, og slap af på en komfortabel båd i to plan med åbne vinduer og et skyggefuldt dæk, mens du lytter til live-kommentarer fra din tosprogede guide. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Beundr de rige og berømtes hjem, mens solen går ned på Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte Venetian Islands. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere.

Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

7. Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

Gør dig klar til at udforske den farverige og dynamiske by Miami med vores omfattende 3-delte rejsepakke. Denne pakke er din billet til at opleve det hele fra det rigt varierede dyreliv i Florida Everglades til de store palæer, der ligger langs Miami Beachs kyster. Single Loop Miami Tour med åben bus Dyk ned i hjertet af Miami på en byrundtur i solskinnet i en åben dobbeltdækker. Vi guider dig rundt til byens største vartegn, herunder det pulserende Wynwood-kvarter, Little Havana, den ikoniske Miami Beach og det historiske Art Deco-distrikt. På turen ser du det bedste af byen med masser af indsigt i lokale hotspots og Miamis must-do's. Desuden fortæller vi den fascinerende baggrundshistorie om Magic City og giver dig et unikt indblik i byens historie og kultur. Krydstogt i Biscayne Bay gennem Millionaire's Row Slap af med et sightseeing-krydstogt på Biscayne-bugtens azurblå vand. Fra dækket har du en fantastisk udsigt over Miamis havn, Fisher Island og det passende navn "Millionaire's Row". Det er her, hvem der er hvem i Hollywood, politik, sport og erhvervsliv har deres luksusboliger. At se disse ekstravagante ejendomme fra vandet er en oplevelse i sig selv. Nyd den solbeskinnede udsigt fra øverste dæk eller nedefra med en bar om bord. Oplev Everglades Tag på en spændende tur i airboat gennem Everglades' utæmmede vildmark med en ekspertguide. Oplev en lang række vilde dyr i deres naturlige habitat. Du vil se alt fra alligatorer til eksotiske fugle. Derefter kan du nyde et spændende dyrelivsshow og få mulighed for at holde en babyalligator. Det er en spændende oplevelse, som vil efterlade dig med uforglemmelige minder. Og bare rolig, vi tager os af din transport til og fra Everglades Holiday Park. Udnyt den fleksible planlægning, så du kan nyde disse oplevelser på forskellige dage i henhold til din egen tidsplan. På den måde kan du sikre dig, at du har rigelig tid til at absorbere skønheden og spændingen ved hver del af turen. To afgangssteder til rådighed: Afgang fra Miami Beach (Soundscape Park): KL. 8.30, 9.00, 14.00 OG 14.30. Afgang fra Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05, 9:35, 14:35 OG 15:05.

Miami: South Beach: Privat 30-minutters guidet flyvetur med guide

8. Miami: South Beach: Privat 30-minutters guidet flyvetur med guide

Nyd en magisk flyvetur over det glamourøse South Miami, og nyd Miamis fantastiske skønhed fra luften. Du vil svæve over gyldne strande og luksuriøse palæer på øer, før du kan se skyskraberne i Downtown Miami fra Biscayne Bay. På denne mindeværdige tur flyver du over South Beachs kystlinje, Key Biscayne, Downtown Miami, Venetian, Star og Palm Islands og andre ikoniske steder.

Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

9. Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Udforsk den glitrende Biscayne Bay på et aftencruise, mens du får et indblik i livsstilen hos nogle af verdens mest berømte stjerner. Sejl gennem Miamis havn, den eksklusive Fisher Island og Miami Beachs kyster. Gå ombord på båden og beundre de tårnhøje skyskrabere i Miamis skyline fra Biscayne Bay. Nyd live-kommentarer fra din guide om bord og interessante fakta om byen og dens berømte indbyggere. Se de internationalt kendte stjerners hjem ved havet, f.eks. Lionel Messi, Jennifer Lopez og David Beckham. Sejl forbi lokale vartegn som Fisher Island, Port of Miami og Venetian Islands. Under krydstogtet kan du også købe drikkevarer og snacks fra baren om bord.

Miami: Det originale krydstogt i Millionaire's Row

10. Miami: Det originale krydstogt i Millionaire's Row

Denne 90-minutters bådtur med afgang fra Bayside Marketplace Marina i centrum af Miami er en sjov måde at se alle de kystnære højdepunkter i Miami, som du ikke kan se på land. Da Miami er en by ved vandet, vender mange af de fineste seværdigheder ud mod bugten i stedet for mod gaden. Tag et roligt kig på nogle af de smukkeste seværdigheder i det sydlige Florida, mens en tosproget ekspertguide fortæller farverige historier om Miami. Du vil se den smukke Brickell Key og den eksklusive Fisher Island, krydstogtskibene, der forlader Miamis havn, den smukke Miami Skyline samt de rige og berømtes hjem langs Millionaire's Row. Nyd et krydstogt på moderne yachter: Island Queen, Island Lady og Miami Lady, som tilbyder det ypperste i komfort og stil. Hvert fartøj har en nedre salon med aircondition, der er omsluttet af panoramavinduer, samt et øvre dæk, hvor du kan nyde den friske havbrise og en markise, der beskytter dig mod direkte sollys og lette sæsonbestemte regnbyger. Drikkevarer og lette snacks kan købes om bord under hele krydstogtet.

Alle aktiviteter

146 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Biscayne Bay

Vil du se alle oplevelser i Biscayne Bay? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Biscayne Bay

Samlet bedømmelse

4.2
(8.966 anmeldelser)

Perfekt kombi, du skal vide, at den første aftale omhandler besøget i Everglades, så kan du fortsætte, hvis du tog morgenbesøget med bus og krydstogt. Vi valgte at tage bussen + krydstogt dagen efter (godt at kombinere, hvis vi forlader Miami Beach, fordi det giver os transport til bådens afgang, derefter retur med slutningen af rundstrækningen. (Ellers skal du tage transport pr. almindelige, som dog fungerer godt, fordi de er lånt til andre gåture!).

Desværre var der en fejl med datoerne. Jeg ved ikke, om det var mit eller din virksomheds system, og datoen jeg skulle bruge for at tage turen var ikke 4/8 men 22/4. så jeg gjorde ikke turen, da jeg stadig var i mit land. Jeg vil gerne vide, om du kan tilbyde mig den løsning. Mange tak

Det var virkelig dejligt at kunne stå af på en hvilken som helst station og fortsætte senere. Du skulle aldrig vente ret længe på bussen. Desværre forlod den sidste bus Little Gavanna til Miami Beach kl. 16.30. Vi ville gerne have set mere.

Det gik ret godt for os, den eneste ulempe er, at sælgerne af den samme bus lyver for dig og fortæller dig, at denne ansøgning lyver

Fremragende måde at besøge Miamis hyggeligste kvarterer, det mangler et stop tættere på Ocean Drive eller bedre angivet