Oplevelser i
Bordeaux

Midt i vinlandet finder besøgende kosmopolitisk stemning, historiske bygninger og lokale retter.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Bordeaux

Vil du se alle oplevelser i Bordeaux? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bordeaux

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.770 anmeldelser

Stor oplevelse! Vi elskede La Cite du Vin! Fantastisk museum, meget interaktivt, underholdende, moderne og velforberedte udstillinger! Du kan bruge timer på at opdage så mange interessante oplysninger om vin og dens historie! Vi nød glasset vin og den flotte udsigt på øverste etage. fantastisk arkitekturbygning! Vi reserverede også en vintur forleden i Cité turistinfo -hjørne. Rejselederen fortalte os mange interessante oplysninger i bussen på vej til det første slot. Hun var meget venlig og underholdende, men hendes engelsk med fransk accent var lidt hurtig, og vi kunne ikke forstå alt, hvad hun sagde. Vi besøgte vingårde, den ene havde en moderne tilgang i sammenligning med den anden. Det var meget interessant at se gammeldags og moderne tilnærmelse til vinprocessen! Vi smagte to slags vin på begge chateuas. November er ikke den bedste måned for vinture (overskyet, blæsende, regnfuldt, koldt), men det var en god ting at gøre i Bordeaux !!!

Løsning perfekt egnet til et kulturophold i denne storslåede by Bordeaux. At forlade din bil på hotellet og komme rundt med offentlig transport sparer dig også tid og energi til at få din ferie godt i gang. Vi fik os til at føle os meget velkomne på turistkontoret, meget godt instrueret og 30 minutter senere var vi på dobbeltdækkerbussen til en meget informativ bytur !!! Cité du vin, Bassin des Lumières, naturhistorisk museum, Girondins springvand, rejser ... for 39 euro (48 timer) !!! Tøv ikke, gå efter det !!! Faktum ved at materialisere kortet kunne forenkle håndteringen, men udvekslingen med kontorpersonen var en omvej værd (forvent lidt ventetid i august ... normalt)!

En meget interessant tur for at lære, hvordan de laver fransk vin. Udsigten over de spektakulære vinmarker. Og den fremragende vinside med forklaringen på guiden, som var meget opmærksom på at besvare alle gruppens spørgsmål. Vi købte flere flasker til en særlig lejlighed, som vi venter på.

Vi havde en dejlig tid på tur i vingården på trods af det regnfulde vejr. Vores tour guide var meget vidende og besvarede alle de spørgsmål, vores gruppe stillede hende. Hun var meget nacn og gjorde det til en sjov oplevelse. Plus vinsmagning var fantastisk! Vi lærte meget og nød vinen :)