Ting at foretage sig
Brighton

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Brighton

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Brighton

Brighton: Brighton i360 Billet

Brighton: Brighton i360 Billet

Nyd udsigten over Brighton, South Downs og Sussex-kysten fra en helt lukket futuristisk glaskapsel. Lær om områdets mange vartegn set fra Brighton i360. Nyd en drink i Nyetimber Sky Bar, der serverer et udvalg af lokale drikkevarer, herunder Nyetimber, en prisvindende mousserende vin. Besøg strandbygningen til udstillingen Brighton i360: How it Was Built. Nyd en varm drik eller en bid mad i vores café med udsigt over stranden, eller gå på opdagelse i Brighton i360-shoppen, hvor du kan købe en række gaver og souvenirs, hvoraf mange er skabt af lokale Brighton-kunstnere.

London: Tag en bustur til Seven Sisters og South Downs

London: Tag en bustur til Seven Sisters og South Downs

Tag på en dagstur til South Downs National Park fra London, og beundr skønheden ved Englands fantastiske sydkyst og vidtstrakte grønne bakker. Besøg bemærkelsesværdige vartegn som Devil's Dyke, Seven Sisters Country Park og Beachy Head på en guidet tur. Om morgenen møder du din guide på London Bridge Station og tager toget til Brighton med dine forudbestilte returbilletter. Ved ankomsten til Brighton stiger du ombord på luksusminibussen til dagens eventyr. Ankom til South Downs National Park, og besøg først Devil's Dyke for at beundre udsigten over lavlandets weald. Lær af din guide om, hvordan landskabet blev formet gennem tusinder af år, og hvordan Devil's Dyke fik sit navn. Gå videre til Middle Farm, hvor du kan købe oste, mousserende vine eller cider fra Sussex. Middle Farm vil være frokoststoppestedet, hvor de maleriske tesaloner serverer lette frokoster, snacks, kaffe og te. Fortsæt ad rolige landeveje til Seven Sisters Country Park. Gør et kort stop for at besøge den neolitiske udskæring, der er kendt som Longman of Wilmington. Gå derefter en guidet tur langs Beachy Head, og tag fantastiske billeder af de hvide kridtklipper. Rejs til Birling Gap og se resultaterne af den accelererede kysterosion. Ankom til Seaford Head og nyd den ikoniske udsigt over De Syv Søstre, et af de mest berømte udsigtspunkter langs Englands sydkyst. Din guide vil derefter tage dig med på en afslappet gåtur rundt om odden for at få den bedste udsigt over klipperne. Til sidst hopper du på bussen igen og bliver kørt tilbage til Brighton, hvor du tager toget tilbage til det centrale London.

Royal Pavilion, Brighton: Entrebillet

Royal Pavilion, Brighton: Entrebillet

Tiltag til en rundvisning i Brightons Royal Pavilion, den mest ikoniske bygning med en adgangsbillet. Lær om dens farverige historie, der strækker sig 200 år tilbage i tiden, mens du besøger de bevarede værelser, haver, hospitalet og meget mere. Dyk ned i historien på Brighton Royal Pavilion. Besøg et vartegn, der har fungeret som en borgerlig bygning, et hospital fra Første Verdenskrig og meget mere. Gå en tur i de anlagte haver, gå i kongelige fodspor i de mange bevarede rum, og beundr et stort antal kongelige artefakter. Gå gennem de overdådige stuer i stueetagen, herunder festsalen, musiklokalet, den storslåede, nyligt restaurerede saloon og det store køkken. Udforsk yderligere værelser ovenpå, herunder dronning Victorias soveværelse. Få mere at vide om brugen af bygningen som militærhospital for indiske soldater under Første Verdenskrig.

Fra Brighton: Tur til Seven Sisters og South Downs

Fra Brighton: Tur til Seven Sisters og South Downs

Mød din guide på det bekvemt placerede Brighton-afhentningssted. Stig ombord i et køretøj med aircondition og masser af plads. Slap af, mens du nyder udsigten over rullende kridtbakker, der blev skabt gennem tusinder af år af landmænd, der græssede deres dyr. Stop ved Devil's Dyke, den største tørre dal i Storbritannien. Beundre en fantastisk udsigt på op til 30 miles over lavlandet Weald. Lær, hvordan dette landskab blev skabt af din guide. Besøg Middle Farm, en traditionel gård, der har været i den samme families eje i over 200 år. Hvis Middle Farm er meget travl, tager vi vores frokoststop i den nærliggende landsby Alfriston med en række caféer og pubber fra det 14. århundrede. Fortsæt til Seven Sisters Country Park og de hvide klipper. Passér gennem gamle landeveje for at se den mystiske og gamle Longman of Wilmington, en enorm neolitisk udskæring på siden af Downs. Gå til toppen af Englands højeste kridtklippe, der måler 530 fod. Tag til Seaford Head for den ikoniske udsigt over de syv søstre.

Brighton: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Brighton: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Brighton er et af sydkystens mest populære feriesteder med noget for hele familien. Tag på en 1- eller 2-dages hop-on hop-off-bustur for at opdage smagen af denne by. Brighton City Sightseeing Tour har en meget underholdende kommentar med fascinerende fakta og tal, som selv nogle af de lokale ikke kender. Turen omfatter mange højdepunkter, herunder molen, Brighton i360, Royal Pavilion, marinaen og de vigtigste shoppingområder. Turens stop: 1) Brighton Palace Pier 2) Brighton i360 3) Grand Avenue 4) Hove, Palmeira Square 5) Seven Dials 6) Brighton Station (Stop B) 7) Clock Tower (Stop N) 8) Royal Pavilion (Stop F) 9) Pepper Pot 10) Brighton Racecourse 11) Brighton Marina 12) Paston Place

Sea Life Brighton adgangsbillet

Sea Life Brighton adgangsbillet

Oplev havet dag og nat, og se Storbritanniens største udvalg af hajer og rokker under ét tag. Dans langs den bio-florescerende tropiske kyst, og beundre koralrevenes skønhed. Udforsk dybets huler og forestil dig dig selv som en løvefisk. Rejs gennem den undersøiske tunnel eller beundre vinduet fra gulv til loft! Se også fantastiske Black Tip Reef Sharks, Zebra Sharks, Bloch Tail Sting Rays samt mange andre tropiske fiskearter.

Fra London: Brighton og Seven Sisters rundtur for en lille gruppe

Fra London: Brighton og Seven Sisters rundtur for en lille gruppe

Lad byens trængsel bag dig, og giv dig hen til en afslappende oplevelse ved Englands sydøstlige kyst. Kør ud af London og ind i frodige strandlandskaber på en naturskøn rute. Besøg de berømte Seven Sisters-klipper, og nyd derefter masser af fritid i den maleriske by Brighton. Begynd dagen med at forlade London og rejs gennem det smukke landskab i South Downs National Park. Gør et stop i Alfriston, en af de smukkeste landsbyer i regionen, inden du ankommer til kysten for at besøge en af de mest genkendelige seværdigheder på Storbritanniens kystlinje: Seven Sisters. Vi har her en fantastisk række af syv bølgende kridtklipper. Opsug den betagende havudsigt, tag en opfriskende gåtur langs kyststien, og stop for utrolige fotomuligheder undervejs. Kom tilbage på vejen på vej til Brighton. Ankom til den charmerende by tidligt om eftermiddagen og få lidt fritid til at udforske den. Vandre langs The Lanes, en samling af finurlige smalle gader, der huser et udvalg af butikker og spisesteder. Snup en bid mad eller tag over til den berømte Royal Pavilion, som engang var kong George IV's eksotiske residens ved havet. Tag en afslappende spadseretur langs havnefronten for at slappe af efter en lang dag, og oplev den livlige Palace Pier. Til sidst kan du komme tilbage om bord på turen tilbage til London.

Fra Brighton: Seven Sisters Boat Tour

Fra Brighton: Seven Sisters Boat Tour

Oplev en uforglemmelig 1,5 times bådtur langs den fantastiske Sussex-kyst og se de majestætiske Seven Sisters Cliffs fra havet! Du kan gå om bord fra Newhaven Marina, som ligger en kort køretur fra Brighton eller Eastbourne, og udforske århundredgamle steder, mens du hører fængslende historier fra fortiden. Nyd den betagende udsigt over de eroderende klipper, og hold øje med det lokale dyreliv, f.eks. sæler, marsvin og en koloni af kutlinger. For at få mest muligt ud af turen vil vi lytte til musik, mens vi vender tilbage til Newhaven i en pragtfuld fart! En uforglemmelig oplevelse, som man ikke må gå glip af!

Brighton: i360 og Upside Down House Explorer Pass

Brighton: i360 og Upside Down House Explorer Pass

Beundre den storslåede udsigt over Brighton fra en højde af 450 fod fra Brighton i360, og gå på loftet og ræk ud efter møblerne i en familieattraktion, der giver dig mulighed for at tage forbløffende fotos i Brighton's Upside Down House med dette Explorer Pass. Nyd en sjov dag i Brighton med kombinationsbilletter til to attraktioner side om side på Brighton Seafront. I Brighton's Upside Down House har du fortrinsret til indgangen med din billet, og du får en eksklusiv souvenir - en Upside Down House køleskabsmagnet eller nøglering. Med din billet til Brighton i360 kan du træde ind i en doughnut-formet glaskapsel, der fungerer som både elevator og udsigtsplatform, og som transporterer dig op og ned i tårnet, mens du får en uhindret panoramaudsigt. Du får også adgang til Nyetimber Sky Bar.

Brighton: Jetski-tur

Brighton: Jetski-tur

Nyd et højhastighedsjetski-eventyr ud for Brightons kystlinje på en kraftfuld, topmoderne vandscooter. Der kræves ikke noget kørekort, da du vil være sammen med en instruktør for personlige vandscootere, der leder sessionen på en anden jetski eller motorbåd. Deluxe kraftfulde jetski'er tilbyder masser af siddepladser, avancerede betjeningsmuligheder og utrolig kraft og manøvredygtighed. Der er tre jetski'er, og hver jetski kan tage op til to personer med. Hvis du har en gruppe større end fire personer, kan du rotere mellem en højhastigheds RIB og to jetski. Først får I en briefing om jetski'en, som omfatter: betjening, kørsel og personlig sikkerhed. Derefter bliver I udstyret med stødsikre veste, våddragt og en dræbersnor. Afgang vil indebære en kort, langsom tur ud af Brighton Marina. Når du først er ude på det åbne hav med den hurtige RIB, der følger efter, vil du sætte fart på og sprinte mod Brighton Piers og videre ud i verden!

Ofte stillede spørgsmål om Brighton

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Brighton?

Topattraktionerne, der skal opleves i Brighton:

Se alle seværdigheder i Brighton, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Brighton?

De bedste dagsture og -udflugter fra Brighton er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Brighton på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Brighton

Oplevelser i Brighton

Byer i England

Andre seværdigheder i Brighton

Vil du se alle oplevelser i Brighton? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brighton

Samlet bedømmelse

4.7
(2.193 anmeldelser)

Helt fantastisk oplevelse for både min mand og jeg. Det var ikke overfyldt, og vi var i stand til at spekulere rundt og tage vidunderlige billeder. Baren og venteområdet i bunden var også vidunderligt på denne smukke solskinsdag. Tak for en dejlig oplevelse.

Jeg havde egentlig kun bestilt og købt en dag, men endte alligevel med at købe en ekstra dag, hvilket jeg burde have gjort fra start, det havde været billigere, men det var min egen skyld. Fint produkt 😊

En fantastisk oplevelse, forrest i køen og voucheren blev øjeblikkeligt registreret ved ankomsten til i360 i Brlghton,

Fin og smuk tur med tilpas pauser, samt en virkelige imødekommende og vidende guide

Pænt detaljeret info var tilgængelig via QR-systemet.