Tilføj datoer
Oplevelser i

Brighton

Ofte stillede spørgsmål om Brighton

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Brighton?

De topattraktionerne der skal opleves i Brighton er:

Andre seværdigheder i Brighton

Vil du se alle oplevelser i Brighton? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brighton

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.500 anmeldelser

Vi har netop afsluttet vores guidede tur til de syv søstre, og det var alt, hvad vi ønskede, og mere til! Tour guide Lawrence var så sjov og venlig. Han delte en masse viden med os. Forvent at gå nogle gange. Selvom du bliver kørt rundt til webstederne, tog min mand og jeg 10.000 skridt hver. Turen skulle slutte ved togstationen, men Lawrence tilbød at tage folk med til Brighton Pier, hvis du ville, hvilket han ikke behøvede at gøre. Jeg vil anbefale dette firma til enhver.

Fabio var en fremragende guide. Turen tillod 2 timer ved Stonehenge, hvilket vi var taknemmelige for (vi hørte andre turgrupper, der kun havde en time), og 3 i Bath inklusive en underholdende vandretur. Mine børn (15 & 18) nød det også. Stærkt anbefale!

Vidunderlig udflugt! I både Stonehenge og Bath har du tid nok til at se alt, hvad du ønsker. Et særligt højdepunkt var vores guide Gerry. Hans rundvisning i Bath var sjov og informativ. Alt var super organiseret!

Gerry var en fantastisk guide. Informativ og alligevel sjov. Elskede, hvordan han forklarede alt med så meget iver. Kudos til opdagelsesrejser for at bevare sådan en perle!!

Laura var fantastisk. Gav mange detaljer om stederne og hjælpsomme