Vores mest anbefalede ting at gøre i Brighton

British Airways i360: Entrébillet

1. British Airways i360: Entrébillet

Nyd udsigten over Brighton, South Downs og Sussex-kysten fra en helt lukket futuristisk glaspod. Lær mere om mange af områdets vartegn, som kan ses fra BAi360, ved hjælp af det gratis kort og den gratis app. Nyd en drink i Nyetimber Sky Bar, der serverer en række lokale drikkevarer, herunder Nyetimber, en prisbelønnet mousserende vin. Besøg strandbygningen, der huser British Airways i360: How it Was Built-udstillingen. Nyd et måltid på West Beach Bar & Kitchen eller West Pier Tea Room, eller kig efter gaver og souvenirs i BAi360-butikken, hvoraf mange er skabt af lokale Brighton-kunstnere.

Royal Pavilion, Brighton: Entrebillet

2. Royal Pavilion, Brighton: Entrebillet

Royal Pavillon har en farverig historie, der strækker sig 200 år tilbage i tiden. Royal Pavilion blev bygget som et lystslot ved havet for kong George IV. Det har også fungeret civilt som hospital under første verdenskrig, og det er blevet et symbol på Brighton. I midten af 1780'erne lejede George, Prinsen af Wales, et lille hus med udsigt over en fashionabel promenade i Brighton. Brighton var ved at udvikle sig fra en henfalden fiskerby til et etableret udflugtsmål ved havet for de rige og berømte på grund af dens beliggenhed tæt på London. Efter George blev taget i ed som prinsregent i 1811 bestilte han John Nash til at begynde transformationen fra beskeden villa til det storslåede palads, som vi kan se i dag. Gå gennem de overdådige statsværelser på stueetagen herunder selskabslokalerne, musiklokalet, den storslåede og nyligt restaurerede salon samt det store køkken. Udforsk flere værelser ovenpå, herunder Dronning Victorias soveværelse. Lær om brugen af bygningen som et militærhospital for indiske soldater under første verdenskrig.

Brighton: Billet til zipline

3. Brighton: Billet til zipline

Flyv over strandpromenaden og Brightons berømte strand på den længste og hurtigste svævebane på Englands sydkyst. Med sine 300 m svævebane og yderligere 24 m dropzone er denne dobbelte svævebane for ægte adrenalinjunkier. Kravl op ad den imponerende vindeltrappe for at komme op til den 17 m høje svævebaneplatform. Få panoramaudsigt fra 32 m over havoverfladen. Vælg den dobbelte svævebane og ræs om kap med venner og familie. Opnå høj fart, når du svæver ned i et skibsskrogs landingsplads på stranden. Benyt dig af de smagfulde madmuligheder, inklusiv fish and chips, jomfruhummer og mushy peas. Hvis du er på udkig efter noget sødere, så prøv isbilen, eller donuts på de lidt koldere dage.

Sea Life Brighton adgangsbillet

4. Sea Life Brighton adgangsbillet

Oplev havet dag og nat, og se Storbritanniens største udvalg af hajer og rokker under ét tag. Dans langs den bio-florescerende tropiske kyst, og beundre koralrevenes skønhed. Udforsk dybets huler og forestil dig dig selv som en løvefisk. Rejs gennem den undersøiske tunnel eller beundre vinduet fra gulv til loft! Se også fantastiske Black Tip Reef Sharks, Zebra Sharks, Bloch Tail Sting Rays samt mange andre tropiske fiskearter.

Fra London: Heldagstur til Seven Sisters og South Downs

5. Fra London: Heldagstur til Seven Sisters og South Downs

Fang toget til Brighton fra London, og stig ombord en luksus minibus når du ankommer. Rejs til det smukke South Downs, og beundr de bølgende bakker, skabt gennem tusinder af år, af græssende dyr. Besøg Devil's Dyke, og sæt pris på udsigten over det lavtliggende "weald", og lær, hvordan landskabet blev dannet, inden du fortsætter til Middle Farm, hvor du kan købe oste, mousserende vine eller cider fra Sussex. Fortsæt ad landeveje til Seven Sisters Country Park, og se den neolitiske skårne figur af Longman Wilmington. Gå en tur til Beachy Head, og tag fantastiske billeder af de hvide klipper, før du rejser til Birling Gap for at se den dramatiske kysterosion, og få dit første glimt af Seven Sisters-klipperne. Stop ved Seaford Head, og nyd et ikonisk syn over Seven Sisters, og gå så til kystvagtshytterne, for fuldt ud at værdsætte områdets skønhed. Gå en tur i Rudyard Kiplings haver i Rottingdean, og brug derefter noget tid på egen hånd i Brighton, eller tag toget tilbage til London med det samme.

Brighton: Jetski-tur

6. Brighton: Jetski-tur

Nyd et højhastighedsjetski-eventyr ud for Brightons kystlinje på en kraftfuld, topmoderne vandscooter. Der kræves ikke noget kørekort, da du vil være sammen med en instruktør for personlige vandscootere, der leder sessionen på en anden jetski eller motorbåd. Deluxe kraftfulde jetski'er tilbyder masser af siddepladser, avancerede betjeningsmuligheder og utrolig kraft og manøvredygtighed. Der er tre jetski'er, og hver jetski kan tage op til to personer med. Hvis du har en gruppe større end fire personer, kan du rotere mellem en højhastigheds RIB og to jetski. Først får I en briefing om jetski'en, som omfatter: betjening, kørsel og personlig sikkerhed. Derefter bliver I udstyret med stødsikre veste, våddragt og en dræbersnor. Afgang vil indebære en kort, langsom tur ud af Brighton Marina. Når du først er ude på det åbne hav med den hurtige RIB, der følger efter, vil du sætte fart på og sprinte mod Brighton Piers og videre ud i verden!

Brighton: 1- eller 2-dages hop-on hop-off-sightseeingbustur

7. Brighton: 1- eller 2-dages hop-on hop-off-sightseeingbustur

Brighton er et af sydkystens mest populære feriesteder med noget for hele familien. Tag en 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur, og opdag byens mange sider. Brighton City Sightseeing-turen har et virkelig spændende kommentarspor med fascinerende fakta, som selv nogle af de lokale ikke kender. Turen har mange højdepunkter som The Pier, The Lanes, Royal Pavilion, marinaen og de vigtigste butiksområder. Rød rute: Stop 1 - Palace-molen Stop 2 -  British Airways i360 Stop 3 - Grand Avenue Stop 4 - Sussex County Cricket Stop 5 - Hove, Palmeira-pladsen Stop 6 - St Anns Well Gardens Stop 7 - Brighton Station Stop 8 - Imperial Arcade Stop 9 - Brighton Pavilion/Old Steine Stop 10 - Royal Crecent/Bedford Street Stop 11 - Brighton Marina/Seattle Hotel Stop 12 - Maderia Terrace

Brighton: Escape the Vault og Rob a Bank Escape Room

8. Brighton: Escape the Vault og Rob a Bank Escape Room

Bryd ind i Brightons ældste bankboks, som nu befinder sig i Presuming Ed's Coffee House. Sammen med venner eller familie bliver du hyret til at røve Charles Fawkleys bankboks, en berygtet våbenhandler, der er kendt over hele verden. Bryd ind i boksen på 40 minutter, og løb væk med kontanterne til sidst. Mød din vært på Presuming Ed's Coffee House, som også er en bar. Start derefter din escape room-udfordring. Tving dig ind i boksen, stjæl kontanterne, og stik så af. Nyd en sjov og udfordrende oplevelse i en rigtig bankboks i hjertet af Brighton.

Fra Brighton: Tur til Seven Sisters og South Downs

9. Fra Brighton: Tur til Seven Sisters og South Downs

Mød din lokale guide og chauffør ved afhentningsstedet i Brighton. Dette gamle landskab er præget af stedets bløde kridtbakker, der er skabt igennem tusinder af år, hvor landmænd har ladet deres dyr græsse her.  Stop ved dalen med det uhyggelige navn Devil's Dyke, hvor du kan se knap 50 km på tværs af lavlandet med navnet Weald. Du lærer, hvordan dette landskab blev skabt, og ser den unikke dal Devil's Dyke, der er den største tørre dal i Storbritannien. Tag til Middle Farm, en traditionel gård i Sussex, der har været i samme familie i over 200 år. I deres gårdbutik findes et stort udvalg af lokale produkter fra Sussex. Der er pause i 30 minutter og tid til at se sig omkring og få en snack. Fortsæt til The Seven Sistres Country Park og de hvide klipper, hvor du kommer forbi gamle landeveje og ser det mystiske gamle fortidsminde Longman of Wilmington, en enorm neolitiske udskæring på siden af The Downs-bakkerne. Gå til toppen af Englands højeste kridtklint, der er over 160 meter høj. Stop ved Seaford Head, og se den kendte udsigt over The Seven Sisters.  Før du tager tilbage til Brighton, stopper du i landsbyen Rottingdean. Gå en tur gennem Rudyard Kiplings have , forfatteren til Junglebogen, før du tager tilbage til byens centrum. Du er tilbage i Brighton kl. 17.00.

Brighton: Sky Bar i360 indgangsbillet med en drink

10. Brighton: Sky Bar i360 indgangsbillet med en drink

Glid forsigtigt 138 meter op i luften og nyd den storslåede udsigt over Brighton og sydkysten. Nyd et unikt perspektiv inde fra en udsigtskapsel af glas med 360 graders udsigt over stranden og byen. Under din 25-minutters oplevelse kan du slappe af med en gratis drink fra Sky Bar. Med en etos om at støtte det lokale, er Nyetimber Sky Bar næsten udelukkende fyldt med leverandører fra Brighton og Sussex. Fra prisvindende engelsk mousserende vin fra Sussex-vingården Nyetimber, "destilleret ved havet" Brighton Gin, Blackdown Vodka fra South Downs og Folkington's tonic og frugtjuice - der er noget for enhver smag.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Brighton

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Brighton

Alle aktiviteter

39 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Brighton

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Brighton

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Brighton?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Brighton?

De bedste dagsture og -udflugter fra Brighton er:

South Downs

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Brighton på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Brighton

Vil du se alle oplevelser i Brighton? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brighton

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.193 anmeldelser

Vi har netop afsluttet vores guidede tur til de syv søstre, og det var alt, hvad vi ønskede, og mere til! Tour guide Lawrence var så sjov og venlig. Han delte en masse viden med os. Forvent at gå nogle gange. Selvom du bliver kørt rundt til webstederne, tog min mand og jeg 10.000 skridt hver. Turen skulle slutte ved togstationen, men Lawrence tilbød at tage folk med til Brighton Pier, hvis du ville, hvilket han ikke behøvede at gøre. Jeg vil anbefale dette firma til enhver.

Det var en fantastisk tur. Vores guide, Adam, var godt informeret om områdets historie, men han lod os også vide fra starten, hvad der var involveret; de seværdigheder vi ville se, hvor vi ville stoppe og rejsetiden derimellem. Det var den mest professionelle tur, jeg nogensinde har oplevet, og jeg vil varmt anbefale det. Dette kombineret med det faktum, at turen var en minibustur, gjorde oplevelsen virkelig mindeværdig.

Fabio var en fremragende guide. Turen tillod 2 timer ved Stonehenge, hvilket vi var taknemmelige for (vi hørte andre turgrupper, der kun havde en time), og 3 i Bath inklusive en underholdende vandretur. Mine børn (15 & 18) nød det også. Stærkt anbefale!

Vidunderlig udflugt! I både Stonehenge og Bath har du tid nok til at se alt, hvad du ønsker. Et særligt højdepunkt var vores guide Gerry. Hans rundvisning i Bath var sjov og informativ. Alt var super organiseret!

Gerry var en fantastisk guide. Informativ og alligevel sjov. Elskede, hvordan han forklarede alt med så meget iver. Kudos til opdagelsesrejser for at bevare sådan en perle!!