Tilføj datoer

BlackpoolAktiviteter

Vores mest anbefalede Blackpool Aktiviteter

Blackpool: Attraktionspas med adgang efter eget valg

1. Blackpool: Attraktionspas med adgang efter eget valg

Se mere og spar mere med et pass, der giver dig adgang til Blackpools bedste ting at lave. Hav kontrollen ved at vælge længden på dit pass afhængigt af længden på dit ophold, mens du vælger mellem alle de fantastiske ting, som Blackpool har at tilbyde. Slå dig løs i dine yndlingshistoriers verden i The Gruffalo and Friends Clubhouse, eller se havet fra himlen i The Blackpool Tower Eye. Hvis du føler dig modig, kan du gå ned i dybet af Blackpool Tower Dungeon. Deltagende attraktioner inkluderer: - The Blackpool Tower Eye- The Blackpool Tower Circus- The Blackpool Tower Ballroom- The Blackpool Tower Dungeon- SEA LIFE Blackpool- Madame Tussauds Blackpool- Peter RabbitTM : Explore and Play - The Gruffalo & Friends Clubhouse.

Blackpool: Blackpool Tower Circus Entrance Ticket

2. Blackpool: Blackpool Tower Circus Entrance Ticket

Blackpool Tower Circus har begejstret publikum siden 1894. I dag kombineres en blanding af dødsforagtende stunts, komiske kaprikker og fænomenale optrædener fra talentfulde entertainere for at skabe et uundgåeligt show, som er perfekt for hele familien at nyde. Hol dig til de berømte klovne Mooky og Mr. Boo og gør dig klar til at grine dig ihjel med slapstickkomikken og de sideskærende rutiner eller sjov. Hvis du er ude efter det ultimative familieshow, er Blackpool Tower Circus et must.

Blackpool: The Gruffalo & Friends Clubhouse Entrébillet

3. Blackpool: The Gruffalo & Friends Clubhouse Entrébillet

Begiv dig ind i 3D-områder skabt ud fra børnehistorier som "The Gruffalo", "Zog" og "The Snail and the Whale" med denne billet til The Gruffalo & Friends Clubhouse i Blackpool. Leg i al slags vejr med denne sjove indendørs attraktion. Burst gennem siderne i nogle af dine yndlingsbørn, når du udforsker områder som Gruffalo's dybe mørke skov og prinsesse Pearls slot fra "Zog". Tag på et eventyr med fantasi, opdagelse og leg, når du slutter dig til dine yndlingsfigurer. Besøg de forskellige legezoner, der er inspireret af "Gruffalo", "Gruffalos barn", "Zog", "Sneglen og hvalen", "Værelset på kosten" og "Highway Rat". Attraktionen omfatter en leg, der er egnet til børn under 10 år, med et legeområde specielt til børn under 3 år.

Blackpool: Madame Tussauds adgangsbillet

4. Blackpool: Madame Tussauds adgangsbillet

Spring gennem siderne med gamle Marvel-tegneserier og gå direkte ind i handlingen med det helt nye Marvel Super Heroes-område. Find ud af, om du er lige så stærk som Hulk eller lige så mægtig som Thor. Løft af med Iron Man, sving forbi Spiderman og mød Rocket og Groot. Familier kan møde den trettende Doctor Who og bruge doktorens kraftfulde Sonic Screwdriver. Vandre gennem den mørke skov for at afsløre Tardis. Mød sportsheltene på Sporting Heroes Academy. Få en selfie med Ariana Grande i musikzonen eller udforsk solsystemet med den elskede videnskabsmand professor Brian Cox. Hvorfor ikke tage en drink i Rovers Return med nogle af Coronation Streets store stjerner, herunder Jack og Vera Duckworth og den glamourøse barpige Michelle Connor. Se alle disse figurer og mange flere på Madame Tussauds.

Blackpool: Tower Eye Entry Ticket

5. Blackpool: Tower Eye Entry Ticket

Oplev det ikoniske Tower Eye, der tårner sig op over denne ikoniske by ved havet - en attraktion, som du ikke må gå glip af, når du besøger Blackpool. Begynd din rejse med et besøg i den utrolige 4D-biografoplevelse. Lad de særlige sensoriske effekter og den utrolige filmning bringe Blackpool Tower's historie til live for dig i 380 fods højde. Hvis du føler dig modig, kan du gå ud på den 5 cm tykke SkyWalk-platform af glas fra gulv til loft med udsigt fra gulv til loft. Efter besøget kan du slappe af og nyde en drink i den fantastiske Bar 380. Nyd den bedste udsigt i huset over det nordvestlige England fra toppen af det ikoniske Blackpool Tower.

Blackpool: Afternoon Tea på Blackpool Tower Ballroom

6. Blackpool: Afternoon Tea på Blackpool Tower Ballroom

Blackpool Tower Ballroom er kendt og fejret i hele verden for både sin fantastiske arkitektur og sit fantastiske dansegulv, hvilket gør det til det perfekte sted for Afternoon Tea. Afternoon Tea-oplevelsen omfatter adgang hele dagen til Blackpool Tower Ballroom, hvor du kan nyde livemusik fra den mægtige Wurlitzer leveret af vores talentfulde organister og se danserne på verdens bedste dansegulv og endda selv være med. Afternoon Tea omfatter et udvalg af sandwiches, Cream Scone med syltetøj og et udvalg af kager, og du kan nyde teen på siden af ballroomet, mens du ser danserne på gulvet.

Adgangsbillet til Blackpool Dungeon

7. Adgangsbillet til Blackpool Dungeon

Rejse gennem Lancashires mørkeste og sjoveste historie - så sjov, at det er skræmmende. Besøg Blackpool Tower Dungeon, en enestående spændende attraktion for hele familien, hvor du kan nyde, leve og ånde Lancashires skrækkelige fortid. Bevæg dig fra show til show og se, lugte og høre den grusomme historie, som amtet rummer i dette spændende, interaktive eventyr gennem fortiden, der slutter med den ultimative Drop Ride to the Death ... hvis du tør? Oplev den ultimative spændingsfyldte rejse gennem 1.000 år af regionens skumle fortid med 10 fantastiske live-shows og en 70-minutters rundvisning fyldt med latter, teater, vittigheder, historie, special effects og sjove nye sæsonbestemte shows hvert år.

Adgangsbillet til SEA LIFE Blackpool

8. Adgangsbillet til SEA LIFE Blackpool

Forudbestil din adgangsbillet til SEA LIFE Blackpool for at komme helt tæt på livet under havet. Fra de farverige til de nysgerrige, fra de majestætiske til de mystiske, bliv forbløffet, mens du opdager historierne om havets mest fascinerende indbyggere. Med et indendørs legecenter og over 2.500 spektakulære vanddyr, herunder tropiske hajer, havskildpadder, farverige revfisk, rokker og søheste, er SEA LIFE Blackpool et fantastisk udflugtsmål for alle familier. Fra kysten til havets dybder er der en hel undervandsverden at gå på opdagelse i. SEA LIFE Blackpool er den perfekte måde at opleve undervandslivets vidundere på uden at blive våd. Børn under 3 år er gratis, men skal være inkluderet i reservationen og skal have en billet. For handicappede gæster gælder standardprisen, men viceværten/værgen kan gå gratis; en gratis billet til viceværten/værgen vil blive udstedt på stedet. Det tager i gennemsnit 1,5 til 2 timer at få den fulde oplevelse af SEA LIFE Blackpool, men din billet er gyldig hele dagen.

Blackpool: Peter Rabbit ™ Udforsk og spil adgangsbillet

9. Blackpool: Peter Rabbit ™ Udforsk og spil adgangsbillet

Du bliver nødt til at tænke som en kanin, bevæge dig som en kanin og bruge kaninlignende sanser! Der er en hel hule fuld af kreativitet at nyde. Gennemfør udfordringerne og tjen badges. Se, om du har evnerne til at deltage i den hemmelige træhusklub! Du vil også mødes, hilse på og 'højpote' med Peter selv – i en bumper bunny-dag ude!

Blackpool: Blackpool Ballroom Entrance Ticket

10. Blackpool: Blackpool Ballroom Entrance Ticket

Træd ind i Blackpool Tower Ballroom og forbered dig på at blive fortabt i en verden af charme. Det stammer helt tilbage fra 1894 og er verdensberømt for sit unikke, svungne dansegulv og spektakulære arkitektur. Det er stadig en destination for dansefans fra hele verden den dag i dag. Dans dagen lang til lyden af Wurlitzer-orgelet i disse fantastiske omgivelser, eller se blot til fra sidelinjen, mens du nyder eftermiddagste. Hvad enten du vil glide rundt på dansegulvet, slappe af ved dit bord eller se på fra balkonerne, så er Blackpool Tower Ballroom en oplevelse, du aldrig vil glemme.

12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Blackpool Aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Blackpool end Aktiviteter?

Hvilke Blackpool Aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Disse Blackpool Aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger:

Andre seværdigheder i Blackpool

Vil du se alle oplevelser i Blackpool? Klik her for en fuld oversigt