Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Bournemouth

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bournemouth

Krydstogt i Poole havn og på øerne

1. Krydstogt i Poole havn og på øerne

Tag på en sejltur rundt i Europas største naturlige havn, hvor byen Poole, de gyldne sandstrande ved Sandbanks og Brownsea Island ligger. Fra enten åbne dækssæder eller den komfortable salon vil du se en fantastisk udsigt over det enestående landskab, der omgiver den. Din 70 minutter lange tur starter på den charmerende Poole Quay med sine gamle bygninger og livlige atmosfære. Derefter kommer du forbi Brownsea Island, der er hjemsted for dyreliv, og det maleriske Brownsea Castle, der blev bygget for at beskytte mod franske invasioner. Herefter kommer Sandbanks-halvøen og de luksuriøse huse på "Golden Mile". Derefter går du rundt i den store naturlige udstrækning af havnen og de resterende øer: Green, Furzey, Long og Round. Med front mod et smukt landskab har den været med til at inspirere klassikere som Ringenes Herre og Gullivers rejse.

Bournemouth: Upside Down House Indgangsbillet

2. Bournemouth: Upside Down House Indgangsbillet

The Upside Down House er et hus, der bogstaveligt talt står på hovedet! Vi giver de besøgende mulighed for at tage mange mindeværdige og surrealistiske fotos og videoer, som de kan vende på hovedet og dele på deres sociale medier og beskedplatforme som Facebook, Instagram, TikTok og WhatsApp. Det er en oplevelse at dele i realtid med venner og familie. Både børn og voksne kan nyde det! Hvert sted er unikt med sin egen identitet. Vi sikrer, at dette afspejles i de huse, folk besøger, ved at designe og indrette dem forskelligt - blande det gamle med det nye. Det giver venner og familier mulighed for at få en sjov og fornøjelig oplevelse som en del af deres dag. Børn på 3 år og derunder går gratis

Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

3. Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

Oplev nogle af de mest naturskønne kyster i det sydlige England på en bustur fra Bournemouth. Rejs langs den berømte Jurassic Coast, via Poole Harbour og Sandbanks, for at opleve nationens eneste naturlige UNESCO World Heritage Site. Besøg både Lulworth Cove og den naturlige kalkstensbue i Durdle Door, og få masser af information og kort til at hjælpe dig på vej. Brug tiden til at gå en let naturvandring fra Durdle Door over bakken til Lulworth Cove og få en storslået udsigt fra Hambury Tout. Tilbring tiden ved Lulworth Cove, hvis du foretrækker at give dine ben hvile og få en smuk udsigt over buen på en valgfri bådtur fra stranden, for egen regning. Drag fordel af et kort, der fremhæver hovedfunktionerne, eller følg gerne din egen næse og udforsk selvstændigt. Find en hyggelig cafe eller restaurant i landsbyen West Lulworth, eller benyt den lille butik i ferieparken ved Durdle Door.

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

4. Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev den smukke britiske kystlinje med Bournemouth hop-on hop-off-turen. Kør med en åben dobbeltdækkerbus på en 1,5-timers tur gennem Dorset-kysten og oplev de smukke kystbyer Bournemouth og Poole. Stop ved Poole Quay, og udforsk de mange butikker, parker, restauranter og teatre samt det pulserende natteliv. Kommentarerne om bord viser de vigtigste seværdigheder og attraktioner i hver by, som alle er tilgængelige fra de 22 bekvemt placerede stoppesteder langs busruten. Der er masser af ting at lave i Bournemouth og Poole. En dobbeltdækkerbus er en perfekt måde at udforske den maleriske britiske kyst på, og de fænomenale strande, parker og butikker i Bournemouth og Poole er alle lettilgængelige fra turrutens vandrende sti ned ad kystlinjen. Stop på Bournemouth-turen: A. Bournemouth Station - Stand K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - bag Hot Rocks 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Chine 6. Canford Cliffs - Loch Fyne 7. Sandbanks Beach: Shore Road 8. Sandbanks Beach: Pavillon 9. Sandbanks-halvøen: Indsejling til færge 10. Sandbanks Beach: overfor pavillonen 11. Sandbanks Beach: overfor Shore Road 12. Lilliput Village: Lilliput Square 13. Whitecliff rekreative område 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Old Town: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone jernbanestation 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. The Triangle 22. Bournemouth Square (Stand LL)

Bournemouth Pier: PierZip indgangsbillet

5. Bournemouth Pier: PierZip indgangsbillet

Føl spændingen ved at flyve gennem luften og over bølgerne med denne indgangsbillet til PierZip-forlystelsen i Bournemouth. PierZip er verdens første lynlås fra mole til land med en 250 meter lang dobbelt lynlås. Udfordr dine venner og familie på den dobbelte svævebane, og kør sammen med dem om kap til kysten. Start fra Zip Tower-platformen 25 meter over havet, og løb ud og "zip surf" 250 meter over toppen af bølgerne for at lande på stranden. Tag med på en helt unik og uforglemmelig oplevelse, og en vidunderlig måde at opleve den fantastiske panoramaudsigt over Bournemouth og dens fantastiske kystlinje.

Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

6. Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Tag færgen tidligt om morgenen over til Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, som er udgangspunktet for Jurassic Coast, Englands eneste naturlige UNESCO-verdensarvsområde. Nyd den betagende udsigt over Poole Harbour og mod Brownsea Island. Midt på formiddagen ankommer du til Durlston Country Park. Besøg det helt nye besøgscenter for Jurassic Coast, der har til huse i det nyrenoverede Durlston Castle. Der er tid til et morgenkaffe-stop med udsigt over den berømte Great Globe og mulighed for at tage klippetopvandringen langs Tilly Whim Caves og Anvil Point Lighthouse. For hver besøgende, der kommer til Durlston Country Park, ydes der et bidrag til et stipendium, som er med til at støtte deres frivillige program. Kør mod vest gennem nogle af de små gyder og landsbyer, der giver Purbeck sin unikke karakter. Spis frokost i landsbyen Corfe Castle, som domineres af de ruiner, der har givet den sit navn. Entré til selve slottet er ikke inkluderet (gratis for NT-medlemmer). Efter frokost kan du køre en let køretur langs kysten og opleve endnu mere fantastisk natur, mens du tager på vej til en eftermiddag ved Lulworth Cove og Durdle Door. Gå ned til Man o' War Rocks og se Durdle Doors storslåede klippebue, der er hugget ud af Portland-kalksten. Til sidst kan du gå ned til Lulworth Cove og se den berømte klippeformation Lulworth Crumple i Stair Hole. Anmodning om afhentning på hotellet: Send os venligst en e-mail til info@discoverdorset.co.uk med din dato, dit reservationsnummer samt navn og adresse på dit hotel. Vi vil bekræfte stedet og et omtrentligt tidspunkt i en svarmail, vær venligst 10-15 minutter for tidligt og udenfor.

Bournemouth: RockReef indendørs Clip 'n Climb adgangsbillet

7. Bournemouth: RockReef indendørs Clip 'n Climb adgangsbillet

Udfordr dig selv på 25 unikke Clip 'n Climb-vægge på RockReef Activity Center i Bournemouth med dine Clip n' Climb-billetter. Tag klatreudfordringen Stairway to Heaven, der giver forskellige grader af spændende udfordringer, der passer til alle aldre og evner fra 4 til 94. Når du ankommer til centret, får du sikkerhedstræning med en introduktion på op til 30 minutter. Nyd masser af sjov, mens du presser og tester din smidighed, selvtillid, klatring og problemløsningsevner. Vælg mellem en række indendørs klatrevægge, hvor hver væg skaber en ny udfordring - uanset om du skal teste din hastighed, beslutte dig for den hurtigste eller sværeste rute eller beslutte, hvordan du griber fat og fordeler din kropsvægt. Hvis du føler dig konkurrenceminded, kan du konkurrere med dine venner på "Speed Climb" med intet andet end 2 identiske vægge, et ur og dine klatreevner mellem jer. Prøv at komme på leaderboardet ved at være dagens hurtigste klatrer.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataplan

8. Storbritannien/Europa: eSim mobildataplan

Gør din rejse til Storbritannien problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Storbritannien og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne i kompatibilitetsvejledningen for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland (inklusive Kykladerne), Ungarn, Island, Irland, Israel, Italien (inklusive Vatikanet, San Marino, Sardinien), Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inklusive De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, og Usbekistan.

Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

9. Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Din ferie i Dorset er lige blevet meget sjovere med vores guidede ture på elcykler. Din elcykel er lige så let at køre som en almindelig cykel og vil føre dig til nogle af de bedste steder og rundt om Jurassic Coast uden at svede, afslappet og i et roligt tempo. For en sjov dag i byen er en guidet elcykeltur en af de sjoveste ting, du kan lave. Tag en hjelm på, og tag af sted på opdagelse med vores erfarne guide. Vores udlejningscykler er så sjove, at du ikke vil kunne holde op med at smile. Så snart du mærker, at cyklen gør det hårde arbejde, vil du indse, at dette må være den bedste måde at se området på. De fleste mennesker kommenterer, at de havde lige så meget sjov på elcyklen, som de havde det med at se se seværdighederne! Vi har en række forslag til dagsture til dig, og fordi vores cykler kræver så lidt anstrengelse, vil du kunne se meget mere af området, end du ville gøre med konventionel cykeludlejning. Rejseplan Start ved: Poole Harbour, Poole England Stop ved: Sandbanks, Poole, England Vi vil gøre et kort stop for at nyde den dejlige udsigt over stranden med det gyldne sand, der strækker sig over 10 km til Christchurch. Stop ved: Studland Beach and Nature Reserve, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet, mens vi cykler forbi det og stopper for at tage nogle billeder. Stop ved: Old Harry Rocks Vi vil gå til Harry's Rock fra Obelisken, mens vi kigger ud over Swanage og Poole Harbour, et af de højeste punkter med en magisk udsigt. Stop ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi vil gå fra Harry's Rock tilbage til Studland og hele vejen gennem skoven til Corfe Castle. Stop ved: Poole Harbour, Poole England Vi kører tilbage forbi Poole Harbour og parken og stopper for at tage nogle billeder. Kør forbi: Bournemouth, Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Afhængigt af årstiden cykler vi på Bournemouth Promenade til Sandbanks.

Skattejagt og seværdigheder i Bournemouth - guidet tur på egen hånd

10. Skattejagt og seværdigheder i Bournemouth - guidet tur på egen hånd

Lær Bournemouth at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur. Du udforsker byen til fods og får point for at løse forskellige typer opgaver: Find seværdigheder: Du skal bruge hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om seværdigheden. For det meste er svarene skjult i skilte, billeder osv. En god og sjov måde at lære nye ting om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs kommer du til fantastiske steder som "Lower Gardens", "Bournemouth Pier", "War Memorial" og mange flere spændende seværdigheder i nabolaget. Når du har booket spillet, får du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag hen til "The Square", og brug koden til at låse op for spillet i appen. Turen slutter ved Russell-Cotes Art Gallery and Museum. Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og holde pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og så er du klar til at gå i gang med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer.

Alle aktiviteter

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Bournemouth

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bournemouth?

Topattraktionerne, der skal opleves i Bournemouth:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bournemouth?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bournemouth er:

Poole

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Bournemouth med børn?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Bournemouth?

Andre seværdigheder i Bournemouth

Vil du se alle oplevelser i Bournemouth? Klik her for en fuld oversigt