Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin
1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Billetter til BODY WORLDS Museum i Berlin

Berlin: Billetter til BODY WORLDS Museum i Berlin

Besøg BODY WORLDS Museum af Dr. Gunther von Hagens. Ingen anden udstilling vil ændre dit perspektiv på mennesker på en sådan måde og bringe din egen krop i centrum for opmærksomheden. Se ægte menneskelige præparater såsom plastinater til hele kroppen, som vil formidle enkeltorganfunktioner såvel som almindelige sygdomme på en letforståelig måde. Gå gennem de forskellige områder og få et detaljeret indblik i de komplekse, men skrøbelige strukturer i kroppens indre. Se det menneskelige skelet, muskelsystemets samspil, lær mere om fordøjelsessystemet, udviklingen af et embryo i livmoderen samt det kardiovaskulære system. Åndedrætsorganerne og nervesystemet er også en del af udstillingen. Ud over udstillingerne vil du lære mere om de aspekter, der bestemmer eksistensen. Find fx ud af, hvad der bestemmer en persons lykke, og hvordan kroppen håndterer stress. Lær noget om mellemvejen mellem overdrevenhed og beskedenhed og hvad kroppen har brug for for at leve et langt og sundt liv.

De mest populære seværdigheder i Berlin

Oplevelser i Body Worlds, Berlin

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Body Worlds, Berlin

Vil du se alle oplevelser i Body Worlds, Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Body Worlds, Berlin

Samlet bedømmelse

4.6
(467 anmeldelser)

Meget informativ - især for min ven, som har en medicinsk baggrund. Jeg havde allerede besøgt en Body Worlds-udstilling for omkring 22-25 år siden (hos mig i Nordrhein-Westfalen), og jeg må sige, at efter omkring 45 minutter havde jeg samme følelse som dengang: Jeg var nødt til at få noget frisk luft! Bevidstheden om at være omgivet af rigtige, døde mennesker og dyr gør mig utilpas. Tak, at der er udstillinger som denne, og at folk testamenterer deres kroppe til dem.

Billetter kunne uden problemer indløses i kassen. Jeg havde været til udstillingen i Amsterdam før og var bange for, at det kunne være lidt kedeligt. Det var dog ikke tilfældet. Udstillingerne er forskellige og udstillingen i Berlin var virkelig super interessant. Der er også nogle interaktive ting at lave. Bemærk: Der er en lydguide, som du kan afspille på din mobiltelefon. Så det er bedst at komme med et fuldt batteri.

Min partner og børnene (11+14 år) var lidt skeptiske før besøget og forbundet dette med mulig afsky. De blev dog bevist forkert og blev meget hurtigt meget interesserede i udstillingen. De fandt alle det meget imponerende at kunne se på kroppen i denne "tilstand". Jeg var selv på denne udstilling i Stuttgart i 2001, og jeg var også fascineret af det, jeg så.

Virkelig interessant udstilling, der udforsker sammenhængen mellem vores kroppe, hjerne og følelser. Tillad cirka 2 timer til fuldt ud at værdsætte det. Jeg gik derfra og følte mig ret følelsesladet og forbløffet over kompleksiteten af den menneskelige krop. En fantastisk lærerig og underholdende begivenhed.

Virkelig godt! Meget informativ og helt sikkert efterlader dig jordet bagefter. Hvad vores krop kan og hvordan kan den tage skade. God til at tænke! For børn fra 10 år og derover, hvis du er interesseret. Ellers ville ikke så meget være min anbefaling.