Tilføj datoer

Bridge of Sighs, Oxford

Bridge of Sighs, Oxford

Bridge of Sighs, Oxford: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

1. Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

Tag på en guidet heldagstur i det engelske landskab fra London. Beundr de eventyrlige huse i Cotswolds, det historiske Oxford University og skønheden i det engelske landskab. Forlad London på en heldagstur, der tager dig vestpå for at opleve det smukke landskab i Cotswolds og universitetsbyen Oxford. Kør gennem Cotswolds, mens du nyder udsigten over det smukke landskab og stenlandsbyerne. Dette er et område med enestående naturskønhed, og det er det engelske landskab, når det er bedst. Vi stopper ved Bibury og Burford, de to mest elskede landsbyer i Cotswolds. Vi fortsætter til Oxford for at udforske den mest berømte universitetsby i verden. Fri tid til frokost i hjertet af byen. Gå en tur blandt college-bygningerne og beundr deres drømmende spir. Din guide vil anbefale en vandrerute, der dækker de mest berømte steder, herunder Sukkenes Bro og Christchurch Cathedral. Lær om Oxfords forbindelse med Alice i Eventyrland og Harry Potter. Find et godt sted at spise (din guide kommer med anbefalinger), eller slut dig til lokale lærde og akademikere over en pint på byens mest hjemsøgte pub. Du er tilbage i London ved 18-tiden om aftenen, og du kan bruge Londons undergrundsbane til at komme hurtigt rundt i hele London.

Oxford: Universitets- og byvandring

2. Oxford: Universitets- og byvandring

Hol dig til en universitetsuddannet guide med mange års erfaring og lokalkendskab til Oxford City og colleges. Se de drømmende tårne på et af verdens ældste universiteter på en guidet vandretur. Gå indenfor i nogle af byens mest historiske colleges, såsom New College, der blev grundlagt i 1379 og senest er set i Harry Potter-filmene og tv-produktioner af Inspector Morse og Lewis. Besøg Exeter College, der blev grundlagt i 1314, og som er en anden favorit på de fleste ture. Stop ved Hertford College med sin romantiske facade og Bridge of Sighs, som man straks kan genkende fra Brideshead Revisited. Se universitetsbiblioteket, og lær om det kollegiale system, der er unikt for Oxford og Cambridge. Oplev berømte tidligere studerende, der har studeret og undervist på universitetet, herunder den berygtede Dr. Spooner, hvis portrætter hænger i New College Dining Hall, og hvis navn er givet til det legende sproglige fænomen spoonerisms.

Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

3. Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

Udforsk Oxford og Cambridg på guidede vandreture med denne heldagstur ombord på en komfortabel bus fra London. Dyk ned i historierne bag disse institutioner, og hør din guide tydeligt med de medfølgende headsets. Hop ombord på den rummelige bus på Victoria Station, og slap af på køreturen over Chiltern Hills til Oxford, 'City of Dreaming Spires', hvis stille gårdhaver har inspireret generationer af lærde som Bill Clinton, Lewis Carroll, C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien. Begynd din guidede vandretur og besøg Christ Church College, hvor Harry Potter-scenerne blev filmet. Se Bodleian Library og de billedskønne collegegårde, som Oxford med rette er berømt for. Stig på bussen igen for at tage til Cambridge, en levende by, der har formet historien og i dag afspejler det bedste af det historiske og moderne liv. Gå ind på det område, der har inspireret personer som Charles Darwin, Isaac Newton og mange fra Monty Python-gruppen. Se det storslåede Kings College på en guidet vandretur. Spadser gennem en by fyldt med smukke bygninger og historiske finurligheder, herunder den berømte Sukkenes Bro. Vend tilbage til Victoria Station i London ved slutningen af turen.

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

4. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford City Twilight Ghost Tour

5. Oxford City Twilight Ghost Tour

Hold godt fast i denne 75-minutters vandretur i Oxford med en forskel. Den afslappede aftentur udforsker mange af Oxfords baggader og gyder på jagt efter nogle af byens legendariske uhygge. Oxford har mange forskellige spøgelseshistorier, fra fortællinger om kætterske biskopper til soldater skudt ved daggry under den engelske borgerkrig. Din guide vil bringe dem alle til live, i det omfang du måske endda tror, at nogle af dem er sande! Gå en tur rundt i de ældste dele af byen, hvor den højeste overflod af spektrale aktiviteter er placeret. Se spøgelsesagtige steder såsom stedet, hvor den blodige by versus kjoleoptøjer begyndte. Besøg mystiske kirkegårde, se den sørgmodige Sukkenes Bro og følg i fodsporene på Dead Man's Walk.

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

6. Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Mød din kvalificerede grønne (eller blå) badge-guide på Martyrs Memorial på St Giles til en 2-timers vandretur i Oxford med vægt på optagelserne til Morse/Lewis og Endeavour. Din guide giver en kort introduktion til byen og universitetet, og herfra går du gennem hjertet af Oxford for at udforske steder i forbindelse med optagelserne. Du vil se mange af gymnasierne (udefra) samt The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library og The Radcliffe Camera. Andre steder vil omfatte Sukkenes bro og mange af pubberne, hvor ordene 'pint Morse' ofte blev talt! Hver tur er forskellig, et script følges ikke, og den bedste rute vælges på dagen for at give dig den allerbedste oplevelse.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

7. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

8. Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

Oplev alle de vigtigste hjemsøgte steder i og omkring Oxford på en natlig vandretur løst baseret på bogen 'Haunted Oxford' af den lokale forfatter Rob Walters, blot en af de erfarne og talentfulde guider. Oplev den bedste måde at 'se' Oxfords spøgelser på en rute, der tager dig rundt i hjertet af det centrale Oxford og dets universitet. Mød din guide og bliv ført væk ud i natten, startende på hjørnet af Turl Street og Broad Street, som engang var byens grøft og stedet for frygtelige mord og religiøs forfølgelse. Lær om Oxfords historie og hør mange pragtfulde uhyggelige historier, der går tilbage til dansk vikingetid. Gå forbi Oxford University, Radcliffe Square, og kig ind i Old Schools Quadrangle - af Harry Potter-berømmelse. Beundre Oxfords smukke og imponerende arkitektur, og mærk historien i væggene, som er velbevarede og repræsenterer enhver arkitekturperiode fra middelalder til klassisk til moderne. Kig op på Sukkenes Bro, såkaldt, da den minder om den i Venedig, der førte fanger til deres undergang. Slap ned ad den gamle murede bane til New College, bygget i slutningen af 1300-tallet, og se dens mørke porte mod mørket.

Oxford: Town & Gown vandretur

9. Oxford: Town & Gown vandretur

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: En vandretur gennem Oxford

10. Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

29 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Bridge of Sighs, Oxford

Andre seværdigheder i Bridge of Sighs, Oxford

Vil du se alle oplevelser i Bridge of Sighs, Oxford? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bridge of Sighs, Oxford

Samlet bedømmelse

4.5
(2.105 anmeldelser)

Fremragende rejseleder, velforberedt og lavet vittigheder. Selv min søn var opmærksom på rejselederens forklaringer. Meget høflig, velopdragen og flink chauffør. Eneste ulempe var, at bussen ikke var tilgængelig for kørestol, men det vidste vi allerede på forhånd. Cotswolds og Oxford er så forskellige, men både UNIKE og SMUKKE og så forskellige fra London. Vi har til hensigt at besøge Oxford igen for en hel dag på egen hånd, da tour guide gav os masser af hints for en hel dag, og hvis vi havde tid, ville vi også tage en anden tur til Cotswolds.

Fantastisk besøg, vores guide en ung universitetsmand. Vi havde taget engelsk (meget billigere) og en utrolig chance, han talte også fransk for at forklare os generelt. Det var virkelig fantastisk og super flot guide. Jeg fortryder overhovedet ikke

Fantastisk guide med stor viden, humor og engagement. Da han hørte vi var fra DK underholdte han om vikingernes rolle i Oxfords historie.

Superduper rundvisning! Meget kompetent og interessant guide - som dog til tider var lidt svær at høre.