Tilføj datoer
Ting at gøre

Bremen

Ofte stillede spørgsmål om Bremen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bremen?

De topattraktionerne der skal opleves i Bremen er:

Andre seværdigheder i Bremen

Vil du se alle oplevelser i Bremen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bremen

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.904 anmeldelser

Det var en meget humoristisk, sympatisk mand, der vidste meget at fortælle om Bremen. Min søn (9 år) var meget entusiastisk og ville deltage i endnu en tur, selvom 2 timers koncentration for et barn er noget af en præstation. Han ville gerne have set og hørt endnu mere. Jeg må også sige, at for mig personligt kunne man have lært mere på et eller andet tidspunkt, langt væk fra de sædvanlige turistprogrampunkter. Den beplantede telefonboks overfor Schifferhaus fortjener for eksempel opmærksomhed, og det samme gør selve huset.Men alt i alt var det en fin guidet tur, man kan gå en masse, lytte til en masse information og opleve så meget. Vi er begejstrede for Bremen og dets mangfoldighed. Vi vil anbefale en tur med en guide til alle, der besøger Bremen.

En skøn introduktion til Bremen og godt udgangspunkt for at identificere områder, som du gerne vil besøge mere detaljeret. Guido, guiden, var meget venlig og tilbød et godt overblik over byen og dens historie og folklore.

En fantastisk tur. krydret med små anekdoter om Bremen. Desværre alt for kort, næste gang vil jeg tage mere tid til Bremen

Spændende historie om øl oprindelse og fremstilling, samt rigeligt med smagsprøver

It was a super good tour. We really enjoyed ourselves.