Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Brașov

Vores mest anbefalede ting at gøre i Brașov

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

1. Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

2. Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

Oplev Transsylvaniens seværdigheder og betydningsfulde byer på denne guidede tur fra Bukarest. Besøg historiske slotte og en middelalderby, mens du fordyber dig i denne stemningsfulde region. Bliv afhentet fra din indkvartering, og tag derefter ud for at udforske Transsylvaniens historiske slotte og middelalderbyen Brașov. Stop i den lille by Sinaia og besøg Peleșslottet, hvor du kan udforske den rumænske kongefamilies tidligere sommerpalads. Fortsæt til Bran, der er berømt for den imponerende fæstning, der er forbundet med legenden om grev Dracula. Hør fortællinger om den virkelige Vlad Dracula, der siges at have inspireret Bram Stoker. Få panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge fra resterne af citadellet. Nyd lidt tid på egen hånd til at gå rundt på souvenirmarkedet, inden du tager på en byvandring i Brașovs middelalderlige gamle bydel med en lokal guide. Få lidt tid på egen hånd, inden turen går tilbage til Bukarest, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Fra Bukarest: Peles Slot, Brasov & Bran Slot Dagstur

3. Fra Bukarest: Peles Slot, Brasov & Bran Slot Dagstur

Oplev det elegante Peles-slot, den charmerende by Brasov og det mystiske Bran-slot på en dagstur fra Bukarest. Beundr de spektakulære landskaber i Transsylvanien-regionen, og lær om dens rige historie. Start med afhentning fra udvalgte steder i Bukarest og rejs nordpå, først til Peles Slot. Oplev dette spektakulære tidligere kongelige palads ved foden af Karpaterne. Fortsæt til den charmerende by Brasov, og udforsk dens maleriske, smalle gader fra middelalderen på en guidet gåtur. Beundr rådstårnet med udsigt over hovedtorvet, og nyd byens atmosfære og smukke arkitektur. Til sidst tager vi til Bran Castle, også kendt som Draculas slot. Hør om historien og legenderne om dette tidligere hjem for den berygtede Vlad the Impaler. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Bukarest.

Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

4. Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

Turen begynder fra mødestedet i det centrale Brasov. Du vil blive kørt ind mod Bran Slot. Slottet stod færdigt i 1382 og blev bygget på en stejl klippe mellem Măgura og Dealul Cetăţii med en enestående udsigt over de nærliggende bakker. Lær om dette berømte slot, især historierne om grev Dracula, mens du går rundt i de gamle sale. Dernæst kører du til Sinaia, den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens. Den en time lange køretur byder på spektakulære udsigter over den omkringliggende natur og dyrelivet. Derefter møder du Peles Slot, som anses for at være et af de smukkeste slotte i Europa. Besøg et arkitektonisk mesterværk, oplev de vidunderlige saloner, og lær om arven. Det næste stop ved Sinaia-klosteret, der blev bygget i 1690, vil afslutte de arkitektoniske stilarter i de tre rumænske provinser Valakiet, Transsylvanien og Moldavien, vi vil nyde et mesterværk af kirkearkitektur, ortodokse fresker og rumænske nationale symboler. På vejen hjem kan du se udsigten over de transsylvanske alper, Bucegi-bjergene og de livlige feriebyer Busteni og Predeal.

Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

5. Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

Oplev Transsylvaniens ikoniske turistattraktioner på en eksklusiv dagstur i en lille gruppe på kun 8 personer. Eventyret begynder i Brasov, og undervejs vil du opleve den maleriske skønhed i landområderne med Karpaterne som baggrund. Første stop er ved det imponerende Peles-slot, der ligger i den charmerende by Sinaia, og som kan prale af en fortryllende facade, der udstråler luksus og elegance. Du springer køen over for at udforske slottets indre og nyde den storslåede atmosfære. Turen omfatter også et besøg til Sinaia-klosteret, et helligt vartegn, der er kendt for sin slående arkitektur, rige historie og åndelige betydning. Næste stop er Bran Castle, der er kendt for sin tilknytning til legenden om Vlad den impaler, og som er berømt som Draculas slot. Med din guides ekspertise vil du opdage de fængslende historier bag slottets mure og dets spændende forbindelse til den berygtede Dracula. Det sidste stop på denne bemærkelsesværdige tur er den naturskønne Rasnov-fæstning, et historisk sted med en betagende udsigt over det transsylvanske landskab. Udforsk fæstningen med din guides indsigtsfulde kommentarer, og få en dybere forståelse af dens rolle i Rumæniens historie. Inden du kører tilbage til Brasov, har du mulighed for at nyde det lokale køkken på en traditionel restaurant i landsbyen Bran. Nyd smagen af Rumæniens rige kulinariske arv, mens du mindes din uforglemmelige rejse gennem Transsylvanien. Denne tur sikrer, at du har god tid til at tage fantastiske billeder, og med adgang til at springe køen over undgår du at skulle vente i lange køer. Turen slutter kl. 17.00, og du vil efterlade dig med gode minder og uforglemmelige oplevelser af Transsylvaniens kulturarv. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at udforske det bedste af Transsylvanien.

Fra Brasov: Udflugt i en lille gruppe til brunbjørneobservation

6. Fra Brasov: Udflugt i en lille gruppe til brunbjørneobservation

Efter afhentning fra mødestedet i Brasovs centrum (mødestedet er foran Biblioteca Județeană "George Barițiu", Bulevardul Eroilor 33-35. Starttidspunktet er mellem 16:00 - 18:00, afhængigt af måneden! Du vil blive informeret om det nøjagtige starttidspunkt 2-3 dage før turen. Køretid til stedet: ca. 40 minutter. I slutningen af turen kan vi sætte dig af på dit sted i Brasov. Informer venligst chaufføren om det), kører du direkte ind i den transsylvanske skov til dit brunbjørne-eventyr. Brunbjørnehannerne er blandt verdens største kødædere og kan veje op til 150 kg, og det anslås, at der lever 5.500 individer i Karpater-regionen i Rumænien. Når du ankommer til skoven, vil din guide, en erfaren skovfoged, tage dig med på en 20 minutters gåtur til det skjulested, hvorfra du skal se bjørnene. Kig ud i skoven og hold øje med de enorme dyr sammen med den øvrige varierede fauna, der lever i området, fra vildsvin til hjorte og losser. Alt imens fortæller din guide dig fascinerende information om de særlige forhold i regionens dyreliv og økosystem. Bagefter kører du tilbage til mødestedet i Brasov.

Bran: Guidet tur til slottet

7. Bran: Guidet tur til slottet

Efter at du har mødt din guide i Bran Village, begynder din slotstur. Efter en kort introduktion om det omkringliggende område vil du gå ind i slottet og begynde din rejse ind i fortiden. Bran Slot har mere end 50 værelser, men de fleste af dem blev lukket mellem 2006 og 2009, da Dronning Marias børnebørn arvede det fra den rumænske regering. Der er stadig 19 af dem, som i øjeblikket er åbne for offentligheden, samt en hemmelig passage. Din guide vil give dig en grundig rundvisning, der dækker fæstningens historie, herunder mange legender og vampyrer. Du vil også høre historier om grev Dracula og om dronning Maria af Rumæniens rolle i restaureringen af dette fantastiske sted. Du kan se vagtværelset, dronningens lejlighed, kongens lejlighed, katellanens kontor, musiklokalet og prinsesse Ileanas og prins Nicolaes lejligheder. Jeres rundvisning slutter i gårdspladsen ved brønden, som ligger lige ved siden af tidstunnelen, som I er velkomne til at gå igennem bagefter.

Transsylvanien: Tur til Draculas slot og fødested

8. Transsylvanien: Tur til Draculas slot og fødested

Kør gennem Transsylvanien mod byen Sighisoara. Beundr den smukke, rumænske middelalderby. Besøg klokketårnet, der giver dig et indblik i byens historie med dets imponerende udsigt over kastellet, de tidligere forsvarstårne og bymurene. Beundr den valakiske leder Vlad Draculs fødested, ham, der senere skulle blive kendt som Grev Dracula. Oplev huset, hvor han blev født, og prøv et shot rumænsk snaps. Om eftermiddagen går turen til Branslottet, en imponerende fæstning og residens for den rumænske familie. Slottet er også kendt som Draculas slot. Tag tilbage til Cluj-Napoca sidst på eftermiddagen.

Fra Sibiu: Dagstur til Brasov og Draculas slot

9. Fra Sibiu: Dagstur til Brasov og Draculas slot

Om morgenen kører du hele vejen til Bran og nyder en flot udsigt over Karpaterbjergene undervejs. Besøg Bran-slottet og oplev den mystiske legende om Dracula på egen hånd. Tag dig tid til frokost. Om eftermiddagen kører vi til Brasov, den 7. største by i Rumænien. Byen byder på en blanding af vidunderlige bjerge og middelalderhistorie med tysk indflydelse i den gamle bydel. På en 2-timers vandretur opdager du de historiske og kulturelle højdepunkter i Brasov, "Kronbyen". Beundr vævernes bastion, og gå til den 4 meter brede rebgade (Strada Sforii). Tjek Brasovs synagoge ud, og se den katolske kirke, postgården, det hvide tårn og det sorte tårn. Byrundturen slutter med lidt fritid, så du kan udforske byen på egen hånd. Efter fritiden vender du tilbage til Sibiu. Timing Bran & Brasov Kl. 09:00 afgang fra Sibiu med "BaleaBus" Kl. 12:00 ankomst til Bran 12:00 - 15:00 besøg på Bran Slot og tid til frokost Kl. 15:00 afgang til Brasov 15:30 - 17:30 byrundtur i Brasov med guide 17:30 - 18:30 fri tid i Brasov Kl. 18:30 afgang til Sibiu Kl. 21:00 ankomst til Sibiu

Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

10. Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

Oplev det elegante Peles-slot, den charmerende by Brasov og det mystiske Bran-slot på en dagstur fra Bukarest. Beundr de spektakulære landskaber i Transsylvanien-regionen, og lær om dens rige historie. Start med afhentning fra udvalgte steder i Bukarest og rejs nordpå, først til Peles Slot. Oplev dette spektakulære tidligere kongelige palads ved foden af Karpaterne. Fortsæt til den charmerende by Brasov, og udforsk dens maleriske, smalle gader fra middelalderen på en guidet gåtur. Beundr rådstårnet med udsigt over hovedtorvet, og nyd byens atmosfære og smukke arkitektur. Til sidst tager vi til Bran Castle, også kendt som Draculas slot. Hør om historien og legenderne om dette tidligere hjem for den berygtede Vlad the Impaler. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Bukarest.

Alle aktiviteter

81 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Brașov

Andre seværdigheder i Brașov

Vil du se alle oplevelser i Brașov? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brașov

Vi havde en super heldagstur med Vlad som en utrolig dygtig og vidende guide der talte godt engelsk. Vi startede med at se Peles Castle. Et helt igennem fantastisk smukt slot, og Vlad kunne fortælle en masse spændende ting. derefter kørte vi til Brasov, hvor vi havde halvanden time på egen hånd til at spise og gå rundt i Brasovs gamle bydel. vi sluttede turen af ved Grev Draculas slot (Bran Castle). Sammenlignet med Peles Castle var det ikke så spændende, men utroligt er det man kan bygge så flot et slot på det sted. Alt i alt en heldagstur der var pengene værd, og kan kun komme med rosende ord om vores guide Vlad, der var sjov, klog, smilende, oplyst og endda havde små quizzer til os. Dejlig dag til Transsylvanien.

En enestående oplevelse! i høj grad takket være vores guide Ana. Hans dedikation og entusiasme var til at tage og føle på fra starten. Ikke alene var hun fuldt ud investeret i sit arbejde, men hun tog sig også tid til at huske vores fornavne. Og det, der virkelig gjorde forskellen, var de yderligere oplysninger, hun gav os om Rumænien. Hans anekdoter og viden gav os et fascinerende indblik i landets kultur og historie, der gik langt ud over den planlagte udflugt.

meget flot besøg takket være indgrebene fra Vlad, som guidede os på et eventyr gennem de lintrofiske byer i Bukarest og deres respektive slotte. guide meget nærværende og meget opmærksom på alle. virkelig stor oplevelse.

FANTASTISK! Storslået udflugt, fremragende og super venlig guide, vi havde en fantastisk tid! Rejseplan tilrettelagt til perfektion. Jeg anbefaler stærkt.

Vi var en gruppe på 24 personer. Det var ikke let at administrere. Tak til Tudor for at være venlig og give os en super interessant tur.