Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Boston

Transformation og modernitet definerer denne by, der kaldes fødestedet for Den Amerikanske Revolution.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Boston

Boston Duck Tour: 80-minutters tur med amfibiebus

1. Boston Duck Tour: 80-minutters tur med amfibiebus

Lav et plask på en 80-minutters "Duck"-tur i Boston, og se byen fra land og vand på én non-stop rejse. Stig ombord på dit amfibielandingskøretøj i stil med Anden Verdenskrig ved Museum of Science eller Prudential Center, og tag af sted for at opdage unikke kvarterer. Du vil blive budt velkommen om bord af en af de legendariske "ConDUCKtors®", som vil fortælle om din tur og om Boston som frihedens fødested og stedet for "de første". Rejs forbi det gyldne State House til Bunker Hill, og fortsæt til Boston Common og Copley Square. Hør om "Big Dig", og bliv forundret over den fashionable Newbury Street. Tag til det historiske Quincy Market og meget mere. Mens det bedste af Boston udfolder sig, vil din "ConDUCKtor®" give dig masser af lidet kendte fakta og interessant indsigt i byens arv. Og når du tror, at du har set det hele, er det tid til et plask i Charles River. Nyd udsigten over Boston og Cambridge, som du ikke kan få andre steder. Alle ture har en sjov og informativ lokal guide. Derudover har Boston Duck Tours investeret i at give besøgende fra nær og fjern den bedste oplevelse i Boston med sin nye GPS-aktiverede app til fremmedsprog, som gæsterne kan downloade og bruge på turen. Appen nedbryder sprogbarrieren og giver billeder og fortælling på sprog som spansk, tysk, mandarin, fransk, japansk, italiensk, brasiliansk portugisisk, koreansk og kantonesisk på alle ture. Medbring venligst dine egne hovedtelefoner.

Fra Boston: Hvalsafari med katamaran

2. Fra Boston: Hvalsafari med katamaran

Tag på hvalsafari ud for Bostons kyst ombord på en komfortabel højhastighedskatamaran med maksimeret udsigtskapacitet, både udendørs og indendørs. Hold udkig efter pukkelhvaler, finhvaler, vågehvaler og hvidskævinger på denne eventyrlige bådtur. Nyd godt af den bedst guidede oplevelse med professionelle forskere fra Whale Center of New England, regionens førende institut inden for hvalbestande, der er klar til at give dig ekspertkommentarer. Når du har fundet dit mandskab ved kajen, kan du gå ombord på en højhastighedskatamaranen, der tilbyder den hurtigste og mest komfortable måde at udforske Atlanterhavet på.  Få mest muligt ud af de 3 udendørs udsigtsdæk, klimatiseret kabineplads med polstrede siddepladser, borde, topmoderne lyd- og videosystemer og et køkken med snacks og drikkevarer til salg. Husk at holde udkig efter:  Pukkelhvaler Pukkelhvalens navn kommer fra den måde dens ryg bøjer sig op over vandets overflade, når den forbereder sig på at dykke. "Megaptera" er dens videnskabelige navn, hvilket betyder "storvinget" på grund af de lange finner. Finhvaler Finhvaler er størrelsesmæssigt kun overgået af blåhvaler og de måler mellem 13 og 21 meter i længden og vejer omkring 40 tons som fuldvoksne. Vågehvaler Vågehvalen er en slank lille delfinlignende bardehval, der er den mest talrige på verdensplan i dag med over 1 million nulevende hvaler. Hvidskævinger Disse legesyge pattedyr findes kun i Nordatlanten i farvandene lige syd for New England og nord for Norge, og de lever af enkelte byttedyr som blæksprutter i modsætning til hvaler, der lever af et stort antal små fisk.

Boston Fenway Park: Guidet ballpark-tur med tilvalg

3. Boston Fenway Park: Guidet ballpark-tur med tilvalg

Oplev Fenway Park, det historiske Boston-ikon og hjemsted for Boston Red Sox, gennem en række turmuligheder. Uanset om du foretrækker en offentlig rundvisning på en time, en privat rundvisning på en time, en eksklusiv Pre-Game Tour eller en praktisk rundvisning på 15 minutter, er der en perfekt oplevelse til enhver fan. Tag med på vores offentlige en-times tur og dyk ned i Fenway Parks rige historie. Under ledelse af en ekspertguide kan du udforske stadion og baseballbanen, hvor Red Sox-legenderne Williams, Yaz, Fisk og Rice satte deres præg på Red Sox Nation. Se Pesky's Pole og sid på toppen af det verdensberømte Green Monster, som er 37 fod og 2 tommer højt med udsigt over venstre felt. Nyd det storslåede syn og den betagende udsigt over Boston på tagterrassen med udsigt over højre felt. Hvis du vil have en mere eksklusiv oplevelse, kan du vælge vores private en-times tur. Ud over at besøge de samme steder som den offentlige tur, får du mulighed for at udforske eksklusive områder som Red Seat, Visiting Team Clubhouse og meget mere (afhængigt af tilgængelighed). For den ultimative fanoplevelse giver Pre-Game-turen dig eksklusiv adgang til stadion og banen (afhængigt af tilgængelighed). Få tidlig adgang til stadion før offentligheden, og nyd unikke privilegier. Denne oplevelse finder sted tre timer før kampstart på kampdage. Har du ikke så meget tid? Denne praktiske 15-minutters tur giver et hurtigt indblik i Fenway Parks fantastiske panoramaudsigt over stadion og byens skyline. Under ledelse af en erfaren guide dækker denne ekspres-tur stadionets mest ikoniske strukturer og steder, så du kan indsnuse atmosfæren og tage dine helt egne mindeværdige billeder. Uanset hvilken tur du vælger, giver GeetYourGuides eksklusive ture til Fenway Park et unikt indblik i Red Sox' bemærkelsesværdige arv og historiske arena.

Boston: Hop-on Hop-off Old Town Trolley Tour

4. Boston: Hop-on Hop-off Old Town Trolley Tour

Nyd en hop-on hop-off-tur ombord på Bostons charmerende orange og grønne Old Town Trolley, og besøg mere end 100 seværdigheder i byen i dit eget tempo. Nyd friheden til at hoppe på eller af hele dagen og oplev seværdigheder som Boston State House, Liberty Wharf og Charlestown Navy Yard. Oplev udsigten i dobbeltdækkerhøjde, mens du er beskyttet mod elementerne. De komfortable, lukkede vogne giver dig mulighed for at opleve udsigten i højden, uanset om det regner, sner eller skinner. Vælg mellem 1-dags og 2-dages billetter med gratis ubegrænset re-boarding. Boston Trolley-turen dækker alle de vigtigste områder, herunder downtown, Beacon Hill, Back Bay, teaterdistriktet og havnefronten. Konduktøren fortæller om turen og tilbyder en sjov blanding af trivia og humoristiske historier. Der er 14 stoppesteder, som ligger tæt på over 100 seværdigheder i Boston: - Stop 1: New England Aquarium/Faneuil Hall Marketplace (200 Atlantic Ave). - Stop 2: Historic North End (561 Commercial Street) - Stop 3: USS Constitution/Charlestown Navy Yard (Constitution Road mellem 1st Ave. og 2nd Ave.) - Stop 4: North Station/TD Bank Garden (vestgående side af Causeway Street mellem Beverly Street og Accolon Way.) - Stop 5: Old State House (State Street mellem Washington og Congress Streets, over for Old State House Museum) * Stop 6: Beacon Hill/Antique Row (Charles Street på hjørnet af Mount Vernon Street) - Stop 7: Cheers Bar "The Original" (84 Beacon Street) - Stop 8: Prudential Center/View Boston Observatory (40 Dalton St.) - Stop 9: Christian Science Plaza/Symphony Hall (120 Huntington Avenue) - Stop 10: Copley Place Shopping Galleries (100 Huntington Ave #92 foran Marriott Copley Place Hotel) - Stop 11: Copley Square/Trinity Church (Boylston St & Clarendon, lige overfor 545 Boylston St.) - Stop 12: Old Town Trolley Welcome Center (Charles Street South ved Boylston Street og Park Plaza.) - Stop 13: Boston State House/ Boston Common/Beacon Hill (Beacon Street ved Park Street - lige over for State House) - Stop 14: Boston Tea Party Ships & Museum (rabat på entré inkluderet) (Sleeper Street - lige foran 313 Congress St.)

Boston: Boston Tea Party Ships and Museum Interactive Tour: Boston Tea Party Ships and Museum

5. Boston: Boston Tea Party Ships and Museum Interactive Tour: Boston Tea Party Ships and Museum

Boston Tea Party, der anses for at være den vigtigste begivenhed, der førte til den amerikanske revolution, var en del af en modstandsbevægelse i det britiske Amerika. Vær en del af denne begivenhed, der ændrede historien, på en interaktiv rundvisning. Mød levende personer, se replikaer af skibe og lær om de involverede personer. Tag en håndklæde fra en af kolonisterne, og find ud af, hvilken rolle du skal spille. I forsamlingshuset kan du høre historien om natten den 16. december 1773 og få din egen mohawk-udklædning, inden marchen til Griffin's Wharf begynder. Oplev spændingen ved at kaste en kasse te i havet, og udforsk de replikaer af skibe, der genskaber de originale fartøjer fra det 18. århundrede. Inde i museet kan du rejse tilbage i tiden med 3D-holografiske figurer og se britiske soldater og koloniale patrioter diskutere lige foran dine øjne. Oplev derefter slaget inde i det gigantiske omsluttende teater for at få en komplet historieundervisning.

Boston: Guidet vandretur på Freedom Trail: Boston

6. Boston: Guidet vandretur på Freedom Trail: Boston

Se alle 16 af Bostons ikoniske Freedom Trail-steder på en enkelt tur med en erfaren guide. Lær om berømte amerikanere som Paul Revere og John Hancock sammen med mindre kendte historier om kvinder, afroamerikanere og immigrantpatrioter og pionerer. Start din tur lige inden for Boston Common på bagsiden af Robert Gould Shaw Memorial, der ligger på hjørnet af Park og Beacon Streets. Opdag historier om oprørere, bander og Midnight Riders, med et par billige far-jokes for god ordens skyld. Få en forståelse af Bostons rolle i den amerikanske revolution, og hvordan byen blev en pioner inden for afskaffelse af slaveriet, amerikansk uddannelse og indvandring. Se Park Street Church, Granary Burying Ground, King's Chapel, Benjamin Franklin-statuen, Old Corner Bookstore, Old South Meeting House, Old State House, Boston Massacre Site, Faneuil Hall, Paul Revere House, Old North Church, Copp's Hill Burying Ground, USS Constitution og Bunker Hill Monument.

Boston: Historisk sightseeing-krydstogt

7. Boston: Historisk sightseeing-krydstogt

Båd på et sightseeingkrydstogt i Boston, og tag en tur rundt i Boston Harbor. Oplev en betagende udsigt, forfriskende havbrise og levende fortællinger om Bostons fortid og nutid, mens du beundrer byens seværdigheder fra vandet. Afgang fra Long Wharf, og sejl forbi USS Constitution, det ældste krigsskib fra den amerikanske flåde, der er i drift i dag, forundres over Bunker Hill Monumentet, og få et glimt af det sagnomspundne tårn i Old North End Church. Hør heltehistorier fortalt af ekspertfortællere, og bliv klogere på lokale legender fra revolutionskrigen. Du vil også opdage, hvordan havnen blev omdannet til en af de reneste vandveje i landet. Nyd den bedste udsigt uanset vejret med rummelige udendørs udsigtsterrasser, når vejret er godt, og indendørs rum med store vinduer, hvis du ønsker at være indendørs. Der kan også købes forfriskninger og snacks om bord.

Boston: Boston Harbor Sunset Cruise

8. Boston: Boston Harbor Sunset Cruise

Mød op ved Rowes Wharf og tag på en guidet bådtur. På denne sejltur ved solnedgang får du en enestående udsigt over Bostons berømte vartegn. Slip væk fra varmen, og beundr Bostons smukke skyline og det historiske USS Constitution, mens solen går ned bag byen. Din ekspertguide vil kunne fortælle dig om nogle af byens seværdigheder og historie. Når aftenen begynder at sænke sig, vil solnedgangskrydstogtet fremhæve populære og berømte scener fra Boston Harbor fra både fortid og nutid. Snacks og kolde drikkevarer, herunder vand, juice og sodavand, samt en fuld bar er til rådighed på hver båd.

Boston: Se adgangsbillet til Boston Observatory

9. Boston: Se adgangsbillet til Boston Observatory

Opdag Bostons nyrenoverede og nyindrettede observationsdæk, View Boston, med denne adgangsbillet. Beundre den uovertrufne panoramaudsigt over Bostons skyline. Få adgang til de indendørs og udendørs udsigtsdæk, spisemuligheder og fordybende udstillinger på de tre øverste etager i Prudential Tower. Stig op til Prudential Tower's 52. etage for en utrolig indendørs udsigt over byen. Brug de virtuelle seere til at lære mere om byens mange berømte vartegn og attraktioner, og brug de forhøjede udsigtsplatforme for at sikre den bedste udsigt. Besøg Cloud Terrace på 51. etage for at tage billeder på 360-graders udendørsdækket. Stop og køb drikkevarer, delbare tallerkener og hurtige bidder med udsigt på Stratus, New Englands højeste cocktailbar. Stop ved Boston 365 for at se en bemærkelsesværdig 3D-model af byen med projektionskort, der dramatisk afslører årstiderne og festlighederne. Gå til Open Doors, et 270-graders fordybende teater, der viser udforskning af de forskellige kvarterer på gadeniveau og perspektiv bag kulisserne fra nogle af Bostons mest elskede attraktioner, inklusive Fenway Park. Brug det interaktive værktøj til opdagelse af kvarterer, Explore Boston, som giver dig mulighed for at udforske de forskellige kvarterer og finde attraktioner, restauranter og vartegn af interesse baseret på din individuelle smag og oprette din egen tilpassede rejseplan. For en ekstraordinær kulinarisk oplevelse skal du foretage en reservation på The Beacon Restaurant. Med sæsoninspirerede cocktails, klassiske Bostonian-retter og en bar med 22 sæder, der vender mod vinduet, er dette Bostons højeste spisedestination.

Salem: Boos and Brews hjemsøgt pubcrawl

10. Salem: Boos and Brews hjemsøgt pubcrawl

Dobbelt, dobbelt, dobbelt slid og besvær; ild brænder og kedel bobler. Kom og nyd Salems bedste bryggerier og trylledrikke på denne historiske pubcrawl i heksebyen. Du møder din erfarne US Ghost Adventures-guide på Turner's Seafood, hvor en mystisk kvinde i hvidt spøger i spisestuen. Derfra snor du dig gennem syv andre uhyggelige, historiske steder, herunder fire pubber. Dyk ned i historien om en jaloux og morderisk søkaptajn på Rockafellas. Bland dig med ånderne på Mercy Tavern, hvor sømænd forsvandt ind i hemmelige underjordiske tunneller - for aldrig at blive set igen. Du vil tage hjem med et behageligt humør og masser af spændende historier til at underholde venner og familie.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Boston

Alle aktiviteter

190 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Boston

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Boston?

De bedste dagsture og -udflugter fra Boston er:

Salem

Udforsk Boston

Læs vores komplette guide til Boston , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Boston

Samlet bedømmelse

4.6
(13.759 anmeldelser)

Der går meget tid, hvis der for eksempel også dukker hvaler op på hjemturen. Meget god information og hensyn til dyrene

Et storslået øjeblik, da flere hvaler nærmede sig båden! Det var fantastisk. Jeg anbefaler.

Mega fedt at se hvaler, ikke så.tæt på som de næsten lover på billedet. Men vi så 7 stk.

Igen en meget engageret guide, Liz, som virkede til at have en passion for sit arbejde.

Dejlige historier fra guide, fik øje på flere hvaler.