Denne aktivitet er automatisk oversat. Klik her for at se originalversionen på engelsk.
Vandaktivitet

Miami: Bykrydstogt til millionærhjem og venetianske øer

Miami: Bykrydstogt til millionærhjem og venetianske øer

Aktivitetsudbyder: Miami Boat Cruises, LLC
Spar op til 35 %

Fra 352,50 DKK 229 DKK pr. person

Nyd Floridas sol og nyd den smukke udsigt over Miamis skyline på et krydstogt langs Biscayne Bay. Se de berømte stjerners hjem, de venetianske øer og South Beach.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Varighed 1.5 - 6 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Spansk
Valgfri afhentning
Vent venligst i hotellets lobby 10 minutter før dit planlagte afhentningstidspunkt. Bussen vil være der inden for 15-20 minutter fra dit afhentningstidspunkt.

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Nyd den vidunderlige udsigt over Miamis skyline fra Biscayne Bay
 • Se nogle af de mest berømte stjerners smukke hjem
 • Kør forbi Star Island, Hibiscus Island og Sunset Island
 • Krydstogt forbi Fischer Island, de venetianske øer og South Beach
 • Opgrader din oplevelse med en 1-dags hop-on-hop-off-busbillet
Beskrivelse

Slap af på et sightseeingkrydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Sejl forbi Hibiscus Island, nyd den travle aktivitet på Bayside Marketplace, og slap af på det skyggefulde øverste dæk.

Gå ombord på båden fra hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med hotelafhentning for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af i luksus på en båd i to niveauer med åbne vinduer og et skyggefuldt dæk. Fra centrum vil du sejle mod Star Island, hvor mange berømtheder bor i deres fantastiske palæer.

Få et glimt af Al Capones hus, mens du sejler langs Biscayne Bay. Gå derefter til Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island og Fischer Island. Se de berømte venetianske øer og opdag flere berømthedspalæer undervejs.

Hold øje med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og flere. Din erfarne rejseguide vil påpege alle de berømte hjem og vartegn.

Sejl derefter ned til South Beach og Bayside Marketplace for virkelig at se alt, hvad Miami har at byde på. I slutningen af krydstogtet lægger du til kaj tilbage i Downtown Miami.

Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækker-buskombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, når du møder Miami fra landet.

Inkluderet
 • Bugt krydstogt
 • Professionel tosproget guide
 • Lokale skatter og afgifter
 • Hop-on-hop-off-busbillet (hvis muligheden er valgt)
 • Hotel afhentning og aflevering (hvis mulighed er valgt)
 • Mad og drikke (kan købes ombord)
 • Drikkepenge
Covid-19-forholdsregler

Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Tjek venligst ind i billetkontoret 45 minutter før afgang Når du kommer ind på Bayside Marketplace, skal du gå mod vandet og dreje til venstre ved Mojito Bar. Gå til den anden trappe og tag til højre. Dette er direkte bag Victoria's Secret

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Kontanter

Det skal du vide

 • Denne tur kører i regn eller solskin
 • Der er en parkeringskælder knyttet til Bayside Marketplace. Når du kommer ind i Bayside, drejer du til venstre for at komme ind i garagen. Priserne starter ved $10 for 2 timer, men ændres baseret på kapacitet og efterspørgsel. Hvis du drejer lige ved indgangen til Bayside, er der ekstra parkering fra $25 på gaden mod Miami Skyviews Observation Wheel og i Bayfront Park. Der er også afmålt parkering på Biscayne Boulevard, foran Bayside Marketplace
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,3 /5

baseret på 863 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,3/5
 • Værdi for pengene
  4,2/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Vi gik ikke ombord på det nøjagtige tidspunkt for nævnte afgang, men det endte med at arbejde til vores fordel, da vi havde vores 1-årige med os. Personalet var optimistisk og meget imødekommende. Masser af pladser på lavere niveau, ikke mange øverst, men for at få gode billeder skal du alligevel stå også for at nyde brisen og udsigten. Samlet set meget behageligt.

Se mere

18. maj 2021

Jeg var på båden i går og elskede alt ved turen. På punkt fortælling var smukke hjem og wow Miami-linjen et syn at se. Jeg vandt også en ferie. Jeg syntes, det var lidt skitseret, men jeg modtog kuponen i dag, det var alt, hvad de fortalte mig, at det ville være, og jeg vil snart bruge det. Dejligt personale virkelig sjovt også.

12. marts 2021

Personalet var super venligt. Jeg vil gerne nævne arian, jeg tror, var hendes navn meget informativt om, hvad jeg kan gøre forud for båden for at turnere ved indtjekningen. Jeg syntes, turen var dejlig og fortælleren var underholdende og lidt sjov generelt jeg havde en god tid og mojitos var også et plus.

12. marts 2021

Produkt-ID: 395313