Tilføj datoer

Bode Museum

Bode Museum

Bode Museum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

1. Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

Udforsk Berlin fra vandet under et vidunderligt sightseeing-krydstogt. Start dit krydstogt ved Moltke Bridge/Main Station Pier, og tag af sted for at se nogle af Berlins vigtigste seværdigheder fra vandsiden. Beundr, hvordan store dele af den gamle og nye arkitektur i byen blev bygget ud mod vandet, mens du sejler langs Spree-flodens bred. Føl dig som en ægte insider, når du lærer Berlin at kende fra det øverste dæk på panoramaskibene. Under turen kommer du forbi adskillige seværdigheder, herunder Nikolaikvarteret, tv-tårnet, Berlins domkirke, det gamle nationalgalleri, det nye og gamle museum, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepaladset, Friedrichstraße Station, forbundsregeringens presse- og informationsagentur, ARD Capital Television Studio, Rigsdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den schweiziske ambassade, det tyske kanslerkontor og Verdenskulturernes Hus.

Berlin: Sightseeing i båd med audioguide

2. Berlin: Sightseeing i båd med audioguide

Oplev skønheden i det centrale Berlin fra vandet på et panoramaskib på Spree-floden. Udforsk seværdighederne langs floden Spree. Køb en drink om bord, og sejl med en drink i hånden. Gå om bord på aktivitetsudbyderens centralt beliggende udsætningssted. Sæt dig til rette i det behagelige sæde efter eget valg. Nyd bådens glastag, som kan trækkes ind i godt vejr, eller bådens varmeanlæg, som holder dig hyggelig på kølige dage. Du har adgang til faciliteter som toiletter. Fang billeder af Museumsøen fra vandet på begge sider. Kør gennem Berlins rekonstruerede historiske hjerte, Nikolaikvarteret. Oplev den hippe stemning i Friedrichstrasse og den elegante arkitektur i regeringskvarteret. Dyk ned i seværdighederne undervejs med den medfølgende audioguide eller en Liveguide på tysk og engelsk. Vend tilbage til dit udgangspunkt i slutningen af din tur.

Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

3. Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

Forslag fra besætningen: Hvis denne aktivitet er udsolgt, så tjek en af vores andre ture. Udforsk vartegnene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Få mulighed for at købe forfriskninger undervejs som kølige drinks, kaffespecialiteter og snacks fra en besætning, der er glad for at tage sig af dit velbefindende. Blev budt velkommen ombord på båden af et uniformeret besætning ved anløbsbroen, der er bekvemt placeret ved Berlin-katedralen. Vælg at sidde på komfortable loungemøbler på soldækket, i et køligt skyggefuldt område på agterdækket eller i første række på fordækket. Du har en rummelig salon at trække dig tilbage til i tilfælde af regn. Krydstogt gennem regeringskvarteret, mens du lytter til fascinerende kommentarer. Sejl forbi det nye Berlin-slot, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårernes Palads), Rigsdagen og det tyske kanslerkontor. Se vandudsigten over House of the World´s Cultures og Bellevue Palace, før du når Moabit Bridge. Vend om og gå tilbage til udgangspunktet, mens du lytter til chill loungemusik.

Berlin: Museumsøens billetkort til museer, der springer køen over

4. Berlin: Museumsøens billetkort til museer, der springer køen over

Museumsinsel-Billet/Museumsinsel-Ticket gælder for én dag i alle huse på Museumsinsel (Altes Museum, Neues Museum, Bodemuseum, Das Panorama, Alte Nationalgalerie). Fra 24.10. behøver gæster med denne billet ikke en time-slot-billet i museerne (kræves til Neues Museum, Panorama, Altes Nationalagalerie). Undtagelse: særudstillingen Secessions (her skal man stadig have billet til tidsvinduet). Ved at besøge dem alle kan du lære om antik græsk og romersk kultur, historie, egyptiske skatte og kunst fra forskellige perioder. Hvis du gerne vil se egyptisk og nubisk kunst, skal du tage til Neues Museum, som er mest kendt for den berømte buste af Nefertiti. Bode Museum byder på skulpturer fra middelalderen og frem til den tidlige renæssance og en samling af artefakter fra byzantinsk kunst. Hvis du ønsker at se græsk og romersk kunst, bør du besøge Altes Museum, som har en permanent samling af græske og romerske vaser og statuer. Udefra anses det for at være en af Berlins mest imponerende nyklassicistiske bygninger.

Berlin: Sightseeingtur om aftenen i bus med live-kommentarer

5. Berlin: Sightseeingtur om aftenen i bus med live-kommentarer

Udforsk Berlins ikoniske seværdigheder om natten med denne fortryllende aftentur, og oplev Berlins majestætiske vartegn. Sæt dig ned, slap af, og lad os tage dig med til Brandenburger Tor, Museumsøen og det gribende mindesmærke for Berlinmuren på vores guidede aftentur. Oplev byens pulserende energi, mens du navigerer gennem de trendy kvarterer Prenzlauer Berg og Kreuzberg. Denne tur byder på en dynamisk blanding af historie og kulturel flair, der appellerer til en bred vifte af interesser. En kyndig guide vil give indsigtsfulde kommentarer på engelsk og tysk om den historiske betydning bag vartegnene og også dele lokale tips om gode steder at besøge efter turen. Dyk ned i hjertet af den tyske hovedstad med os! Seværdigheder, du vil se på ruten: - Alexanderpladsen - East Side Gallery - Oberbaum-broen - Kreuzberg - Museumsinsel - Berliner Schloss - Unter den Linden - Brandenburger Tor - Tränenpalast (Tårernes Palads) - Friedrichstadtpalast - Den nye synagoge - Berlin Nordbahnhof - Mindesmærket for Berlinmuren - Mauer Park - Kulturbrauerei - Prenzlauer Berg - Volksbühne

Berlin WelcomeCard: Museumsinselentré og offentlig transport

6. Berlin WelcomeCard: Museumsinselentré og offentlig transport

Berlin WelcomeCard Museum Island giver dig mulighed for at se mere af Berlin for mindre. Det er din billet til hovedattraktionerne i den tyske hovedstad med mange turisthøjdepunkter, herunder sightseeingture, attraktioner, teatre, restauranter og meget mere, med rabatter på op til 50%. Der medfølger også en gratis guidebog, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dit ophold med forslag til ture og praktiske insidertips. Vælg gratis transport inden for zone A og B (Berlin) eller A, B og C (dækker Berlin og Potsdam), når du vælger dit Berlin WelcomeCard Museum Island. Berlins museumsø ligger i centrum af byen på en ø i Spree-floden og kan prale af et kompleks af 5 internationalt anerkendte museer: Pergamonmuseet - Das Panorama, det gamle museum, det nye museum, det gamle nationalgalleri og Bode-museet. Tilsammen udgør de et verdensberømt og unikt arkitektonisk ensemble, som blev erklæret for UNESCO-verdensarv i 1999. Med denne billet har du fri adgang til dem alle (ét besøg pr. dag pr. museum). Se de antikke samlinger fra Berlins statsmuseer på Det Gamle Museum, og tag tilbage til det gamle Egypten på Det Nye Museum. Bode-museet huser byzantinsk kunst og orientalske skulpturer, mens du på Pergamon-museet kan se pragtfulde eksempler på islamisk kunst.

Berlin: E-Boat Sightseeing Spree Cruise med audioguide

7. Berlin: E-Boat Sightseeing Spree Cruise med audioguide

Oplev det centrale Berlins skønhed fra vandet på et panoramisk krydstogt på Spree-floden. Udforsk stederne langs Kupfergraben-kanalen, såsom Lustgarten og Schloßbrücke. Køb en drink ombord og sejl med en drink i hånden. Hop ombord på aktivitetsudbyderens centralt placerede lanceringssted. Sæt dig ned i det komfortable sæde efter eget valg. Nyd bådens glastag, der kan trækkes tilbage i godt vejr eller bådens varmesystem, der holder dig hygge på kølige dage. Har adgang til faciliteter såsom toiletter. Tag billeder af Museumsøen fra vandet på begge sider. Gå gennem det rekonstruerede historiske hjerte af Berlin, Nikolai-kvarteret. Nyd den hippe stemning i Friedrichstrasse og den elegante arkitektur i regeringskvarteret. Dyk ned i seværdighederne undervejs med den medfølgende lydguide på tysk og engelsk. Vend tilbage til dit startpunkt i slutningen af din tur.

Berlin: Billet til Bodemuseum

8. Berlin: Billet til Bodemuseum

Oplev Bode Museum i Berlin med denne billet. Det var i denne bygning, der blev åbnet i 1904 som Kaiser Friedrich Museum, at der for første gang blev præsenteret både malerier og skulpturer sammen. I modsætning til den oprindelige hensigt huser bygningen nu skulptursamlingen og museet for byzantinsk kunst og har været åben for offentligheden siden 2006. Beundre næsten 150 værker fra Gemäldegalerie og Münzkabinett. Blandt højdepunkterne er Berninis "Satyr med panter" og Canovas "Danserinde", mosaikikikoner samt antikke og middelalderlige mønter i en af de mest omfattende møntsamlinger i Tyskland og i hele verden.

Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

9. Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

Tag med på et fortryllende aftencruise med dejlig musik langs Spree-floden, og beundr Berlins vartegn, mens natten falder på. Bemærk venligst, at dette ikke er en guidet sightseeingtur, men en afslappende tur, der starter din aften i Berlin. Turen begynder ved vores landingsplads "FLAGSHIP.BERLIN", direkte ved Berlins domkirke. Her vil du blive budt velkommen om bord af vores uniformerede besætning. Derefter har du frit valg af pladser: behagelige loungemøbler venter på dig på soldækket, der er kølige skyggefulde områder på agterdækket, mens du opdager Berlin fra første række på fordækket. Skulle det regne, er der plads nok i salonen. Oplev seværdighederne med en aperitif af mousserende vin, en longdrink eller en alkoholfri drink fra vores menu i hånden, og få mulighed for at inkludere en 4-retters middag på visse datoer. Fordyb dig i Spree-flodens ro, mens vandet blidt skvulper mod båden, og se en levende og farverig atmosfære komme til live på flodbredden. Hvis du vælger at inkludere middag, nyder du din aperitif på en envejstur om bord på FITZGERALD til din endelige destination - Patio Restaurant Ship, hvor du bliver forkælet med en lækker 4-retters menu. Når du ankommer til den fortryllende atmosfære i PATIO Restaurant, venter der dig en uforglemmelig kulinarisk oplevelse: en udsøgt fireretters menu, tilberedt af vores professionelle køkkenteam, som vil glæde dine smagsløg. Eksempel på menu: (som spontant kan ændre sig afhængigt af tilgængelighed og tilbud) *** Hilsen fra Patio-kabyssen *** Røget ørred med cannelloni af syltede æbler, braiserede porrer og fløjlsblød løg-urteemulsion løg-urte-emulsion *** Confiteret økologisk kartoffel fyldt med Époisses, på en skum af grøn sauce og italiensk trøffel *** Pandestegt helleflynderfilet med smeltende skalotteløg, årstidens grøntsager i tekstur og kaffejus *** Saftig olivenkage med olivenolieis, blodappelsin- og safranmarmelade og sprød appelsintuile Denne aften vil blive husket i lang tid!

Berlin: Sightseeingtur i klassisk Volkswagen T1 Samba-bus

10. Berlin: Sightseeingtur i klassisk Volkswagen T1 Samba-bus

Oplev alle de største seværdigheder, og genoplev næsten 800 års historie i Berlin på en byrundtur i en klassisk Volkswagen T1 Samba Bus. Mens du kører, kan du nyde live-kommentarer fra din chauffør og se seværdighederne rulle forbi, inklusive Berlinmuren og TV-tårnet. Stig ombord på T1 Samba-bussen, og tag af sted på dit guidede byeventyr. Tag den naturskønne rute, mens din chauffør navigerer ad små, men charmerende sideveje. Rejs gennem Berlins forskellige epoker, opdag glemte steder, og opdag den tyske hovedstads oprindelse. Få et glimt af Berlins fortid ved hjælp af et fotohæfte. Det er skræddersyet til de enkelte steder på turen, så du kan se, hvordan stederne og interiørerne så ud i gamle dage. Ruten omfatter: - Berlins domkirke - Lustgarten - Gammelt museum - Alte Nationalgalerie - Neues Museum - Pergamon Museum - Bode Museum - Berlins statsbibliotek - Maxim Gorki Theater - Tysk Historisk Museum - Neue Wache - Alte Kommandantur - Kronprinzenpalais - Prinzessinnenpalais - Humboldt Universitet - Statsoperaen i Berlin - Bebelplatz - Altes Palais - Unter den Linden - Pariser Platz - Brandenburger Tor - Rigsdagen - Regeringskvarter - Forbundskancelliet - Hovedbanegården - Moltke-broen - Kongresshalle - Bellevue-slottet - Siegessäule - Skandinaviske ambassader - Zoologischer Garten - Theater des Westens - Savignyplatz - Kurfürstendamm - Gedächtniskirche - Tauentzienstraße - KaDeWe - Ambassadekvarteret - Berliner Philharmonie - Kulturforum - Potsdamer Platz - Berlinmuren - Niederkirchner Straße - Anhalter Station - Holocaust-mindesmærke - Førerbunkeren - Rigskancelliet - Friedrichstraße - Checkpoint Charlie - Gendarmenmarkt - Berlins byslot - Jungfernbrücke - Galgenhaus - Rotes Rathaus - TV-tårn - Neptun-fontænen - St. Mary's Church

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Bode Museum

Andre seværdigheder i Bode Museum

Vil du se alle oplevelser i Bode Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bode Museum

Samlet bedømmelse

4.6
(1.970 anmeldelser)

Den særlige sightseeingtur gennem Berlin. Det er ikke kun turen med Bully, der er speciel, men også den indsigt, du får. Livlige historier fra dengang og nu, kombineret med specialviden og en masse humor. Vi var begejstrede. Tak for den store oplevelse!

Drop hop on/of busserne og tag i stedet med på en fantastisk 2 timers guidet tur i en klassisk VW-T1, med max 7 deltagere. Se ukendte steder og hør sjove og anerledes historier om seværdighederne, end dem du kan læse om i guidebøgerne.

Som altid er Berlin en tur værd. MEN Alexander Platz er blevet ødelagt ved bygning af 2 store fremtidige hoteller ved siden af Par Inn, desværre.

En helt anden måde at turnere byen på. Fed bil, fed guide. Jeg ville gøre det igen når som helst. Jeg kan kun anbefale.

Meget praktisk for al transport og museer. Det sparer tid og penge. Jeg anbefaler.