Tilføj datoer

Ting at gøre Boston

Transformation og modernitet definerer denne by, der kaldes fødestedet for Den Amerikanske Revolution.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 118 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Ofte stillede spørgsmål om Boston

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Boston?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Boston?

Andre seværdigheder i Boston

Vil du se alle oplevelser i Boston? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Boston

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 13.759 anmeldelser

En vidunderlig oplevelse, vi var meget heldige, efter 90 minutters rejse ud, så vi masser af pukkelhvaler, vores vært sagde omkring 25, en af dem var Salt, som de kendte. Flere kalve og også vågehvaler og finhvaler. Der var et par brud, masser af dykning og finneslag, og vi fik nogle fantastiske billeder. Det var godt vejr og værten var meget informativ.

Vores guide Ashley var et kraftcenter af viden, der delte Harvards detaljerede historie, da vi slentrede rundt på campus på en smuk efterårsdag. *Jeg anbefaler stærkt at tage turen, da vi lærte så meget om campus, bygninger, kultur og bemærkelsesværdige kandidater. Tak for at imødekomme os med vores anmodning om kørestol. Det blev meget værdsat.

Det var vidunderligt, besætningen gav os al slags information, hvad vi kunne have brug for: om hvalerne (selvfølgelig) og om havets forhold. De gav os ingefærtyggepinde gratis, for eksempel for at undgå køresyge. Og vi så virkelig hvaler, dog på afstand, og kun den ene side af skibet. (På grund af de barske havforhold.)

Virkelig en gang i livet oplevelse, hvilket efterlader mig mildest talt forbløffet og tryllebundet. Besætningen, katamaranen og alle andre ombord var meget omsorgsfulde, hjælpsomme og vidende, de vidste, hvad de lavede. Som en bonus så vi så mange delfiner, der ledsagede vores krydstogt, og også en minkyhval.

Fed tur, der gav os et godt indblik i universitetets historie og traditioner. Da vi var forsinket på grund af trafikken i byens centrum, var de fleksible med vores reserverede billetter og tilføjede os blot til den næste tur. Tak!