Tilføj datoer

Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Billetter til BODY WORLDS Museum i Berlin

1. Berlin: Billetter til BODY WORLDS Museum i Berlin

Besøg BODY WORLDS Museum af Dr. Gunther von Hagens. Ingen anden udstilling vil ændre dit perspektiv på mennesker på en sådan måde og bringe din egen krop i centrum for opmærksomheden. Se ægte menneskelige præparater såsom plastinater til hele kroppen, som vil formidle enkeltorganfunktioner såvel som almindelige sygdomme på en letforståelig måde. Gå gennem de forskellige områder og få et detaljeret indblik i de komplekse, men skrøbelige strukturer i kroppens indre. Se det menneskelige skelet, muskelsystemets samspil, lær mere om fordøjelsessystemet, udviklingen af et embryo i livmoderen samt det kardiovaskulære system. Åndedrætsorganerne og nervesystemet er også en del af udstillingen. Ud over udstillingerne vil du lære mere om de aspekter, der bestemmer eksistensen. Find fx ud af, hvad der bestemmer en persons lykke, og hvordan kroppen håndterer stress. Lær noget om mellemvejen mellem overdrevenhed og beskedenhed og hvad kroppen har brug for for at leve et langt og sundt liv.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Body Worlds, Berlin

Andre seværdigheder i Body Worlds, Berlin

Vil du se alle oplevelser i Body Worlds, Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Body Worlds, Berlin

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 467 anmeldelser

Meget informativ - især for min ven, som har en medicinsk baggrund. Jeg havde allerede besøgt en Body Worlds-udstilling for omkring 22-25 år siden (hos mig i Nordrhein-Westfalen), og jeg må sige, at efter omkring 45 minutter havde jeg samme følelse som dengang: Jeg var nødt til at få noget frisk luft! Bevidstheden om at være omgivet af rigtige, døde mennesker og dyr gør mig utilpas. Tak, at der er udstillinger som denne, og at folk testamenterer deres kroppe til dem.

Billetter kunne uden problemer indløses i kassen. Jeg havde været til udstillingen i Amsterdam før og var bange for, at det kunne være lidt kedeligt. Det var dog ikke tilfældet. Udstillingerne er forskellige og udstillingen i Berlin var virkelig super interessant. Der er også nogle interaktive ting at lave. Bemærk: Der er en lydguide, som du kan afspille på din mobiltelefon. Så det er bedst at komme med et fuldt batteri.

Virkelig interessant udstilling, der udforsker sammenhængen mellem vores kroppe, hjerne og følelser. Tillad cirka 2 timer til fuldt ud at værdsætte det. Jeg gik derfra og følte mig ret følelsesladet og forbløffet over kompleksiteten af den menneskelige krop. En fantastisk lærerig og underholdende begivenhed.

Rigtig god og informativ udstilling. Udstillingerne er helt fantastiske. Det er dog ikke alle de udstillinger, der er udstillet, som for eksempel allerede kunne ses i fjernsynet ved premieren. Jeg ville se den igen.

Forudbestilling i tilfælde af høj rush på grund af adgangsbegrænsninger. Du skal dog stadig ombytte din onlinebillet til kort.