Tilføj datoer

Brasov
Arkitektur

Arkitektur

Vores mest anbefalede Brasov Arkitektur

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

1. Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Fra Bukarest: Heldagstur til Draculas slot, Peleșslottet og Brașov

2. Fra Bukarest: Heldagstur til Draculas slot, Peleșslottet og Brașov

Oplev Transsylvaniens seværdigheder og betydningsfulde byer på denne guidede tur fra Bukarest. Besøg historiske slotte og en middelalderby, mens du fordyber dig i denne stemningsfulde region. Bliv afhentet fra din indkvartering, og tag derefter ud for at udforske Transsylvaniens historiske slotte og middelalderbyen Brașov. Stop i den lille by Sinaia og besøg Peleșslottet, hvor du kan udforske den rumænske kongefamilies tidligere sommerpalads. Fortsæt til Bran, der er berømt for den imponerende fæstning, der er forbundet med legenden om grev Dracula. Hør fortællinger om den virkelige Vlad Dracula, der siges at have inspireret Bram Stoker. Få panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge fra resterne af citadellet. Nyd lidt tid på egen hånd til at gå rundt på souvenirmarkedet, inden du tager på en byvandring i Brașovs middelalderlige gamle bydel med en lokal guide. Få lidt tid på egen hånd, inden turen går tilbage til Bukarest, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

3. Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Flygt væk fra travlheden i Bukarest, og tilbring en dag med at fordybe dig i Transsylvaniens landskaber og seværdigheder. Oplev de historiske slotte, det rige landskab og den stemningsfulde atmosfære i denne unikke region. Nyd en afhentning fra nærliggende mødesteder og guidede ture til disse fascinerende monumenter. Start din dagstur med et besøg på Peles Slot, der ligger i det naturskønne bjergområde Sinaia, der er kendt som Karpaternes perle. Besøg den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, som viser et storslået palads i tysk renæssancestil. Næst kan du nyde fri tid til frokost i byen Brasov. Begynd at udforske denne fascinerende by i Transsylvanien fra dens hovedtorv, og gå rundt i det velholdte historiske centrum, mens du ser seværdigheder som den gotiske sorte kirke, det gamle rådhus og den smalleste gade i Europa. På dit sidste stop på turen møder du Bran Castle, der også er kendt som Draculas slot. Gå en tur indenfor i de storslåede tårne og ned ad de snoede, smalle trapper og gange, og lær om den berygtede Vlad the Impaler.

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

4. Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Dyk ned i legenden om Vlad Dracula, der var inspirationskilden til den fiktive Grev Dracula, på denne heldagstur igennem Transsylvanien. Se nogle af regionens historiske slotte og besøg byen Brasov. Turen begynder med afhentning fra bestemte afhentningssteder i Bukarest, hvorefter der køres mod regionen Valahia. Oplev Peles Slot beliggende i maleriske Sinaia, som er kendt som Karpaternes Perle. Rejs gennem bjerglandskabet til Bran, hvor du vil besøge Bran-slottet, almindeligvis kendt som Draculas Slot. Hør legenden om den skræmmende fiktive greve. Tag videre til Brasov, der ligger i hjertet af Transsylvanien. Tag på en byvandring gennem det historiske centrum. Se seværdigheder som den gotiske kirke Biserica Neagră og den middelalderlige Katarinaport, den sidste tilbageværende af byens forsvarsmure.

Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

5. Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

Nyd en heldagstur i en lille gruppe fra Bukarest til den historiske region Transsylvanien. Oplev indflydelsen fra forskellige kulturer, herunder rumænsk, saksisk, tyrkisk og ungarsk. Se Draculas slot og Peles-slottet, og tag til Brasov på en guidet vandretur. Bliv hentet på dit komfortable hotel, og læn dig tilbage og slap af på køreturen til Sinaia i de transsylvanske alper. Sinaia er kendt for sit smukke byzantinske kloster fra slutningen af det 17. århundrede. Besøg det neoklassiske Peles-slot, som blev bygget på en middelalderlig rute, der forbandt Transsylvanien med Valakiet. Vær opmærksom på, at Peles Slot vil være lukket mellem den 12. og 25. februar 2024 på grund af renovering. I denne periode vil vi se Peles-slottet udefra og besøge Pelisor-slottet i stedet. Fortsæt til det middelalderlige Bran-slot, bedre kendt som Draculas slot på grund af dets tilknytning til Vlad the Impaler. Beundr slottets romantiske omgivelser på en skovklædt bakke. Kig op på de imponerende tårne. Udforsk en af de største middelalderbyer i Rumænien på en vandretur i Brasov. Se det smukke bjerglandskab, mens du kører tilbage til Bukarest.

Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

6. Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

Turen begynder fra mødestedet i det centrale Brasov. Du vil blive kørt ind mod Bran Slot. Slottet stod færdigt i 1382 og blev bygget på en stejl klippe mellem Măgura og Dealul Cetăţii med en enestående udsigt over de nærliggende bakker. Lær om dette berømte slot, især historierne om grev Dracula, mens du går rundt i de gamle sale. Dernæst kører du til Sinaia, den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens. Den en time lange køretur byder på spektakulære udsigter over den omkringliggende natur og dyrelivet. Derefter møder du Peles Slot, som anses for at være et af de smukkeste slotte i Europa. Besøg et arkitektonisk mesterværk, oplev de vidunderlige saloner, og lær om arven. Det næste stop ved Sinaia-klosteret, der blev bygget i 1690, vil afslutte de arkitektoniske stilarter i de tre rumænske provinser Valakiet, Transsylvanien og Moldavien, vi vil nyde et mesterværk af kirkearkitektur, ortodokse fresker og rumænske nationale symboler. På vejen hjem kan du se udsigten over de transsylvanske alper, Bucegi-bjergene og de livlige feriebyer Busteni og Predeal.

Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

7. Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

Nyd en heldagstur fra Bukarest for at opleve Bran Slot, som var inspirationen til Draculas slot. Udforsk byen Brasov på en guidet tur, og se Peles-slottet, den rumænske kongefamilies tidligere hjem. Det første stop på dit Transsylvanien-eventyr bliver i det maleriske landskab Sinaia, den såkaldte Karpaternes perle. Her kan du opleve Peles-slottet, et mesterværk af design med unikke tårne og stor sans for detaljer. Efter at have nydt den utrolige udsigt over bjergene fra Peles Slot fortsætter turen til middelalderborgen Bran Castle, der er bedre kendt som Draculas slot på grund af sin tilknytning til Vlad den impalere. I Brasov kan du følge din guide på en vandretur for at beundre seværdigheder som Brasovs Rådspladsen og den sorte kirke, en af Brasovs største attraktioner.

Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

8. Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

Oplev Transsylvaniens ikoniske turistattraktioner på en eksklusiv dagstur i en lille gruppe på kun 8 personer. Eventyret begynder i Brasov, og undervejs vil du opleve den maleriske skønhed i landområderne med Karpaterne som baggrund. Første stop er ved det imponerende Peles-slot, der ligger i den charmerende by Sinaia, og som kan prale af en fortryllende facade, der udstråler luksus og elegance. Du springer køen over for at udforske slottets indre og nyde den storslåede atmosfære. Turen omfatter også et besøg til Sinaia-klosteret, et helligt vartegn, der er kendt for sin slående arkitektur, rige historie og åndelige betydning. Næste stop er Bran Castle, der er kendt for sin tilknytning til legenden om Vlad den impaler, og som er berømt som Draculas slot. Med din guides ekspertise vil du opdage de fængslende historier bag slottets mure og dets spændende forbindelse til den berygtede Dracula. Det sidste stop på denne bemærkelsesværdige tur er den naturskønne Rasnov-fæstning, et historisk sted med en betagende udsigt over det transsylvanske landskab. Udforsk fæstningen med din guides indsigtsfulde kommentarer, og få en dybere forståelse af dens rolle i Rumæniens historie. Inden du kører tilbage til Brasov, har du mulighed for at nyde det lokale køkken på en traditionel restaurant i landsbyen Bran. Nyd smagen af Rumæniens rige kulinariske arv, mens du mindes din uforglemmelige rejse gennem Transsylvanien. Denne tur sikrer, at du har god tid til at tage fantastiske billeder, og med adgang til at springe køen over undgår du at skulle vente i lange køer. Turen slutter kl. 17.00, og du vil efterlade dig med gode minder og uforglemmelige oplevelser af Transsylvaniens kulturarv. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at udforske det bedste af Transsylvanien.

Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

9. Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

Første punkt på denne dagstur fra Bukarest er et besøg i regionen Valahia, hvor du vil opdage Peles Slot, der ligger i maleriske Sinaia, "Karpaternes perle". Dette tidligere hjem for den rumænske kongefamilie er et mesterværk af design med fantastiske tårne og stor opmærksomhed på detaljer og giver en utrolig udsigt over bjergene. Herfra går turen ind i Transsylvanien og mod Bran Castle, hvor legenden om grev Dracula holdes i live året rundt. Bran Castle blev bygget i det 13. århundrede og er en spændende fæstning på en bakketop og et af de mest berømte vartegn i Rumænien. Turister samles fra alle verdenshjørner for at opleve en guidet tur i dette majestætiske slot, som er berømt for at have tilhørt Vlad the Impaler, den påståede inspiration til grev Dracula. Begge disse navne er gennemsyret af mystik og myter, og du vil nyde at udforske oprindelsen til dem begge. Som det næste på denne fantastiske dagstur får du en byvandring i Brasov, som er en guidet tur rundt i en meget smuk middelalderby, der er omgivet af de tårnhøje Karpaterbjerge. Denne byrundtur i Brasov vil tage dig med til det historiske centrum af denne perle, herunder Den Sorte Kirke, Rådspladsen og de gamle mure, og der vil også være tid til at gå på opdagelse, shoppe og spise.

Bran: Guidet tur til slottet

10. Bran: Guidet tur til slottet

Efter at du har mødt din guide i Bran Village, begynder din slotstur. Efter en kort introduktion om det omkringliggende område vil du gå ind i slottet og begynde din rejse ind i fortiden. Bran Slot har mere end 50 værelser, men de fleste af dem blev lukket mellem 2006 og 2009, da Dronning Marias børnebørn arvede det fra den rumænske regering. Der er stadig 19 af dem, som i øjeblikket er åbne for offentligheden, samt en hemmelig passage. Din guide vil give dig en grundig rundvisning, der dækker fæstningens historie, herunder mange legender og vampyrer. Du vil også høre historier om grev Dracula og om dronning Maria af Rumæniens rolle i restaureringen af dette fantastiske sted. Du kan se vagtværelset, dronningens lejlighed, kongens lejlighed, katellanens kontor, musiklokalet og prinsesse Ileanas og prins Nicolaes lejligheder. Jeres rundvisning slutter i gårdspladsen ved brønden, som ligger lige ved siden af tidstunnelen, som I er velkomne til at gå igennem bagefter.

129 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Brasov

Brasov

Andre seværdigheder i Brasov

Vil du se alle oplevelser i Brasov? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brasov

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 209 anmeldelser

Vores rejseguide var Emanuel, en meget venlig person, meget vidende, opmærksom på rejsendes behov og også venlig. Buschaufføren, hvis navn jeg desværre ikke husker, var også meget god. Oplevelsen var meget interessant og smuk og et must, hvis du kommer for at besøge Bukarest. Både min mor og jeg var meget tilfredse.

Det var fedt! selvom det var vinter, var stederne betagende smukke, for ikke at tale om slottenes indre. guiden var super flink og hjælpsom, han forklarede alt meget godt og gav os også en masse fritid til at besøge, så godt vi ville. udflugt ikke må gå glip af!!

Jeg tog denne tur den 31/01/'24. Vlan var en fantastisk guide, aldrig kedelig og gav os så meget interessant information. De smukke slotte samt byen Brasov. Det var en perfekt dag.

FANTASTISK! Storslået udflugt, fremragende og super venlig guide, vi havde en fantastisk tid! Rejseplan tilrettelagt til perfektion. Jeg anbefaler stærkt.

Perfekt oplevelse...vores behagelige, kultiverede, smilende og omsorgsfulde guide. Tak til Emmanuel og Florin, I er fantastiske 👍🏼😊