Oplevelser i
Broadway, New York City

Vælg datoer

5 gyldne regler for takt og tone på Broadway i New York

Er det dit første besøg på Broadway, eller er du lidt af en stamgæst? Broadway er en magisk oplevelse, men hvis du er usikker på de uskrevne regler, så får du et par tips her.
  

 • Sluk din mobil

  1. Sluk din mobil

  En helt almindelig regel for god opførsel, men det er langtfra alle, der efterlever den. Husk at slukke din mobilen, der er ikke noget så irriterende som lyden af en mobiltelefon midt under en forestilling. Det ødelægger oplevelsen både for skuespillere og tilskuere.

 • Fotos og sms

  2. Fotos og sms

  Problemet her er allerede løst på forhånd, hvis du har overholdt den første regel. Men en mobilskærm, der lyser op i mørket, er forstyrrende både for kunstnere og tilskuere, og hvis du prøver at tage fotos, er belysningen alligevel så dårligt og afstanden så stor, at billedkvaliteten bliver ringe, så hold telefonen slukket.

 • Påklædning

  3. Påklædning

  Du behøver ikke trække i dit fineste tøj på for at blive lukket ind i teateret. Men hvis du vil gøre det til en særlig aften, hvorfor så ikke tage festtøjet på?

 • Spis ikke under forestillingen

  4. Spis ikke under forestillingen

  Det er helt i orden, at du stille og roligt spiser et par chokolader. Men lad være med at rasle med slikposer eller smaske højt, ellers kan du godt blive upopulær i salen.

 • Bred dig ikke for meget

  5. Bred dig ikke for meget

  Alle har betalt i dyre domme for at se forestillingen, især prisvindere som Løvernes Konge. Så prøv på ikke at optage for meget plads omkring dig.

Planlæg dit besøg

 • Kom til tiden!

  Vær sikker på hvornår showet begynder og kom 30 minutter før tid. Hvis du skal hente dine Broadway-billetter i billetkontoret, skal du regne med at så i kø og komme endnu tidligere.

 • Book på forhånd

  Hvis du vil se et af de store shows, så book billetter til Broadway i forvejen, da de hurtigt bliver udsolgt.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  De fleste shows er om aftenen, men der er også eftermiddagsforestillinger.
 • Hvad er prisen?
  Prisen for entré til et show på Broadway er fra 100 USD og opefter.
 • Får jeg brug for en guide?
  Du har ikke brug for en guide til selve showet, men hvis du får lyst til at udforske det historiske teaterkvarter omkring Broadway på en tur, vil en guide være til stor hjælp.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Der er mange teatre med forestillinger, men selve Broadway Theatre, ligger på Broadway på Manhattan, i nærheden af metrostationen 7th Avenue.
 • Yderligere tips

  • Book på forhånd så undgår du skuffelser.

  • Du skal ikke tale eller lave støj under forestillingen og husk at slukke mobilen!

Andre seværdigheder i Broadway, New York City

Vil du se alle oplevelser i Broadway, New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Broadway, New York City

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 130 anmeldelser

Eventyrlig aften

Helt igennem en fantastisk forestilling. Desværre sad vi i højre side bagerst i orkestret, hvilket betød at vi mistede en del udsyn til scenen grundet mezzaninen. Og rigtig mange scener foregår i højre side af scenen, så det var ret ærgerligt. Så sørg for at booke billet til forrest i orkestret, i midten af teateret eller i mezzaninen.

Fantastisk dag, trods regn og blæst

En fantastisk dag, trods regn og blæst, takket være den bedste guide, man kan ønske sig, Nathan Cann. Helt klart en tur, der er værd at booke

Fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk opsætning. Imponerende kostumer og sang talenter. Kan 100% anbefales at tage forbi "Løvernes konge" på Broadway

Dejlig oplevelse

Et stykke der kan anbefales til familier. Mine døtre havde en rigtig god oplevelse.

Flot opsætning, gode sangere.

Virkelig værd at se, en fantastisk flot opsætning og gode sangere.