Ting at foretage sig
Bordeaux

Midt i vinlandet finder besøgende kosmopolitisk stemning, historiske bygninger og lokale retter.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bordeaux

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bordeaux

Bordeaux: Krydstogt på Garonne-floden med et glas vin

Bordeaux: Krydstogt på Garonne-floden med et glas vin

Opdag Bordeaux fra Garonne-floden ombord på yachten Le Luna. Nyd et anderledes perspektiv på den historiske by med ekspertkommentarer, mens du nipper til dit valg af vin, varm drik eller sodavand og nyder et stykke canelé-kage. Fra floden kan du se nogle af byens mest berømte seværdigheder, herunder den gotiske katedral, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Beundre palæer og kunstmuseer fra det 18. og 19. århundrede. Lær om byens rige historie fra din ekspertguide, mens du krydser på en vintage yacht fra efterkrigstiden. Nyd et glas lokal vin og en lille traditionel kage fra regionen, kendt som en canelé.

Saint-Émilion: Grand Cru Classé vingårdsbesøg og smagning

Saint-Émilion: Grand Cru Classé vingårdsbesøg og smagning

I løbet af denne tur vil du se 2 forskellige stilarter af vingårde. Først vil du opleve en traditionel vingård med en autentisk kælder og en typisk arkitektur i Saint Emilion, der producerer en traditionel vin. Den anden vingård er en mere moderne vingård med en moderne kælder på forkant med teknologien. Opdag hvordan vinmagerne bruger teknologi og vinavlsteknikker til at perfektionere processen og derved producere en anderledes, innovativ form for vin. Lær alt om vinfremstillingsprocessen fra vinstokkene, aldringen og alting omkring det. Besøget vil blive efterfulgt af prøvesmagning på tre Saint Emilion Grand Cru vine fra de forskellige godser med en introduktion til vinsmagningsteknikker.

Bordeaux: Guidet flodkrydstogt

Bordeaux: Guidet flodkrydstogt

Udforsk Bordeaux fra et nyt perspektiv med et flodkrydstogt på Garonne med livekommentarer. Sejl ind i hjertet af den franske vinregion, og beundr den på UNESCO's liste over verdensarvsliste stående Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renæssancen, mens du slapper af om bord. Før dig til pontonen tæt ved Pont de Pierre, og mød din venlige guide og din gruppe for dagen. Sæt dig til rette på din båd, og start din sejltur langs Garonne-floden. Lyt til livekommentarer fra din guide, mens du beundrer de smukke bygninger, der ligger langs flodbredderne. Kør forbi det historiske torv Place de la Bourse, bydelen Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

Oplev Saint-Emilion, dens vine og dens historie på en guidet tur fra Bordeaux. Besøg et historisk slot, og smag 3 forskellige vine af høj kvalitet. Vi mødes i det centrale Bordeaux og kører i varevogn til vinregionen Saint-Emilion. Først besøger vi landsbyen Saint-Emilion, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Se dens historiske monumenter på en kort guidet tur. Derefter besøger du et slot og nyder en smagning af 3 vine. Lær mere om denne appellations særlige kendetegn, herunder de druesorter og vinfremstillingsteknikker, der bruges til at skabe disse unikke vine.

Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

Tag en naturskøn køretur til den smukke vinregion Saint-Emilion på Dordogne-flodens højre bred, og besøg dette verdensarvssted. Oplev intimiteten i det private slot, lær om vinproduktionens hemmeligheder, gå på opdagelse i karrummet og kælderen, og smag nogle af de fineste vine. Vi forlader Bordeaux om eftermiddagen og besøger en "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) vingård med udsigt over vinmarkerne i Saint-Emilion. Hør om vinfremstillingsprocessen, og beløn dig selv med en aperitif serveret med frisk kvalitetsbrød og ost. Lær trinene i korrekt vinsmagning på et smagekursus. Træn din næse til at identificere vinens aromaer, før du nyder nogle fine vine. Tag derefter på en guidet tur i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidligt om aftenen, og find ud af, hvorfor den er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Vend tilbage til Bordeaux, hvor du bliver sat af ved turens afslutning.

Bordeaux: Vinlandets vingårdstur med lokale vinsmagninger

Bordeaux: Vinlandets vingårdstur med lokale vinsmagninger

Brug et par timer på at se vinlandet Bordeaux på en guidet tur. Oplev Medoc, Saint-Emilion, Graves og Sauternes eller Entre-deux-Mers - hver med sin egen charme. Vinregionen afhænger af dagen for dit besøg. Med afgang fra Bordeaux' turistkontor kan du gå på opdagelse i forskellige typer slotte og smage vinens farver alt efter vinregion. Under turen vil din guide forklare Bordeaux-vin og give en masse information. Fra tirsdag til lørdag kan du stoppe ved to vinslotte, besøge den tekniske del med egetræsfadene, karrene og lære om vinfremstillingsprocessen. Oplev årstidernes indflydelse på smagsvarianterne og meget mere. I slutningen af hvert besøg kan du nyde en smagning af to af ejendommens vine med råd om trinene i smagningens kunst (mængden er begrænset af fransk lov). Søndag og mandag er destinationen Saint-Emilion, et af de mest berømte steder i verden for vin og kulturarv. Følg din guide gennem landsbyen Saint-Emilion for at beundre nogle af de gamle og bemærkelsesværdige bygninger og gå ind i den fantastiske underjordiske kirke. Anden del af eftermiddagen omfatter et besøg på en vingård og en smagning af to vine. På vejen tilbage til Bordeaux kan din guide svare på spørgsmål eller give gode råd. Ankomst til Bordeaux om aftenen. Mandag: Saint-Emilion eller Fronsac Tirsdag: Medoc Medoc Onsdag: Graves og Sauternes Torsdag: Entre-deux-Mers Entre-deux-Mers Fredag: Bourg & Blaye Lørdag: Medoc Søndag: Saint-Emilion Saint-Emilion

Bordeaux: Cité du Vin Direct-billet og vinsmagning

Bordeaux: Cité du Vin Direct-billet og vinsmagning

Book din adgangsbillet til La Cité du Vin i Bordeaux, der omfatter 18 udstillinger om vin. Spring køen over for at komme ind, og brug derefter omkring 3 timer på at finde vej gennem udstillingerne ved hjælp af en håndholdt digital guide, der fås på 8 sprog. Tag på en rejse til hjertet af vinens store historie. Gennem interaktive rum kan du udforske vinmarker over hele verden, sætte dine sanser på prøve eller lære lidt mere om den fantastiske proces med vinfremstilling. Efter rundvisningen kan du gå op på 8. etage til Belvedere og få en 360-graders panoramaudsigt over Bordeaux og det omkringliggende område. Nyd også et glas vin ved en smagning, hvor du kan vælge mellem et fornyet udvalg af 15 verdensvine. Efter besøget kan du gå på opdagelse i stedets butik, vinkælderen med et stort internationalt udvalg, restauranterne (hvoraf den ene på 7. etage har panoramaudsigt) og læsesalen.

Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

Din guide vil fortælle om turen på engelsk. Afgang fra Bordeaux' centrum om bord på en varevogn for at opdage Saint-Emilion, dens vine og dens historie. Besøg 3 vingårde og slap af med en picnic på et slot. Først lærer du om Saint-Emilions historie, et UNESCO-verdensarvssted, og dets historiske monumenter. Opdag hemmelighederne bag denne middelalderby og dens rolle som fødested for Bordeaux' vindyrkning. Ved middagstid kan du nyde en smagning af 3 vine på et vinslot. Forkæl dig selv med en picnic fra en håndværksmæssig og traditionel caterer, som leverer friske, lokale produkter præsenteret i krukker samt charcuteri fra Baskerlandet og ost ledsaget af et glas vin. Bagefter besøger du en anden Château-vingård og nyder en smagning af 2 vine. Lær mere om de særlige forhold i denne appellation, herunder druesorterne og de vinfremstillingsteknikker, der bruges til at skabe disse unikke vine. Som afslutning på dagen besøger du det sidste Château og nyder en sidste smagning af 3 vine.

Bordeaux: Guidet vandretur

Bordeaux: Guidet vandretur

Oplev de historiske seværdigheder i Bordeaux på en 2-timers byvandring i det historiske centrum, og oplev, hvorfor stedet er på UNESCO's Verdensarvsliste. Mød din guide ved Bordeaux Turistkontor på Cours du 30 Juillet 12. Derefter vil du udforske en fremragende blanding af byens vartegn og arkitektoniske vidundere. Gå en tur forbi teatre, rådhuse og private palæer, afbrudt af pladser, parker og springvand for at få et mere spændende perspektiv på en by, der er inde i en spektakulær forvandling. Se nogle af de nye økonomiske og kunstneriske projekter. Fra de brede avenuer i de neoklassiske kvarterer omkring Place des Quinconces til Grand Theatre, og de smalle gader i Saint-Pierre-kvarteret, inviterer turen dig til at opdage mangfoldigheden i Bordeaux' kulturarv. Lær om Bordeaux' historie og oplysningstidens filosoffer, der påvirkede byens urbane landskab.

Bordeaux: Scenisk flodkrydstogt med kommentarer og canelés

Bordeaux: Scenisk flodkrydstogt med kommentarer og canelés

Oplev vinene og den naturskønne havnefront i Bordeaux på et 1,15-timers vinsmagningskrydstogt, og beundr facaderne fra det 18. århundrede, stenbroen og andre romantiske broer samt travle havne fra Garonne-floden. Udforsk Chartrons-distriktet fra Garonne-floden. Stig ombord på den elektriske lystbåd Sirius ved Les Bateaux Bordelais' anløbsbro (Quais des Chartrons) i byens centrum. Sæt sejl kl. 14.45 eller 16.00, og sejl forbi de historiske facader i den UNESCO-listede Port de la Lune med den romantiske stenbro og den moderne bydel Bacalan med museet Cité du Vin. Sejl under løftebroen Pont Jacques-Chaban-Delmas, og fortsæt forbi Pont d'Aquitaine (Bordeaux' gyldne port). Når du har sejlet forbi landsbyen Lormont, vender båden om og sejler tilbage til byens centrum fra havneområdet Bassens. Undervejs vil du smage 2 fantastiske canelés fra det berømte mærke Baillardran og høre forbindelsen mellem caneléens historie og byen Bordeaux, fra Palais de la Bourse til indsejlingen til flodmundingen.

Ofte stillede spørgsmål om Bordeaux

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bordeaux?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bordeaux er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Bordeaux på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Bordeaux

Oplevelser i Bordeaux

Byer i Frankrig

Andre seværdigheder i Bordeaux

Vil du se alle oplevelser i Bordeaux? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bordeaux

Samlet bedømmelse

4.6
(7.362 anmeldelser)

Fantastik rundvisning, picnic 🧺, service og ikke mindst fantastisk guide. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger 👍❤️

Meget interessant. Ikke nok tid til at se alt. Det tager 6 timer at køre hele ruten. top

La cité du vin er et vigtigt sted i Bordeaux, du skal helt sikkert tage hen

Fremragende, meget informativ guide. God vinsmagning og FANTASTISK mad👍

Godt gået for vinbegyndere, masser af animation, meget moderne