Vores mest anbefalede ting at gøre i Bordeaux

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmagning med snacks efter lukketid

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmagning med snacks efter lukketid

Nyd den dramatiske udsigt over Bordeaux, når du deltager i en eksklusiv vinsmagningsworkshop på engelsk på det ikoniske Cité du Vin Museum. Dyk ned i Bordeauxs vinfremstillingstradition med en sommelier, mens du nipper til vin, nyder lokale oste og pålæg og beundrer udsigten fra belvedere. Ankom til Cité du Vin, efter at museet er lukket for offentligheden, og mød din sommelier. Gå op til det ikoniske belvedere-område, og bliv mødt af den spektakulære 360 ° udsigt over Bordeaux fra en højde på 35 meter. Bestaffl den storslåede lysekrone lavet af 3.500 vinflasker, der strækker sig over hovedet, når din gruppe samles omkring den ti meter lange egetræsdisk. Derefter vil din sommelier begynde vinsmagningsværkstedet og introducere dig til Bordeauxs vinfremstillingshistorie. Få et indgående indblik i Bordeauxs vinproduktion og kultur, mens du nyder fire lokalt producerede vine parret med oste og pålæg. Nyd udvalgte vine fra områderne East Bank, West Bank og Entre-Deux-Mers samt en mousserende Bordeaux crémant. Træn din syns-, lugte- og smagssans sammen med din sommelier for at opfange de subtile noter, der er unikke for hver vin og hvert område. Lær at beskrive fornemmelserne og endda at identificere ingredienser og produktionsteknikker. Cité du Vin fortæller historien om vin med fordybende gallerier og vinsmagningsworkshops. GetYourGuide samarbejder med Cité du Vin om at give dig en enestående vinsmagningsoplevelse i hjertet af Frankrigs vinland, der viser Bordeauxs verdensberømte appellationer og stolte vinfremstillingstradition.

Bordeaux: Entrébillet til La Cité du Vin inkl. vinsmagning

2. Bordeaux: Entrébillet til La Cité du Vin inkl. vinsmagning

Nyd en rundvisning i den permanente samling i La Cité du Vin, der dækker 19 udstillinger om temaet vin. Tilbring omkring 3 timer på en tur igennem udstillingerne, assisteret af en håndholdt hjælper, en audioguide på 8 sprog. Ved turens afslutning tager du til 8. sal og dets galleri, hvor du vil have en 360-graders panoramaudsigt over Bordeaux og det omkringliggende område. Du har også mulighed for at nyde et glas vin til en vinsmagnings-session, hvor du kan vælge fra et skiftende udbud af 20 vine fra hele verden. Efter besøget kan du se dig omkring i stedets butik og besøge vinkælderen med et stort internationalt udvalg, restauranter (herunder en på 7. etage med panoramaudsigt) samt læsesalen.

Bordeaux: River Garonne -krydstogt med et glas vin

3. Bordeaux: River Garonne -krydstogt med et glas vin

Opdag Bordeaux fra Garonne-floden ombord på yachten Le Luna. Nyd et anderledes perspektiv på den historiske by med ekspertkommentarer, mens du nipper til dit valg af vin, varm drik eller sodavand og nyder et stykke canelé-kage. Fra floden kan du se nogle af byens mest berømte seværdigheder, herunder den gotiske katedral, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Beundre palæer og kunstmuseer fra det 18. og 19. århundrede. Lær om byens rige historie fra din ekspertguide, mens du krydser på en vintage yacht fra efterkrigstiden. Nyd et glas lokal vin og en lille traditionel kage fra regionen, kendt som en canelé.

Fra Bordeaux: Halvdagsvintur til landsbyen St. Emilion

4. Fra Bordeaux: Halvdagsvintur til landsbyen St. Emilion

Tag på en halvdagstur til den charmerende landsby St. Emilion, og smag på et udvalg af vine. Landsbyens historie går tilbage til middelalderen, og hele jurisdiktionen er klassificeret som en UNESCO-verdensarvsseværdighed på grund af sine naturlandskaber. Du vil rejse i små grupper, og ved ankomsten vil du blive vist på en rundvisning igennem landsbyen, der består af fascinerende romanske kirker og ruiner, der ligger spredt langs de stejle og smalle gader. Det var romerne, der indførte vinfremstilling i landsbyen allerede i det 2. århundrede. Påmindelser om de romerske vinplantningsteknikker kan ses i nogle af ejendommene, såsom Chateau Bellevue, der ejes af den verdensberømte Angelus-vingård. Landsbyen er opkaldt efter munken Émilian, en omrejsende bekender, der bosatte sig i en hermitage hugget ind i klippen i det 8. århundrede. Følg din guide på en byvandring igennem landsbyen og se alle hovedattraktionerne.  Derefter kan du nyde et besøg og vinsmagning i på et klassificeret vækst-chateau i Saint Emilion-vinregionen. Under besøget vil du lære alt om vingården samt de teknikker, de bruger til at fremstille denne verdensberømte vin. Herfra går turen tilbage til Bordeaux.

Fra Bordeaux: Halvdags Saint-Émilion-tur og vinsmagning

5. Fra Bordeaux: Halvdags Saint-Émilion-tur og vinsmagning

Opdag Saint-Emilion, dens vine og historie på en guidet tur fra Bordeaux. Besøg et historisk slot, og smag 3 forskellige vine af høj kvalitet. Mød op i det centrale Bordeaux og kør i varevogn til vinområdet Saint Emilion. Først besøger du landsbyen Saint-Emilion, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Se dens historiske monumenter på en kort guidet rundvisning. Derefter besøger du et slot og nyder en smagning af 3 vine. Få mere at vide om de særlige kendetegn ved denne appellation, herunder de druesorter og vinfremstillingsteknikker, der anvendes til at skabe disse unikke vine.

Bordeaux: Cykeltur i det historiske centrum og Chartrons-kvarteret

6. Bordeaux: Cykeltur i det historiske centrum og Chartrons-kvarteret

Gå tilbage i tiden til en tid, hvor Bordeaux var moderne og livlig, fuld af historie og livlig fransk kultur af høj klasse på denne guidede cykeltur. Kør gennem ikoniske distrikter som det charmerende centrum, Bordeaux' højre bred og det nordlige Bordeaux. Mød din guide, og bliv udstyret med din cykel og hjelm af høj kvalitet. Følg guiden, og skift i tiden mellem moderne og gammel historie. Oplev hemmelighederne bag byens ældste monumenter samt de nyeste gadekunstværker på skjulte steder. Find ud af, hvor de lokale kan lide at spise, så du ved, hvilke restauranter du skal besøge. Gilde gennem de smukkeste grønne områder, hvor du kan slappe af. Få mere at vide om byens kunst og arkitektur. Opdag Bordeaux som en lokal, på din cykel. Besøg områder som det historiske centrum, Bordeaux' højre bred, det nordlige Bordeaux og Chartrons-kvarteret. Vend tilbage til dit udgangspunkt i slutningen af din tur.

Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldagsvinoplevelse

7. Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldagsvinoplevelse

Brug en dag på at udforske vingårde og vinmarker i Bordeaux på en guidet vinsmagningstur. Smag vine på tre vingårde, og tag på rundtur i den historiske by Saint-Emilion. Nyd lokale specialiteter under en picnic på et fransk slot i Margaux. Afgang fra Bordeaux centrum for at opdage de smukkeste vinmarker på begge bredder. For at starte skal du besøge Saint-Emilion med din guide. Besøg landsbyen, et UNESCO-verdensarvsted, og opdag dens historiske monumenter. Senere besøger du et Château (vingård) og nyder en smagning af 3 vine, mens du lærer om Saint-Émilion. Derefter venter en picnic og smagning af 3 vine i et Château i Margaux på venstre bred. Nyd mad tilberedt af en håndværksmæssig og traditionel Bordeaux-caterer, der tilbyder friske, lokale og velsmagende produkter samt charcuteri og ost fra Baskerlandet. Om eftermiddagen kan du stoppe ved det berømte Château Margaux og tage billeder, før du tager til din tredje guidede tur og vinsmagning på en 5. grand cru-vingård i 1855-klassifikationen. Afslut din tur med et nyt perspektiv på vinfremstillingens kunst.

Bordeaux: UNESCO-guidet flodkrydstogt

8. Bordeaux: UNESCO-guidet flodkrydstogt

Udforsk Bordeaux fra et nyt perspektiv med et flodkrydstogt på Garonne med livekommentarer. Sejl ind i hjertet af den franske vinregion, og beundr den på UNESCO's liste over verdensarvsliste stående Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renæssancen, mens du slapper af om bord. Før dig til pontonen tæt ved Pont de Pierre, og mød din venlige guide og din gruppe for dagen. Sæt dig til rette på din båd, og start din sejltur langs Garonne-floden. Lyt til livekommentarer fra din guide, mens du beundrer de smukke bygninger, der ligger langs flodbredderne. Kør forbi det historiske torv Place de la Bourse, bydelen Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Fra Bordeaux: Heldagstur til St. Emilion med vinsmagning

9. Fra Bordeaux: Heldagstur til St. Emilion med vinsmagning

Libournais vinregion omfatter meget af det, der betegnes som den højre bred. Udtrykket, højre bred, er opkaldt efter sin historiske hovedstad og henviser typisk til vine fra områderen Pomerol og St. Emilion i Libournais. Der er flere landsbyer omkring regionen, der deler Saint-Émilion-navnet såsom Montagne-Saint-Émilion og St-Georges-Saint-Émilion, der er navngivet satellitbetegnelser. Området grænser op mod Pomerols vest. Merlot er den dominerende drue i dette områder, efterfulgt af Cabernet Franc og en meget lille mængde Malbec, der har en tendens til at forsvinde. Klimaet og områdets fugtige, kølige jordbund gør det vanskeligt for Cabernet Sauvignon-druer at modes fuldt ud, og derfor bruges de ikke så ofte. Tag afsted mod vinregionen St. Emilion, og nyd et besøg med vinsmagning på et berømt klassificeret vækst Chateaux med Pomerol eller St. Emilion appellation. Bagefter ankommer du i landsbyen St. Emilion, hvor du kan nyde en guidet byvandring med din guide for at opdage de vigtigste monumenter i denne maleriske bakketopslandsby. I løbet af din fritid til frokost og personlig opdagelse, får du mulighed for at udforske St. Emilions underjordiske monumenter. Om eftermiddagen oplever du endnu et besøg og vinsmagning i et af de udvalgte St. Emilion-klassificerede chateauer.

Bordeaux: Apéritif-krydstogt om aftenen på Garonne-floden

10. Bordeaux: Apéritif-krydstogt om aftenen på Garonne-floden

Oplev vinene og den naturskønne havnefront i Bordeaux på et 1,5 timers vinsmagningskrydstogt, og beundr facaderne fra det 18. århundrede, stenbroen og andre romantiske broer samt travle havne fra Garonne-floden. Udforsk Chartrons-distriktet fra Garonne-floden. Stig ombord på den elektriske lystbåd Sirius ved Les Bateaux Bordelais' anløbsbro (Quais des Chartrons) i byens centrum. Sæt sejl kl. 18.45, og sejl forbi de historiske facader i det Unesco-listede Port de la Lune med den romantiske stenbro og det moderne distrikt Bacalan med museet eCité du Vin. Sejl under løftebroen Pont Jacques-Chaban-Delmas, og fortsæt forbi Pont d'Aquitaine (Bordeaux' gyldne port). Når du har sejlet forbi landsbyen Lormont, vender båden om og sejler tilbage til byens centrum fra havneområdet Bassens. Undervejs kan du smage forskellige vine, der repræsenterer de regionale vingårde i Bordeaux, alt sammen serveret med typiske aperitiffer, oste, snacks og en lokal Canelé. Lær historien om Bordeaux og dens flod- og vinhandel. Derefter vender vi tilbage til kajen, hvor vi går i land ca. kl. 20.30.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Bordeaux
Midt i vinlandet finder besøgende kosmopolitisk stemning, historiske bygninger og lokale retter.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bordeaux

Alle aktiviteter

154 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Bordeaux

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Bordeaux

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bordeaux?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bordeaux er:

Saint-Émilion

Andre seværdigheder i Bordeaux

Vil du se alle oplevelser i Bordeaux? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bordeaux

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.362 anmeldelser

Hvilket utroligt museum! Innovationen og layoutet og designet er spektakulære. Så vi undersøger og sætter sammen. Sanseafsnit for at forbedre hele oplevelsen. Interaktivt og sjovt. Vinbar med en utrolig udsigt og meget venligt snakkesaligt personale. Fantastisk flot restaurant, men du skal bestille på forhånd. Meget interessant butik også. En virkelig stor oplevelse!!

Meget lærerigt og interessant besøg lavet i selskab med Sarah. Hun var i stand til at videregive sin viden til os på en enkel og overskuelig måde. Panoramaet af de to slotte er betagende, på bjergsiden. Den picnic, der præsenteres i en smuk kurv, er lavet af lokale håndværkere. Simpelthen lækkert. Jeg anbefaler stærkt

Rigtig god tur ! Guiden Theo var så sød, og han gav os en masse viden om Bordeaux imens vi kørte mod Saint-Emilion. På begge vingårde fik vi smagt vine og fik igen en masse viden om vin. 5,5 var nok !

Stor oplevelse! Besøget var meget interessant. Besøget på to forskellige vinmarker, der kombinerer tradition og modernitet, er særligt givende. Skovturen var meget god!!

Good review of the wine production process, with tastings and the possibility of purchase.