Tilføj datoer

Brasov
Ture

Ture
184 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Brasov Ture

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

1. Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

2. Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

Oplev Transsylvaniens seværdigheder og betydningsfulde byer på denne guidede tur fra Bukarest. Besøg historiske slotte og en middelalderby, mens du fordyber dig i denne stemningsfulde region. Bliv afhentet fra din indkvartering, og tag derefter ud for at udforske Transsylvaniens historiske slotte og middelalderbyen Brașov. Stop i den lille by Sinaia og besøg Peleșslottet, hvor du kan udforske den rumænske kongefamilies tidligere sommerpalads. Fortsæt til Bran, der er berømt for den imponerende fæstning, der er forbundet med legenden om grev Dracula. Hør fortællinger om den virkelige Vlad Dracula, der siges at have inspireret Bram Stoker. Få panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge fra resterne af citadellet. Nyd lidt tid på egen hånd til at gå rundt på souvenirmarkedet, inden du tager på en byvandring i Brașovs middelalderlige gamle bydel med en lokal guide. Få lidt tid på egen hånd, inden turen går tilbage til Bukarest, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

3. Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Flygt væk fra travlheden i Bukarest, og tilbring en dag med at fordybe dig i Transsylvaniens landskaber og seværdigheder. Oplev de historiske slotte, det rige landskab og den stemningsfulde atmosfære i denne unikke region. Nyd en afhentning fra nærliggende mødesteder og guidede ture til disse fascinerende monumenter. Start din dagstur med et besøg på Peles Slot, der ligger i det naturskønne bjergområde Sinaia, der er kendt som Karpaternes perle. Besøg den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, som viser et storslået palads i tysk renæssancestil. Næst kan du nyde fri tid til frokost i byen Brasov. Begynd at udforske denne fascinerende by i Transsylvanien fra dens hovedtorv, og gå rundt i det velholdte historiske centrum, mens du ser seværdigheder som den gotiske sorte kirke, det gamle rådhus og den smalleste gade i Europa. På dit sidste stop på turen møder du Bran Castle, der også er kendt som Draculas slot. Gå en tur indenfor i de storslåede tårne og ned ad de snoede, smalle trapper og gange, og lær om den berygtede Vlad the Impaler.

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

4. Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Dyk ned i legenden om Vlad Dracula, der var inspirationskilden til den fiktive Grev Dracula, på denne heldagstur igennem Transsylvanien. Se nogle af regionens historiske slotte og besøg byen Brasov. Turen begynder med afhentning fra bestemte afhentningssteder i Bukarest, hvorefter der køres mod regionen Valahia. Oplev Peles Slot beliggende i maleriske Sinaia, som er kendt som Karpaternes Perle. Rejs gennem bjerglandskabet til Bran, hvor du vil besøge Bran-slottet, almindeligvis kendt som Draculas Slot. Hør legenden om den skræmmende fiktive greve. Tag videre til Brasov, der ligger i hjertet af Transsylvanien. Tag på en byvandring gennem det historiske centrum. Se seværdigheder som den gotiske kirke Biserica Neagră og den middelalderlige Katarinaport, den sidste tilbageværende af byens forsvarsmure.

Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

5. Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

Første punkt på denne dagstur fra Bukarest er et besøg i regionen Valahia, hvor du vil opdage Peles Slot, der ligger i maleriske Sinaia, "Karpaternes perle". Dette tidligere hjem for den rumænske kongefamilie er et mesterværk af design med fantastiske tårne og stor opmærksomhed på detaljer og giver en utrolig udsigt over bjergene. Herfra går turen ind i Transsylvanien og mod Bran Castle, hvor legenden om grev Dracula holdes i live året rundt. Bran Castle blev bygget i det 13. århundrede og er en spændende fæstning på en bakketop og et af de mest berømte vartegn i Rumænien. Turister samles fra alle verdenshjørner for at opleve en guidet tur i dette majestætiske slot, som er berømt for at have tilhørt Vlad the Impaler, den påståede inspiration til grev Dracula. Begge disse navne er gennemsyret af mystik og myter, og du vil nyde at udforske oprindelsen til dem begge. Næste punkt på denne fantastiske dagstur er en byvandring i Brasov, som er en guidet tur rundt i en meget smuk middelalderby, der er omgivet af de tårnhøje Karpaterbjerge. Denne byrundtur i Brasov vil tage dig med til det historiske centrum af denne perle, herunder Den Sorte Kirke, Rådspladsen og de gamle mure, og der vil også være tid til at gå på opdagelse, shoppe og spise.

Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

6. Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

Nyd en heldagstur i en lille gruppe fra Bukarest til den historiske region Transsylvanien. Oplev indflydelsen fra forskellige kulturer, herunder rumænsk, saksisk, tyrkisk og ungarsk. Se Draculas slot og Peles-slottet, og tag til Brasov på en guidet vandretur. Vores første stop er Sinaia, hvor vi besøger det neoklassiske Peles-slot - den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, bygget på en middelalderlig rute, der forbandt Transsylvanien med Valakiet. Fortsæt til det middelalderlige Bran-slot, bedre kendt som Draculas slot på grund af dets tilknytning til Vlad the Impaler. Beundr slottets romantiske omgivelser på en skovklædt bakke. Kig op på dets imponerende tårne. Udforsk en af de største middelalderbyer i Rumænien på en vandretur i Brasov. Se det smukke bjerglandskab, mens du kører tilbage til Bukarest.

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasov-dagstur

7. Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasov-dagstur

Start din dagstur med at blive hentet i det centrale Bukarest og kør til regionen Walachia. Oplev Peles-slottet, det tidligere hjem for den rumænske kongefamilie. Beundr de fantastiske tårne og den store sans for detaljer, mens du nyder den spektakulære udsigt over bjergene. Dernæst rejser du ind i Transsylvanien og mod Bran Castle, hvor legenden om grev Dracula holdes i live hele året rundt. Bran Castle blev bygget i det 13. århundrede og er en spændende fæstning på en bakketop og et af de mest berømte vartegn i Rumænien. Oplev en guidet tur på dette majestætiske slot, som er berømt for at have tilhørt Vlad the Impaler, den påståede inspiration til grev Dracula. Udforsk mysteriet og myten bag disse figurer sammen med din guide. Tag derefter på en vandretur i middelalderbyen Brasov. Spadser gennem gaderne i denne smukke middelalderby med din guide, omgivet af de tårnhøje Karpaterbjerge. Udforsk byens historiske centrum, herunder Den Sorte Kirke, Rådspladsen og de gamle mure. Bliv sat af i det centrale Bukarest, når turen er slut.

Fra Bukarest: Peles Slot, Brasov & Bran Slot Dagstur

8. Fra Bukarest: Peles Slot, Brasov & Bran Slot Dagstur

Oplev det elegante Peles-slot, den charmerende by Brasov og det mystiske Bran-slot på en dagstur fra Bukarest. Beundr de spektakulære landskaber i Transsylvanien-regionen, og lær om dens rige historie. Start med afhentning fra udvalgte steder i Bukarest og rejs nordpå, først til Peles Slot. Oplev dette spektakulære tidligere kongelige palads ved foden af Karpaterne. Fortsæt til den charmerende by Brasov, og udforsk dens maleriske, smalle gader fra middelalderen på en guidet gåtur. Beundr rådstårnet med udsigt over hovedtorvet, og nyd byens atmosfære og smukke arkitektur. Til sidst tager vi til Bran Castle, også kendt som Draculas slot. Hør om historien og legenderne om dette tidligere hjem for den berygtede Vlad the Impaler. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Bukarest.

Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

9. Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

Turen begynder fra mødestedet i det centrale Brasov. Du vil blive kørt ind mod Bran Slot. Slottet stod færdigt i 1382 og blev bygget på en stejl klippe mellem Măgura og Dealul Cetăţii med en enestående udsigt over de nærliggende bakker. Lær om dette berømte slot, især historierne om grev Dracula, mens du går rundt i de gamle sale. Dernæst kører du til Sinaia, den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens. Den en time lange køretur byder på spektakulære udsigter over den omkringliggende natur og dyrelivet. Derefter møder du Peles Slot, som anses for at være et af de smukkeste slotte i Europa. Besøg et arkitektonisk mesterværk, oplev de vidunderlige saloner, og lær om arven. Det næste stop ved Sinaia-klosteret, der blev bygget i 1690, vil afslutte de arkitektoniske stilarter i de tre rumænske provinser Valakiet, Transsylvanien og Moldavien, vi vil nyde et mesterværk af kirkearkitektur, ortodokse fresker og rumænske nationale symboler. På vejen hjem kan du se udsigten over de transsylvanske alper, Bucegi-bjergene og de livlige feriebyer Busteni og Predeal.

Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

10. Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

Nyd en heldagstur fra Bukarest for at opleve Bran Slot, som var inspirationen til Draculas slot. Udforsk byen Brasov på en guidet tur, og se Peles-slottet, den rumænske kongefamilies tidligere hjem. Det første stop på dit Transsylvanien-eventyr bliver i det maleriske landskab Sinaia, den såkaldte Karpaternes perle. Her kan du opleve Peles-slottet, et mesterværk af design med unikke tårne og stor sans for detaljer. Efter at have nydt den utrolige udsigt over bjergene fra Peles Slot fortsætter turen til middelalderborgen Bran Castle, der er bedre kendt som Draculas slot på grund af sin tilknytning til Vlad den impalere. I Brasov kan du følge din guide på en vandretur for at beundre seværdigheder som Brasovs Rådspladsen og den sorte kirke, en af Brasovs største attraktioner.

Brasov

Brasov

Andre seværdigheder i Brasov

Vil du se alle oplevelser i Brasov? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brasov

Samlet bedømmelse

4.9
(12 anmeldelser)

Vi havde en super heldagstur med Vlad som en utrolig dygtig og vidende guide der talte godt engelsk. Vi startede med at se Peles Castle. Et helt igennem fantastisk smukt slot, og Vlad kunne fortælle en masse spændende ting. derefter kørte vi til Brasov, hvor vi havde halvanden time på egen hånd til at spise og gå rundt i Brasovs gamle bydel. vi sluttede turen af ved Grev Draculas slot (Bran Castle). Sammenlignet med Peles Castle var det ikke så spændende, men utroligt er det man kan bygge så flot et slot på det sted. Alt i alt en heldagstur der var pengene værd, og kan kun komme med rosende ord om vores guide Vlad, der var sjov, klog, smilende, oplyst og endda havde små quizzer til os. Dejlig dag til Transsylvanien.

En enestående oplevelse! i høj grad takket være vores guide Ana. Hans dedikation og entusiasme var til at tage og føle på fra starten. Ikke alene var hun fuldt ud investeret i sit arbejde, men hun tog sig også tid til at huske vores fornavne. Og det, der virkelig gjorde forskellen, var de yderligere oplysninger, hun gav os om Rumænien. Hans anekdoter og viden gav os et fascinerende indblik i landets kultur og historie, der gik langt ud over den planlagte udflugt.

Udflugten var virkelig meget interessant, godt planlagt og organiseret. Vores guide, Emanuel var meget venlig, og han kendte sit emne meget godt. Selvom udflugten startede tidligere end planlagt (7:10 i stedet for 7:30), forstod vi, at det var med det formål at kunne lave alle de planlagte aktiviteter. Tidsplanen var travl, men den fremragende organisation gjorde dagen meget fornøjelig. Bussen var behagelig og chaufføren (Florine) kørte meget godt.

Unik oplevelse! Vi er fuldt ud tilfredse med vores transport til slottene, den konsistens der var i programmet! Vores rejseleder Marius var meget hjælpsom, besvarede alle vores spørgsmål og var villig til at foreslå andre aktiviteter, der kunne interessere os. Han tilbød os en meget flot og komplet rundvisning i både slottene og området! Vores guide var også meget god! Vi anbefaler stærkt denne magiske udflugt!!!

meget flot besøg takket være indgrebene fra Vlad, som guidede os på et eventyr gennem de lintrofiske byer i Bukarest og deres respektive slotte. guide meget nærværende og meget opmærksom på alle. virkelig stor oplevelse.