Tilføj datoer

Brisbane Ekstremsport og adrenalin

  • Eventyr
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 12 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Brisbane

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Brisbane?

De topattraktionerne der skal opleves i Brisbane er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Brisbane?

De bedste dagsture og -udflugter fra Brisbane er:

Tamborine Mountain

Hvad er de bedste billige ture i Brisbane?

Andre seværdigheder i Brisbane

Vil du se alle oplevelser i Brisbane? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Brisbane

Fremragende personale (buschauffør Neville og guider Lulu, Stephanie, Josh og Gordon), sikrede, at vi alle havde en sikker og fornøjelig dag. Kan varmt anbefale denne dagstur til Morton Island - snorkling blandt skibsvragene, kajaksejlads og være i stand til at se fiskene svømme omkring dig, samt suse ned ad klitterne. En lækker frokost inkluderet, og vi kom glade og grundigt udmattede hjem. Godt gået team ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvilken fantastisk dag tak til Chris, Steph og Lulu for en uforglemmelig dag på Moreton Island, jeg vil varmt anbefale denne tur, den har lidt af hvert og tid nok til at gøre det hele, vi følte, at vi var i trygge hænder, da vi er nye til snorkling og kajaksejlads. 5 stjerner tak så meget gutter

Godt organiseret, behøvede ikke at bekymre sig om noget. Aktiviteterne var utrolige oplevelser, især snorkling og kajaksejlads. Der gives også passende tid til hver. Fantastiske guider også! Det eneste, jeg ønsker, er, at færgen gik senere, så vi havde mere fritid til sidst.

En dag fuld af sjove aktiviteter! Rejselederne var fremragende. De var sjove, vidende og passede på din sikkerhed. Frokosten var fantastisk! Denne tur er bestemt værd at gøre.

Personalet var afslappet, organiseret og muntert som. Aktiviteterne var en bunke sjov, udstyret var godt. 100% fuldt ud anbefalet.