Black Light Theatre Srnec

Black Light Theatre Srnec: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 1,5-times forestilling på Black Light Theater Srnec

1. Prag: 1,5-times forestilling på Black Light Theater Srnec

Se en forestilling på Jiri Srnecs Black Theatre, det første teater af sin slags i verden. Nyd en unik forestilling og bliv begejstret af lyset, farverne, de visuelle effekter og danserne. Mimeforestillingen er fuld af humor, dans og fantastisk sort/lys-teater. I denne forestilling er intet, som du ville forvente det.   Forestillingen er komplet non-verbal, udført gennem lys, musik og kunstnernes talenter. Opdag, hvad dit undertøj gør, når du ikke holder øje; se hvordan gadelamper kan være farlige for mennesker; og bliv overbevist om, at dyr er meget mere intelligente, end du troede. Et prisbelønnet teater venter dig.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Black Light Theatre Srnec

Andre seværdigheder i Black Light Theatre Srnec

Vil du se alle oplevelser i Black Light Theatre Srnec? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Black Light Theatre Srnec

Samlet bedømmelse

4.2
(331 anmeldelser)

Glad i alle aspekter. Han gav os ikke mulighed for at kunne få en billet til den lille, da vi først ankom til teatret og så at seancen ikke var fuld, forklarede han os meget venligt og på spansk, hvor han anbefalede at den lille en sit, og at det heller ikke var nødvendigt at betale dit entrégebyr. Med hensyn til showet, på trods af at jeg ikke forstod sproget, blev det forstået perfekt. Meget sjovt. Vi gik glade, men den lille gik forbløffet.

Det var første gang, jeg havde været i et sort lys-teater. Det er meget lille og intimt og har kun plads til omkring 50 personer. Det var meget smart og underholdende. Jeg vil bestemt anbefale og gå igen.

Det var en god forestilling med publikumsinteraktion. Der var meget at grine af. Gerne igen.

Visning af fantasi, fantastisk visuelt indhold og underholdning. Store show.

Meget godt show. Meget nysgerrige og meget professionelle skuespillere.