Tilføj datoer

Brasov
Dagsture

Dagsture
91 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Brasov

Brasov

Andre seværdigheder i Brasov

Vil du se alle oplevelser i Brasov? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brasov

Samlet bedømmelse

4.8
(260 anmeldelser)

Vi havde en super heldagstur med Vlad som en utrolig dygtig og vidende guide der talte godt engelsk. Vi startede med at se Peles Castle. Et helt igennem fantastisk smukt slot, og Vlad kunne fortælle en masse spændende ting. derefter kørte vi til Brasov, hvor vi havde halvanden time på egen hånd til at spise og gå rundt i Brasovs gamle bydel. vi sluttede turen af ved Grev Draculas slot (Bran Castle). Sammenlignet med Peles Castle var det ikke så spændende, men utroligt er det man kan bygge så flot et slot på det sted. Alt i alt en heldagstur der var pengene værd, og kan kun komme med rosende ord om vores guide Vlad, der var sjov, klog, smilende, oplyst og endda havde små quizzer til os. Dejlig dag til Transsylvanien.

En enestående oplevelse! i høj grad takket være vores guide Ana. Hans dedikation og entusiasme var til at tage og føle på fra starten. Ikke alene var hun fuldt ud investeret i sit arbejde, men hun tog sig også tid til at huske vores fornavne. Og det, der virkelig gjorde forskellen, var de yderligere oplysninger, hun gav os om Rumænien. Hans anekdoter og viden gav os et fascinerende indblik i landets kultur og historie, der gik langt ud over den planlagte udflugt.

Udflugten var virkelig meget interessant, godt planlagt og organiseret. Vores guide, Emanuel var meget venlig, og han kendte sit emne meget godt. Selvom udflugten startede tidligere end planlagt (7:10 i stedet for 7:30), forstod vi, at det var med det formål at kunne lave alle de planlagte aktiviteter. Tidsplanen var travl, men den fremragende organisation gjorde dagen meget fornøjelig. Bussen var behagelig og chaufføren (Florine) kørte meget godt.

Unik oplevelse! Vi er fuldt ud tilfredse med vores transport til slottene, den konsistens der var i programmet! Vores rejseleder Marius var meget hjælpsom, besvarede alle vores spørgsmål og var villig til at foreslå andre aktiviteter, der kunne interessere os. Han tilbød os en meget flot og komplet rundvisning i både slottene og området! Vores guide var også meget god! Vi anbefaler stærkt denne magiske udflugt!!!

meget flot besøg takket være indgrebene fra Vlad, som guidede os på et eventyr gennem de lintrofiske byer i Bukarest og deres respektive slotte. guide meget nærværende og meget opmærksom på alle. virkelig stor oplevelse.