Tilføj datoer
Ting at gøre

Boston

Transformation og modernitet definerer denne by, der kaldes fødestedet for Den Amerikanske Revolution.

Andre seværdigheder i Boston

Vil du se alle oplevelser i Boston? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Boston

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 10.147 anmeldelser

Dette var en vidunderlig oplevelse, som alle burde nyde. Alle aldre kan deltage. Skuespillerne er vidunderlige, børnene elskede, at de kunne smide teen i vandet, og rundvisningen på museet var også lærerig. Gavebutikken var den bedste af ethvert sted, vi besøgte i Boston. Og Abigail's Tea Room var et dejligt sted at vente, eller spise sandwich og kager til salg. Turen var lidt længere end en time. Vi gik tidligt på dagen, og selvom det virkede travlt, skulle vi kun vente en halv time på vores tur. Den bliver hurtigt udsolgt. Da jeg gik online for at bestille billetterne, var de udsolgt i to dage, så bestil forud.

Fantastisk samlet tur for familien. Vores rejseguide Matt var i top! Han guidede os gennem Kap og til pier ved Woods Hole. Han var godt organiseret og skabte en fornøjelig oplevelse. Kan varmt anbefales! Vineyard-oplevelsen var naturligvis enestående. let at navigere, store shoppingmuligheder, turistet med store detailtilbud. Spisemulighederne var fremragende. Dette er en fantastisk tur at tage på.. værdifuldt!

Sød chauffør, som hentede os og de andre deltagere ved hvert vores hotel. Chaufføren var vidende og interesseret i sine passagers baggrunde, så snakken var livlig på vejen mellem Boston og færgelejet i Cape Cod.

We had a wonderful trip. Our to guides (the driver down/back and at the island) were both great. We highly recommend the tour of the island- to see the nature.

Super oplevelse, og dejligt med en indlevende guide.