Brașov Council Square
Mysterie- og krimioplevelser

Mysterie- og krimioplevelser
1 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Brasov

216 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Brasov

Brasov

Vores mest anbefalede Brașov Council Square Mysterie- og krimioplevelser

Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

Nyd en heldagstur fra Bukarest for at opleve Bran Slot, som var inspirationen til Draculas slot. Udforsk byen Brasov på en guidet tur, og se Peles-slottet, den rumænske kongefamilies tidligere hjem. Det første stop på dit Transsylvanien-eventyr bliver i det maleriske landskab Sinaia, den såkaldte Karpaternes perle. Her kan du opleve Peles-slottet, et mesterværk af design med unikke tårne og stor sans for detaljer. Efter at have nydt den utrolige udsigt over bjergene fra Peles Slot fortsætter turen til middelalderborgen Bran Castle, der er bedre kendt som Draculas slot på grund af sin tilknytning til Vlad den impalere. I Brasov kan du følge din guide på en vandretur for at beundre seværdigheder som Brasovs Rådspladsen og den sorte kirke, en af Brasovs største attraktioner.

Gratis vandretur i Brasov

Gratis vandretur i Brasov

Walkabout Free Tours er den mest populære gratis vandretur i byen. Det startede som en gruppe venner, der ønskede at promovere Bukarest og Brasov, den lokale arv og Rumæniens karakter gennem personlige interaktive oplevelser. Vi har lavet ture i mere end 8 år, og vores team er vokset siden da til mange licenserede guider, der er sjove og fulde af interessante historier. Oplev historier og legender om steder og mennesker i Brasov, lær mere om citadellet og Dracula, gå gennem en af de smalleste gader i Østeuropa, og gå op til Blck Tower for at få en fantastisk udsigt over den mest romantiske by i Rumænien. Vi tager dig med rundt for at se højdepunkterne i Brasov: Den Sorte Kirke og dens store kulturarv. Rådspladsen er et kig tilbage til byens begyndelse. Rope Street og de mysterier, der omgiver den. Romantix gyden i Brasov Citadellets mure og forsvarssystemet. Det rumænske kvarter Ecaterinas Port er passagen ind til en anden kultur. Vores ture er interaktive, så gør dig klar til lidt sjov! Vi ses på rådspladsen.

Brasov: Gåtur i den gamle bydel og fotohotspots

Brasov: Gåtur i den gamle bydel og fotohotspots

Vi mødes på hovedtorvet i den gamle bydel og går mod de sorte og hvide tårne. Der har du et fantastisk overblik over den tidligere befæstede by! (Tip: gode fotostandpunkter!) Kortet fra det 17. århundrede giver et klart billede af middelalderbyen Brasov. Du vil hurtigt forstå, hvordan samfundet var organiseret, og hvordan de var i stand til effektivt at forsvare sig mod osmannerne. Denne byvandring i Brasov inkluderer et besøg i Den Sorte Kirke (protestantisk - adgangsbilletter betales separat, hvis du også vil besøge den indefra), Sankt Nikolaj Kirke (rumænsk græsk-ortodoks - gratis adgang)! Vi ser også den første rumænske skole, byens sidste middelalderport (Katharinaporten), væverbastionen, rebgaden (den smalleste gade i Rumænien). Vi går langs de gamle mure og vender tilbage til hovedtorvet, hvor vi afslutter vores tur.

Brasov: Guidet byvandring med vin

Brasov: Guidet byvandring med vin

På denne 2,5 timers aftentur i Brasov om aftenen vil vi vise dig de vigtigste bygninger og historien i den gamle bydel. Vi forstår, at du kan arbejde i løbet af dagen, og du har kun tid efter kl. 19.00, og måske tager du hjem næste dag. Forlad ikke Brasov før du får kendskab til en af de bedste byer i Rumænien! Book en sen aftentur og få en Brasov by night. Brasovs historie, der starter for mere end 800 år siden, er meget tæt forbundet med ridderne, sakserne og angriberne. Vi vil gå og tale om den sorte kirke, den smalleste gade i Østeuropa og om livet i byens middelalderlige befolkning. Du vil forstå, hvorfor vi har to middelalderlige dele af byen, den rumænske del og den saksiske del. Du vil nå frem til ekstraordinære steder, hvor du vil få en fantastisk udsigt over byen og meget gode steder til at tage billeder. I slutningen af turen vil vi nyde et glas vin.

Ofte stillede spørgsmål om Brașov Council Square Mysterie- og krimioplevelser

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Brasov end Brașov Council Square Mysterie- og krimioplevelser?

Disse andre ting at gøre i Brasov må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Brasov

Oplevelser i Brașov Council Square

Byer i Rumænien

Andre seværdigheder i Brașov Council Square

Vil du se alle oplevelser i Brașov Council Square? Klik her for en fuld oversigt