Tilføj datoer

Broadway, New York City

Broadway, New York City

Broadway, New York City: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

NYC: Billetter til 'Løvernes Konge' på Broadway

1. NYC: Billetter til 'Løvernes Konge' på Broadway

Lad dig betage af denne spektakulære opvisning af Disneys Løvernes Konge med Oscar-vindende musik af Elton John og Tim Rice. Nyd det smukke afrikanske landskab, mens du følger Simba og hans familie på deres rejse. Se girafferne promenere, fuglene dykke og gazellerne springe i dette teaterstykke med design og lyd af den Tony Award-vindende instruktør, Julie Taynor. Oplev hele savannen fyldes med liv, når musikken strømmer ud fra scenen, og Kongesletten langsomt kommer til syne. Følg historien om en ung løveunge, der har svært ved at acceptere det ansvar, der følger med hans rolle som konge over flokken. Løvernes Konge har vundet 6 Tony Awards og er teateradaptionen af den klassiske Disneyfilm fra 1994. Nyd den rige mytologi, det stærke drama og afrikanske rytmer i denne elskede historie på New York Citys berømte Broadway.

NYC: Billetter til Aladdin på Broadway

2. NYC: Billetter til Aladdin på Broadway

Nyd et besøg på det historiske New Amsterdam Theatre i New Yorks Midtown Manhattan-kvarter, og se Disneys Aladdin The Musical komme til live i et nyt teaterstykke. Hør alle de elskede sange fra det Oscar-vindende score samt nye sange skrevet specielt til Broadway. Den helt nye sceneproduktion er instrueret og koreograferet af Tony Award-vinder Casey Nicholaw og komponeret af Tony Award-vinder Alan Menken. Tag del i en uforglemmelig oplevelse med tekster skrevet af den legendariske Howard Ashman og Tony Award-vinder Tim Rice, med bog og yderligere tekster af Chad Beguelin. Aladdin præsenterer også et uforligneligt designteam med udsøgte kulisser, kostumer og lys. Oplev en helt ny verden på en helt ny måde.

NYC: MJ Broadway-billetter

3. NYC: MJ Broadway-billetter

MJ er den elektrificerende nye Broadway-musical, der tager publikum med ind i den kreative proces af en af de største entertainere i historien. Sikre din adgangsbillet for at fejre nogle af Michael Jacksons største og mest ikoniske hits. Med over 25 af Michael Jacksons største hits giver MJ seerne mulighed for at genopdage manden i spejlet med en eksplosion af musik, koreografi og teatralskhed lige så uforglemmelig som kunstneren selv. (Bog af Lynn Nottage. Instrueret og koreograferet af Christopher Wheeldon.)

NYC: Tilbage til fremtiden på Broadway Entrébillet

4. NYC: Tilbage til fremtiden på Broadway Entrébillet

Gør dig klar til at opleve et prisvindende musicalshow, når Tilbage til fremtiden kommer på Broadway. Genoplev denne klassiske tidsrejsehistorie, som nu er blevet adapteret til scenen til stor begejstring. Følg historien om Marty McFly, da han bliver transporteret tilbage til 1955 i en tidsmaskine bygget af den excentriske videnskabsmand Doc Brown. Da han ved et uheld ændrer historiens gang, befinder han sig i et kapløb med tiden for at reparere nutiden, flygte fra fortiden og sende sig selv... tilbage til fremtiden. Book din billet til dette prisbelønnede show, som har vundet Olivier Award for bedste nye musical, fire WhatsOnStage Awards, herunder bedste nye musical, og Broadway World Award for bedste nye musical.

NYC: Wicked Broadway-billetter

5. NYC: Wicked Broadway-billetter

Se musicalen, der har smadret alle tidligere billetrekorder, og bliv en Broadway-legende. "Wicked" er historien om livet i Oz før Dorothy. Følg to piger, der mødes i Land of Oz, og tag med dem på deres rejse, mens de bliver den onde heks fra Vesten og Glinda den gode heks. Forelsk dig i historien om Oz' to hekse, baseret på romanen af Gregory Maguire og med musik og tekster af Stephen Schwartz. Fordyb dig i den vidunderlige musik, det ambitiøse scenografi og det fængslende skuespil i dette prisvindende show. Slut dig til den onde heks og Glinda, når de vokser op sammen for kun at blive to meget forskellige kvinder. Man er født med smaragdgrøn hud og er brændende, smart og misforstået. Den anden er smuk, ambitiøs og meget populær. Hvis du nogensinde har følt, at du ikke passede ind, hvis du nogensinde har følt, at du havde brug for en hjælpende hånd, hvis du har givet en hånd, og tingene ikke gik helt rigtigt, så er dette showet for du.

NYC: Blue Man Group billetter

6. NYC: Blue Man Group billetter

Se hvorfor Blue Man Group er verdensberømt for deres vilde teatralske shows, der kombinerer musik, komedie og multimediespektakler for at skabe en helt unik form for underholdning. Se koncerten på Manhattan, der er en del af deres nuværende verdensturné. Oplev den feststemning, der skabes ved deres live-arrangementer, og som er blevet gruppens varemærke. Mærk energien, der er designet til at blæse et internationalt og flergenerationelt publikum væk. Kom og se den legendariske optræden, som millioner af mennesker over hele verden allerede har oplevet, og opdag, hvad der trækker publikum tilbage til hver eneste turné.

NYC: Sightseeing Night Tour i åben bus med live guide

7. NYC: Sightseeing Night Tour i åben bus med live guide

Oplev et helt nyt perspektiv af "The City That Never Sleeps", når solen går ned over New Yorks smukke skyline. Denne 2-timers panoramiske nattur tager dig forbi Times Squares berømte lys, før du kører ind til centrum for at se den oplyste Empire State Building og den ikoniske Flatiron Building med sin art deco-facade. Kryds Manhattan Bridge og få en fantastisk udsigt over den fantastiske skyline, som er perfekt til fotografering! Lyt til en underholdende live-guide, som tager dig med til fortiden og nutiden med fascinerende historier og skjulte perler, der venter på at blive afsløret. Turen slutter med en udsigt op ad Avenue of the Americas, hvor du kan se Macy's Department Store og Radio City Music Hall, som er vært for liveoptrædener og sceneshows som Rockettes. Du har ikke rigtig set The Big Apple, før du har set den om natten!

New York City: Den interaktive bustur

8. New York City: Den interaktive bustur

Når New Yorks iværksættere og kreative typer går sammen, opstår der ultramoderne underholdning i form af en 45 fod lang bus med stadionsæder, surround sound og gadeoptræden. Tag denne interaktive bustur på 65-75 minutter, og se New York fra et helt unikt perspektiv. Den forvandler New Yorks gader til en scene og bringer underholdning og turisme sammen for at skabe en byoplevelse, som alle, fra turister til indfødte newyorkere, kan nyde. RIDE kører gennem New York og byder på forestillinger foran seværdigheder som Grand Central, 42nd Street, Bryant Park og meget mere. Det er Broadway uden begrænsningerne ved et stationært teater, og en bustur med et teatralsk twist. Hvert af de mobile teatre har 3 rækker stadionsæder plus den mest moderne lyd- og billedteknologi, herunder højttalere, der bringer indvendige lyde ud på gaden, så RIDErs kan gå "On Air" og interagere med byen.

NYC: A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Billet

9. NYC: A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Billet

Køb din billet til at se A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Broadway-musical i New York, og nyd en hel aften i Neil Diamonds tegn. Herfra kan du tage til Broadhurst Theatre i New York og gå til dit øverste eller nederste sæde, afhængigt af din bookede mulighed. Læn dig tilbage i din behagelige stol og nyd at se den spændende musical. Syng med på "Sweet Caroline", "America" og "Cracklin' Rosie". Forundres over forestillingen, beundr de fantastiske kostumer og dans med skuespillerne, mens du fordyber dig i denne musical. Find ud af om en kunstners søgen efter sig selv og fejr hans kraftfulde musik. Se Diamonds succes udspille sig foran dig, og dans med til hans 10 største hits. Tag med på en rejse ind i verdenen af entertaineren, der solgte 140 millioner albums. Lyt til hans tidlige dage i New York, og lær om hans rockstjerneliv. Hør om dette rockikon, og opdag, hvorfor hans musik har gjort ham til en national skat.

New York City: Greenwich Village guidet vandretur

10. New York City: Greenwich Village guidet vandretur

Udforsk New Yorks mest bohemeagtige kvarter på en guidet vandretur i Greenwich Village. Oplev berømte vartegn som Stonewall Inn, Washington Square Park og Cherry Lane Theater, og lær om områdets ry som en magnet for intellektuelle, kunstnere og beat-poeter. Mød din guide, og gå i Henry James' og Edgar Allan Poes fodspor. Hør om kunstnere som Jackson Pollack, der gav kvarteret dets frie identitet. Hør historier om radikale tænkere som Upton Sinclair og John Reed, der debatterede på tilrøgede caféer. Mærk energien i "the Village", når du spadserer fra Washington Square Park forbi Dylan Thomas', Jimi Hendrix' og Lenny Bruces gemmesteder. Find ud af, hvordan Beat-generationen blomstrede i området, og opdag nogle af New Yorks mest sjældne seværdigheder, herunder byens mindste stykke private ejendom. Spadser ned ad Jones Street, hvor Bob Dylans albumcover "The Freewheeling Bob Dylan" blev optaget. Se den første integrerede klub i NYC på Café Society. Lær om den homoseksuelle befrielsesbevægelses fødsel uden for Stonewall Inn, og se det lejlighedskompleks, der blev brugt i den ikoniske sitcom "Friends". Beundr det ældste træhus i landsbyen, og afslut din tur på 77 Bedford Street, Issac Hendricks' tidligere hjem. Du kan også se Cherry Lane Theater, det ældste off-Broadway-teater i New York, som har været i drift uafbrudt.

54 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Broadway, New York City

Andre seværdigheder i Broadway, New York City

Vil du se alle oplevelser i Broadway, New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Broadway, New York City

Samlet bedømmelse

4.8
(1.638 anmeldelser)

Det var meget sjovt - var for sent at tage af sted, men trafikken var forfærdelig og holdt virkelig alle op. Elskede bevægelsen af Subway-følelsen, ville gerne have haft mere. Meget behagelig tur - så masser af New York City, og oplysningerne var nyttige.

Lad ikke den lange kø bekymre dig. Inden for syv minutter forsvinder dette, og du vil blive guidet til din plads i bygningen. Alle venlige og hjælpsomme. Showet er et brag. En stjerne er fratrukket prisen på drikkevarer.

det var enestående! en drøm, i en anden verden, et utroligt smukt skue, der virkelig er iøjnefaldende! 2 af os brugte lidt tid ude af tid

storslået, alt var fantastisk, kostumerne, kulisserne og hele truppens smukke stemmer!!

Utrolig storslået, iøjnefaldende show, en oplevelse vi sent vil glemme!