Ting at foretage sig
Bristol

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bristol

Bristol: Fra Sortskæg til Banksy Guidet vandretur

1. Bristol: Fra Sortskæg til Banksy Guidet vandretur

Opdag Bristols historiske centrum på en to timers rundvisning med en ekspertguide. Du begynder turen uden for Bristol Cathedral på College Green, en imponerende middelalderkirke, der blev bygget i det 12. århundrede. Mens du går gennem downtown-kernen, kan du høre om byens oprindelse, hvor den startede, og om dens middelalderlige centrum. Derefter fortsætter du til det normanniske slotsområde, der ligger strategisk placeret mellem Avon-floden og Frome-floden. Se beviser på blitz-skader, som nazisterne begik mod Bristol under Anden Verdenskrig. Undervejs lærer du om Banksy, Brunel, Blackbeard og mange andre af Bristols berømte indbyggere (hvis navne måske eller måske ikke begynder med et B). Hør bizarre ekkoer, og slut af på Bristol's historiske havneplads efter at have set byens mindste, største og smukkeste gadekunstværker.

Fra Bristol: Stonehenge og Cotswold Villages Day Tour fra Bristol

2. Fra Bristol: Stonehenge og Cotswold Villages Day Tour fra Bristol

I dag venter der os en dag fuld af vidundere. Fra Bristol er dagens første stop det forhistoriske monument Stonehenge. Mange legender omgiver disse utrolige stående sten, der vejer omkring 25 tons hver og har tiltrukket folk fra hele verden i årevis. Måske tror du, at de blev skabt af Merlin, som på magisk vis transporterede dem fra Irland. Måske tror du, at Stonehenge er et landingssted for fremmede rumfartøjer. Måske minder de dig om ruinerne af et romersk tempel. Du kan ikke benægte deres storslåethed, uanset hvad du tror. Avebury er dit næste stop. Nyd din fritid her: Spis frokost, gå rundt i området og se selvfølgelig de tre stencirkler. Avebury henge har den største stencirkel i Storbritannien, så stor at der er plads til hele den hyggelige engelske landsby indeni. Så du kan få en pint og en bid mad, mens du er omgivet af en stencirkel. Ret magisk, ikke sandt? Din rejse fortsætter til den maleriske landsby Lacock. Du har fritid her, du kan måske være interesseret i at besøge klosteret. Harry Potter-fans vil være besat af at se Lacock Abbey Cloisters, der blev brugt som Hogwarts-korridorer i filmene. Besøgende kan også udforske de middelalderlige værelser og klostergården, inden de tager et kig på Fox Talbot Museum, som udforsker fotografiets historie. Castle Combe er vores sidste stop, som ofte kaldes en af de smukkeste landsbyer i England. Fans af film som War Horse og Neil Gaimans Stardust vil måske genkende dette sted, så gør kameraet klar. Herfra er det kun en kort køretur tilbage til Bristol.

Bristol: Nicholas Market og Air Raid Shelter Tour

3. Bristol: Nicholas Market og Air Raid Shelter Tour

Din lokale guide tager dig med på en magisk tur fra Bristols saksiske oprindelse til byens pulserende nutid! Nyd privilegeret adgang til underjordiske gange, udsigter fra hustage, beskyttelsesrum fra 11. verdenskrig og rum, der engang rockede til de bedste bands i 1960'erne. Din tur begynder uden for hovedindgangen til Corn Exchange. Derefter slentrer du gennem gamle gader for at se skader fra 2. verdenskrig, spektakulær arkitektur og lære om Bristols handelsfortid! Når du har oplevet højdepunkterne i den gamle bydel, tager din guide dig med på et underjordisk eventyr gennem Bristols største offentlige luftbeskyttelsesrum. En komplet tidskapsel og skjult perle! Denne unikke tur giver dig eksklusiv adgang til områder af byen, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Du vil blive rørt, fascineret og forbløffet over luftbeskyttelsesrummet fra 2. verdenskrig, som stadig er Bristols bedst bevarede hemmelighed. Måske møder du endda Margaret - vores venlige spøgelse! Din guide vil holde dig informeret og underholdt indtil frokosttid, hvor du kan prøve lækkerierne på St. Nicholas Market og den fineste street food i Bristol. Snup nogle sjove souvenirs, mens du er der!

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

4. eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

Uanset om du rejser rundt i Storbritannien eller tager på et europæisk eventyr i flere lande, sikrer et eSIM-kort, at du altid har forbindelse. Nyd øjeblikkelig mobil levering og 1- til 30-dages dækningsmuligheder med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kort er ideelt til moderne rejsende, der bruger enheder som iPhone eller andre smartphones, der understøtter eSIM-funktionen. Nyd bekvemmeligheden ved forudbetalt dækning på alle større europæiske destinationer med uafbrudt forbindelse og ingen overraskelser. Dette eSIM dækker følgende steder: Østrig (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrig (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grækenland (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Letland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Holland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakiet (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Det Forenede Kongerige (Vereinigtes Königreich) Den Tjekkiske Republik (Tschechische Republik) Rumænien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraine

Bristol: Guidet spøgelsestur

5. Bristol: Guidet spøgelsestur

Bristol Ghost Tours er den eneste dedikerede spøgelsestur, der findes i Bristol i dag. Vi tilbyder fuldt guidede ture med en professionel, udklædt guide, der tager dig rundt i byens gamle middelalderlige hjerte, og som introducerer dig til en moderne by fyldt med spøgelser og historier om det paranormale. Selve turen er familievenlig, mødes uden for Bristol Cathedral på College Green kl. 19.30 på turaftener og varer ca. 1 time og 45 minutter. Du vil blive ført rundt i en gruppe på aldrig mere end 32 personer og blive inddraget i de mange skjulte hemmeligheder og rædsler, der venter på op til 17 forskellige hjemsøgte steder. Turen begynder uden for Bristol Cathedral kl. 19.30 og går derefter gennem en sti, der kommer forbi The Hatchet Inn, Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Queens Square. Selve ruten er næsten cirkulær og går gennem de ældste dele af byen og op til 17 forskellige hjemsøgte steder. Turen slutter på Queens Square, som ligger meget tæt på busstoppesteder og byens centrum og mange pubber, caféer, restauranter og hoteller.

Bristol: Wake The Tiger - adgangsbillet til forbløffelsesparken

6. Bristol: Wake The Tiger - adgangsbillet til forbløffelsesparken

Begynd din Wake The Tiger-oplevelse i en forladt malingsfabrik, før du rejser ind i drømmefabrikken og til sidst finder vej til OUTERverse. Gå gennem labyrinten af forskellige rum, og nyd udstillingerne i dit eget tempo. Se de unikke kunstværker i mere end 40 forskellige rum, og opdag historien bag denne alternative verden under denne selvguidede aktivitet, der er perfekt for både unge og unge i hjertet. Vær nysgerrig, mens du bevæger dig gennem de forskellige udstillinger og beundrer og interagerer med værkerne af hundredvis af lokale kunstnere. Denne enestående forlystelsespark vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk.

Adgangsbillet til Aerospace Bristol

7. Adgangsbillet til Aerospace Bristol

Gå om bord på den sidste Concorde, der nogensinde har fløjet, og tag på en spændende rejse gennem flyvningens historie. Fra de tidligste flyvemaskiner til rumteknologi og den supersoniske Concorde - lad Aerospace Bristol tage dig med på en sjov og praktisk rejse gennem mere end et århundrede med utrolige flyvemæssige bedrifter. Højdepunktet på din dag vil helt sikkert være den ikoniske Concorde. Du får mulighed for at gå om bord på verdens hurtigste passagerfly, få et glimt af cockpittet og gå gennem passagerkabinen for at opleve, hvordan Concorde-passagerer rejste med stil. Desuden kan du nyde et fantastisk show, der projiceres på ydersiden af flyet. Aerospace Bristol tilbyder en sjov familiedag for alle aldre med interaktive udstillinger, et udendørs legeområde i form af en flyvemaskine og børnestier, som kommende ingeniører og piloter kan nyde.

Bristol: Selvguidet sightseeing-audiotur

8. Bristol: Selvguidet sightseeing-audiotur

Turen begynder på Bristol Bridge og fortæller historien om Bristols begyndelse. Lær, hvordan byen fik sit navn, og spadser derefter til Castle Park, hvor den oprindelige angelsaksiske bosættelse lå. Herefter ankommer vi til Bristols gamle bydel og hører om dens fascinerende historie. Udforsk de charmerende Saint Nicholas-markeder, og gå derefter gennem den eneste tilbageværende byport. Tjek det område, hvor See No Evil Street Art Festival blev afholdt, og beundr de grå bygninger, som er blevet oplyst af kunstnere fra hele verden. Fortsæt til Christmas Steps og derefter Colston Hall. Ankom til Bristols ældste pub, og gå så forbi to af Banksys mest berømte gadekunstværker. Stop ved Bristol Cathedral, efterfulgt af en spadseretur rundt om College Green. Fortsæt til de historiske Bristol Docks, og besøg det berømte Old Vic, hvor du kan få en bid mad. Undervejs kan du lytte til din audioguides fascinerende historier om den lokale historie og kultur samt anbefalinger til de bedste steder at besøge under dit ophold. Bemærk venligst, at denne tur er på engelsk og desværre ikke kan oversættes til andre sprog.

Fra Bristol: Heldagstur til Oxford og Cotswolds

9. Fra Bristol: Heldagstur til Oxford og Cotswolds

Din rejse begynder, når du kører ud af Bristol og træder ind i en drøm. North Wessex Downs er et område med enestående naturskønhed, en skat for sit land. Mens du kører gennem et landskab af græsarealer og dale, er alt, hvad du skal gøre, at nyde og tage det hele ind. Dit første stop er Oxford, hvor du har tid til at udforske de mange colleges, klatre op til udsigtspunkterne for at beundre skylinen eller se kunst- og antikvitetssamlingerne på Ashmolean Museum. Tårne skyder op mod himlen, mens du vandrer rundt i elegante sale som taget ud af Harry Potter. Dernæst stopper du i Burford, 'Porten til Cotswolds'... nogle hævder, at det er bedre end at træde ind i Narnia gennem et klædeskab. Men tro os. Denne lille købstad flyder over med karakter og dybde. Hovedgaden er foret med alle de maleriske ejendomme, som du har drømt om at eje. Her har du tid til at nyde den lokale charme og gæstfrihed, og hvis du er sulten, kan du prøve en traditionel engelsk "Afternoon Tea". Derefter tager du den korte tur til Bibury. Du har måske brug for et øjeblik til at tage det hele ind. Dette sted blev beskrevet af William Morris som den smukkeste landsby i England, og Henry Ford ønskede at skille den ad og sende den tilbage til USA. Her har du tid til at spadsere til den berømte og eventyrlige Arlington Row. Hvis du vandrer langs Coln-floden, så sørg for at vinke til ørrederne, der svømmer ved siden af dig. Efter en hel dag med at udforske byen Oxford og landsbyerne i Cotswolds, tager du på den behagelige returrejse til Bristol. Denne rute kan blive vendt om ved nogle lejligheder.

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults Oplevelser

10. Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults Oplevelser

Udforsk to af de tolv imponerende stenhvælvinger, der bærer Clifton Suspension Bridge. Det største kammer, der blev opdaget for blot 20 år siden, er 11 meter højt og dækket af utrolige stalaktitter og blev bygget af den berømte victorianske ingeniør Isambard Kingdom Brunel. Alle billetindehavere skal være fyldt 7 år og skal have solidt fodtøj med godt greb på. Hard Hat Tour En time. £15 almindelig adgang Dette er din chance for at tage et kig ind i Brunels skjulte hvælvinger, der blev genopdaget af et frygtløst hold af ingeniører og bygningsarbejdere i 2002. Vores kyndige frivillige guider vil forklare, hvordan designet af Brunels bro blev formet af andres indflydelse, og hvordan den unge nyankomne kunne skabe sig et navn. Du vil høre alt om de mennesker, der byggede og genopdagede hvælvingerne, inden du tager en hjelmhue på, stiger ned ad en stige og selv tager et kig. Besøg i hvælvingerne En time. Voksne £10, børn £8 Vores Vaults Visits er en familievenlig måde at udforske inde i Leigh Woods Vaults på. Tag hjelmen på, kravl ned ad stigen og følg vores kort, mens du udforsker det største og mest betydningsfulde af de tolv stenhvælvinger - et imponerende underjordisk ekkokammer, der er 11 meter højt og fyldt med stalaktitter. VIGTIG INFORMATION OM SIKKERHEDSørg for, at alle medlemmer af din gruppe er opmærksomme på følgende restriktioner. Af sikkerhedshensyn kan vi muligvis ikke tillade medlemmer af din gruppe at få adgang til hvælvingerne, hvis de ikke har overholdt følgende: - Rundvisninger er egnet for 7+ år, og unge under 18 år skal være ledsaget af en voksen.- Der er en højdegrænse på mindst 1,2 m. r>- Du bedes bære solidt fodtøj med godt greb, f.eks. vandrestøvler eller kondisko. Det er ikke tilladt at deltage i turen med hæle eller sko med åbne tæer.- Denne tur omfatter klatring på en lodret stige og passage gennem en lav korridor. Du bedes sikre dig, at du er fysisk i stand til at gøre dette. Du kan finde flere oplysninger på https://cliftonbridge.org.uk/wp-content/uploads/2020/06/Access-Guide.pdf - Sørg for, at kamera, telefon eller anden enhed, du medbringer, passer i din lomme eller taske, så du har to hænder fri til at klatre op ad stigen.- Kun små tasker af rygsæktypen, der bæres over begge skuldre, eller tasker med krydsremme er tilladt inde i hvælvingerne. Store tasker, håndtasker, paraplyer osv. kan opbevares sikkert i besøgscentret under turen.- Vær opmærksom på, at hvælvingerne kan være våde og/eller mudrede indeni, især efter kraftig regn. Vær venligst iført passende tøj og sørg for, at kameraer eller mobiltelefoner er beskyttet mod det calcitmættede vand, der kan falde ned fra loftet.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Bristol

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bristol?

Topattraktionerne, der skal opleves i Bristol:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bristol?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bristol er:

Cotswold

Andre seværdigheder i Bristol

Vil du se alle oplevelser i Bristol? Klik her for en fuld oversigt